Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menümü veriyorum arkadşlar umarım beğenirsiniz sevgiler
sabah
5 zeytin
2 dlm çav ekmeği
peynir
1 haşlanmoş yumurta
dom salatalık
ÖĞLE
kabak yemeği
yoğurt
AKŞAM
2 tavuk şiş
semizotu salata
ayran
yaklaşik 50 dak yürüyüş suyu bayağı içtim herkese güzel bir akşam diliyorum

Sen yürüyüşe çıkıyordun hep niye yapmıyorsun ? Olmadı Leslie bacı var bana o eşlik ediyor genelde Sen yaparsın ben sana güveniyorum
ramazanda güzel hayallerim vardı herşey kısmet meselesi olmadı kv hastalandı hergün iftar sonrası oraya gittim eve geç geldim şimdide kardeşimler gelecek onlar varken bilmiyom erken kalkabilirsem sabahları yürümek istiyorum yoksa ay sonuna kadar muhtemelen spor yapamayacam .

Abla çok haklısın aslında.. Kafam da hep okulların açıldığı zaman tamamen istediğim kiloya gelicem diyorum ama bu beni daha da strese sokuyo bazen. Ya olmazsa falan diyee.
kozacım ergenlik dönemindesin bende ergenlik döneminde 60kilo olmuştum lisebir falandı yazın akrablarımız eski arkadaşlarım görünce bana ne çok kilo almışsın demişlerdi çok üzülmüştüm hemen şekeri kesmiştim hala lisebirden beri şekersiz çay içerim ozaman hemen kilo vermiştim çoçuktum ama şimdi çok kolay veremiyorum ha ekmeği azalttmıştım sonrada almadım kilo tabi kilolarım hep oynadı 47 oldum 50oldum 58oldum ama taki 15seneye kadar 70k,lolarla tanıştım sonrada 80 vay başıma gelenler giderek artan bir ivme sizler şanslıınız bilinçlisiniz ve ben inanıyorumki artık bundan sonra kilo almayacaksınız size tecrübe olacak burası.

Boy farkını unutuyorsun Şu Jillian biz de bir mucize etkisi yapsa birden incecik olsak süper olur

Günaydın canım, evlilik arefesinde duygusal olman çok normal, insan evini, barkını, ailesini bırakıp gidiyor ... zamanla alışıyorsun ama,

bir ömür mutluluklar dilerim

inşallah canım güle oynaya evlenirsin güle oynaya bir ömür geçirirsin inşallah...Allah gönlüne göre versin

Hayırlı uğurlu olsuun evliliğin ablacım Çok mutlu olun inşallah

Canlarim yazdiklarinizla sicakliginizi kalbimde hisettim cok tesekur ederim canim takimim Butun dualariniz icin ALLAH razi olsun prensesler INSALLAH hepimiz yuvamizda mutlu olalim...Benim ablam oldunuz dostum oldunuz kardesim oldunuz yoldas oldunuz hepinizi cok seviyorum bende evleniyim tekrardan gelicem buraya INSALLAH canim takimim gorusmek uzere prensesler

Kiz bana veda etmeden mi gidion

Merhaba kızlar

Sabah
Çeyrek sade pogaca 1 krem peynir

Oglen
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım porsiyon tavuk sote
1 lokma karpuz

Su 1 litre kadar

Çok laf ettik diye sabah bişiler yiyim demişsin İşlerin mi yoğun

KOCAMAN göbeğimle biz geldik bildirim yapmaya. Selamı varmış hepinizi öpüyormuş
Bu şikinlik yüzünden patlayacam az kaldı. Bi gürültü duyarsanız korkmayın sakın ben patlamışımdır Sabah inanılmaz aç uyandım. Her sabah + 2 kilo çıkıyorum gece tekrar tartılıyorum kilo vermiş görünüyorum. Ben de anlamadım ne iş
Neyse gelelim menüme
Kahvaltı(8:00)
1 yk lor peyniri
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk Urfa peyniri
3 zeytin
1 koca kupa yeşil çay

10:00
1 bardak süt

Öğlen(14:00)
1 haşlanmış yumurta
salata
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak ayran

Ara:
1 bardak ayran yine. Bugün ayrana süte doyamadım

Akşam(18:00)
yarım nektarin.
Annemler olmayınca yemek yapasım gelmiyor. Ben yalnız yaşasam açlıktan ölürmüşüm onu anladım

Su:4 litre
Spor: callanetics
yarım saat yürüyüş. Ve bir takım toto kaldırma hareketleri

Of aynısı ya sabah +1 kilo gün içinde yemekten hemen önce tartılıyorum yine aynı kilo yediklerim nereye gidiyo anlamadım hadi onlar ağırlı yapmıyor sabaha niye artı çıkıyorum o nerden geliyor

Menümü vereyim sabah
1 yumurta peynir zeytin
Domates salatalık biber
1 çay kaşığı helva 2 dilim tb ekmek

Ara
1 şeftali, şekersiz kahve

Öğlen
1 kase yoğurt 2 kaşık biber kavurma
1 kaşık patlıcan 1 dilim ekmek
Domates salatalık

Ara
1 küçük dilim cıs

Akşam
1 kase yoğurt 2 kaşık kıyma kavurması
1 kaşık makarna, salata

Suyu çok içiyorum 2yi geçiyordur. Ölçemiyorum ben. Spor değil de yürüyüş yapabilirim umarım, sevgiler

Çok laf ettik diye sabah bişiler yiyim demişsin İşlerin mi yoğun
Aynen öyle canım baktım herkesi yiyor beni yemiyor diye dovecekler zorla yedim. İşlerden değil ama aslim içim almıyor zorlayınca da daha kötü oluyor. Kendi halime bıraktım kendimi. İşler yoğun pazartesi sabah geldik açtık bilgisayarları server a virüs girmiş. Berbat geçti üç gün

Of aynısı ya sabah +1 kilo gün içinde yemekten hemen önce tartılıyorum yine aynı kilo yediklerim nereye gidiyo anlamadım hadi onlar ağırlı yapmıyor sabaha niye artı çıkıyorum o nerden geliyor
Ben biliyorum benimkilerin nereye gittiğini. Kamp kurdum lavaboya 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…