- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kuzum ya inşallah bu kadar tempoya insan yese bile kilo verir ben kaldım 60 ta çakılıCumaya 59ları görürsün bence
ramazanda güzel hayallerim vardı herşey kısmet meselesi olmadı kv hastalandı hergün iftar sonrası oraya gittim eve geç geldim şimdide kardeşimler gelecek onlar varken bilmiyom erken kalkabilirsem sabahları yürümek istiyorum yoksa ay sonuna kadar muhtemelen spor yapamayacam .Sen yürüyüşe çıkıyordun hep niye yapmıyorsun ? Olmadı Leslie bacı var bana o eşlik ediyor geneldeSen yaparsın ben sana güveniyorum
kozacım ergenlik dönemindesin bende ergenlik döneminde 60kilo olmuştum lisebir falandı yazın akrablarımız eski arkadaşlarım görünce bana ne çok kilo almışsın demişlerdi çok üzülmüştüm hemen şekeri kesmiştim hala lisebirden beri şekersiz çay içerim ozaman hemen kilo vermiştim çoçuktum ama şimdi çok kolay veremiyorum ha ekmeği azalttmıştım sonrada almadım kilo tabi kilolarım hep oynadı 47 oldum 50oldum 58oldum ama taki 15seneye kadar 70k,lolarla tanıştım sonrada 80 vay başıma gelenler giderek artan bir ivme sizler şanslıınız bilinçlisiniz ve ben inanıyorumki artık bundan sonra kilo almayacaksınız size tecrübe olacak burası.Abla çok haklısın aslında.. Kafam da hep okulların açıldığı zaman tamamen istediğim kiloya gelicem diyorum ama bu beni daha da strese sokuyo bazen. Ya olmazsa falan diyee.
Evet ya üni yle lise çok farklı şimdii ben sınıf arkadaşlarımı da şaşırtmam istiyorumKız aramızda 1 kilo falan vardır ne farkıı Benim de vermem gereken bir sürü kilo var Mecbur artık canım önümüzde 7-8 hafta var elimizden gelenii yapıcaz
aynen o pozisyon
Babam son 5 yıldır ben seni İzmir'e göndermeyecektim diyip duruyor. İzmirin havasından mıdır, suyundan mıdır giden gittiği gibi dönemiyor, illa bir oynama olacak Bu arada güzel duruyor, inşallah kızarıklıgı da hemen toparlar, mikrop falan kapmadan
Canım evliliğin, yeni yerin mutluluk getirsin inşallah, ailenin yoklugunu aratmasın. Evden ayrılmak zor ama en azından sağlar, bir alo desen koşan gelirler ve ne güzel seni hiç üzmemişler. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Duygu karmaşası yaşaman çok normal, Allah utandırmasın kuzum hep mutlu olursun inşallah
Günaydın canım, evlilik arefesinde duygusal olman çok normal, insan evini, barkını, ailesini bırakıp gidiyor... zamanla alışıyorsun ama,
bir ömür mutluluklar dilerim
inşallah canım güle oynaya evlenirsin güle oynaya bir ömür geçirirsin inşallah...Allah gönlüne göre versin
Canım benim
Bir Ömür boyu mutlu olursun inşallah
Aile çok değerli Kıymetli
Çok buruk geçiyor bu dönemler
En ufak bişeyde ağlıyor duygusallık tavan yapmıştır eminim
Benim kız kardeşim çeyizi evden çıkarırken Evde küçükken yazdığımız Hatıra defterini bulmuş
Ben ona 14 Yaşında iken şöyle yazmışım
Belki bi gün ikimizde evlenicez kuş olup Uçucaz bu yuvadan bu defterde yazdıkşarımızı çocuklarımıza okutacağız yazmışım
Tam tuz biber oldu düğün arefesi tüm aile ağlamaktan
Zayifim kuzum ah ahhh yazacak cok sey varda((
Tek kelime yazayim cogumuz gectik o yoldan ne yaparsin hem aglarim hem giderim demisler :).
Mutlu huzurlu bir evin olsun gulen yuzun hic solmasin , yuvan yavrularla dolsun , neseniz daim
Olsun . Mutluluklarrrr .
Hayırlı uğurlu olsuun evliliğin ablacımÇok mutlu olun inşallah
evet yağmurum yuvadan uçma zamanı geldi demi ?rabbim inşllah evinde yuvanda gördüğün huzurun koca evindede görmeni dilerim . anneden babadan kardeşlerden ayrılmak ne zor sanki bidaha hiç görmeyecekmiş gibi ama evine yuvana alıştığında baba evi bile yabancı gelecek biran evvel kendi evine gitmek isteyeceksin bu sözlerimi hatırla 3 5 sene sonra yüreğinin güzelliği gibi hep mutlu ol hep bitanem hayatın boyunca seni çok seviyorum . ay ben bugün nekadar duygusalım sürekli ağlıyorum kocaman öptüm
Kiz bana veda etmeden mi gidionCanlarim yazdiklarinizla sicakliginizi kalbimde hisettim cok tesekur ederim canim takimim Butun dualariniz icin ALLAH razi olsun prensesler INSALLAH hepimiz yuvamizda mutlu olalim...Benim ablam oldunuz dostum oldunuz kardesim oldunuz yoldas oldunuz hepinizi cok seviyorum bende evleniyim tekrardan gelicem buraya INSALLAH canim takimim gorusmek uzere prensesler
Merhaba kızlar
Sabah
Çeyrek sade pogaca 1 krem peynir
Oglen
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım porsiyon tavuk sote
1 lokma karpuz
Su 1 litre kadar
Kiz bana veda etmeden mi gidion
Ay bende buradan gidiyorsun sandım,hem mutlusun hem için buruk dimi ailenin yerini tutmasada çok güzel bir yva nasip olsun sana inşallah,yarin musaitsen bol bol konuşalımBalim veda etmedimki evden bugun cikiyoruz içim buruklasti sizlerle paylastim kuzum
KOCAMAN göbeğimle biz geldik bildirim yapmaya. Selamı varmış hepinizi öpüyormuş
Bu şikinlik yüzünden patlayacam az kaldı. Bi gürültü duyarsanız korkmayın sakın ben patlamışımdırSabah inanılmaz aç uyandım. Her sabah + 2 kilo çıkıyorum gece tekrar tartılıyorum kilo vermiş görünüyorum. Ben de anlamadım ne iş
Neyse gelelim menüme
Kahvaltı(8:00)
1 yk lor peyniri
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk Urfa peyniri
3 zeytin
1 koca kupa yeşil çay
10:00
1 bardak süt
Öğlen(14:00)
1 haşlanmış yumurta
salata
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak ayran
Ara:
1 bardak ayran yine. Bugün ayrana süte doyamadım
Akşam(18:00)
yarım nektarin.
Annemler olmayınca yemek yapasım gelmiyor. Ben yalnız yaşasam açlıktan ölürmüşüm onu anladım
Su:4 litre
Spor: callanetics
yarım saat yürüyüş. Ve bir takım toto kaldırma hareketleri
Aynen öyle canım baktım herkesi yiyor beni yemiyor diye dovecekler zorla yedim. İşlerden değil ama aslim içim almıyor zorlayınca da daha kötü oluyor. Kendi halime bıraktım kendimi. İşler yoğun pazartesi sabah geldik açtık bilgisayarları server a virüs girmiş. Berbat geçti üç günÇok laf ettik diye sabah bişiler yiyim demişsinİşlerin mi yoğun
Ben biliyorum benimkilerin nereye gittiğini. Kamp kurdum lavaboya 3 gündürOf aynısı ya sabah +1 kilo gün içinde yemekten hemen önce tartılıyorum yine aynı kilo yediklerim nereye gidiyo anlamadım hadi onlar ağırlı yapmıyor sabaha niye artı çıkıyorum o nerden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?