Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün birsürü iş yaptım bugün sanki bu evler hiç toplanmamış Allahımm sen yardım et

günaydın hanımlar, ben bu gün kiloma bakmadım, zaten pek iyi olacağını sanmam, geçen hafta yazmıştım zaten 64.9

Kizlarrrrrrrr istedigim ilahiyat bolumunu Kazanmişimmmmmm.....
Rabbim utandirmasin

tebrik ederim canım, rahatlıkla okuyup bitirmeyi Rabbim nasip etsin..
Bugun maalesrf regli oldum ve çikolata yedim dayanamadım içimde çok fena tatlı açlığı vardı kotamı doldurdum olsun bugün bana ödül givi bişey oldu
tebrik ederim canım, sonunda istediğin oldu, ileride Türkiyenin en iyi aşçısı sen olursun inşallah :),

seninde eşine şimdiden başarılar dilerim canım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Amin Allah razı olsun

Hayirli cumalar guzellikler ...

Dun aksam ben yuruyusdeyken esim gelmis misafur aramis size geliyoruz diye oda esim evde yok yarin yemekli gelin demis onlari cagirmisken diger kanki gurubunuda cagirdik . Cok bisi yapmiycam esim menuyu demis bulgur pilavi yufka vs diye ama tek pilavla olmaz . Anliycaniz bugun cokkkkk isim var

Peri asli takim size emanet ....
Kilo bildirirmimide yapayim
2 hafta once ve gecen hafta 67.7 dum sanirim . Bu sabah 67.9 -200 gr .
Bunada sukur bayramdaki ve regl aryisini attim 2-3 gun once tarti 69 diyodu ...

Ahucum sinavlarinda basarilar dilerim .
Serpilcim rabbim esinede zihin acikligi versin . Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah ...

Çok teşekkürler Rabbim senin eşinin de emeklerini Boşa çıkarmasın bende bugün çocukları anneanne babaanne dağıttım ders Çalışacam Rabbim izin verirse bu arada besive aeben sizleride tebrik ederim çok güzel bende keşke istediğim bölümü okuyabilseydim benim ozamanlar kafa aşktaydı

Bi bombada bende gelsin şu an reglim 3.Günü'nde şişkinliğin ödemin tam ortasındayım ben bi haftada atamıyorum ödemi inşallah haftaya kadar inerim
Geçen hafta86,5
Bu hafta 87,5
Fark +1

allah kolaylık versin canım benimkilerde dün geldi . yemek yapmak değil yemeğin adını koymak zor şimdi bugün ne pişirecem ben yanlız yaşaya yaşaya unutmuşum misafir ağırlamayı

Selamlar sevgili takımım...aeben abla besive ikinizi de çokkk kutlarım,inşallah hayırlısıyla mezun da olursunuz...ahum sana da başarılar...şehir dışı tatilden döndüm,ama iznim devam ediyo...herkese sevgiler...artı kilolarınızı da görmedim kiiiiii...sinirlenmek yooook...tatil var,dinlenme var...

canım önceki resimide görmüştüm ve fark belli kesinlikle, ve şunuda söyleyeyim en az 10 yaş genç duruyorsun burada, bi 10 kilo daha versen demek ki, tam çıtır olacaksın
ay ne mutlu oldum...
sağol canım...
@max factor canım üzülme banada teyze diyor bazen benim yaşıtlarım... artık çok fazla takmıyorum...belki ciddi değil seni sinirlendirmek içinde söylemiş olabilir... insanların içini bilemezsin...
besive kuzzzuuummm öyle sevindim ki...hakkında hayırlısı olsun tebrik ederim seni...
aeben Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah...ailenle mutlu huzurlu bir ömrün olsun...çabalatmadan versin herşeyi Rabbim.takımdan iyi haberler gelmeye başladı... tebrik ederim

Yazdım kilomu yukarıya, umarım eve gidince çok çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…