Kizlarrrrrrrr istedigim ilahiyat bolumunu Kazanmişimmmmmm.....
Rabbim utandirmasin
tebrik ederim canım, sonunda istediğin oldu, ileride Türkiyenin en iyi aşçısı sen olursun inşallah :),Bugun maalesrf regli oldum ve çikolata yedim dayanamadım içimde çok fena tatlı açlığı vardı kotamı doldurdum olsun bugün bana ödül givi bişey oldu
seninde eşine şimdiden başarılar dilerim canım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.Ahu060812 Rabbim zihin açıklığı kolaylıklar versin tüm sınava gireceklere eşiminde pazar günü sınavı var çok çalıştı inşallah emekleri boşa gitmez
aeben besive tebrik ederim istediğiniz bölümün olMasıda ayrı bir mutluluk
Eltimin oğlu acaba istediği bölümü kazanabildimi akşam belli değildi bi sorayım
Amin Allah razı olsungünaydın hanımlar, ben bu gün kiloma bakmadım, zaten pek iyi olacağını sanmam, geçen hafta yazmıştım zaten 64.9
tebrik ederim canım, rahatlıkla okuyup bitirmeyi Rabbim nasip etsin..
tebrik ederim canım, sonunda istediğin oldu, ileride Türkiyenin en iyi aşçısı sen olursun inşallah :),
seninde eşine şimdiden başarılar dilerim canım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Gelelim bildirime
17.07
Geçen Hafta: 56.2
Bu Hafta: 55.8
Fark: -400 gr
Yüzde: 0.71
24.07
Geçen Hafta: 55.8
Bu Hafta: 56.4
Fark: +600 gr
Yüzde: -1.07
Kaçaklar canlarım üzgünüm, çok uğraştım ama gitmediler
Basivecim cok sevindim hadi gozun aydinn .....Kızlar o kadar mutluyum ki ascilik adnan menderes universitesini kazandım rabbim kalbime göre verdi destek olan herkese çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler Rabbim senin eşinin de emeklerini Boşa çıkarmasın bende bugün çocukları anneanne babaanne dağıttım ders Çalışacam Rabbim izin verirse bu aradaAhu060812 Rabbim zihin açıklığı kolaylıklar versin tüm sınava gireceklere eşiminde pazar günü sınavı var çok çalıştı inşallah emekleri boşa gitmez
aeben besive tebrik ederim istediğiniz bölümün olMasıda ayrı bir mutluluk
Eltimin oğlu acaba istediği bölümü kazanabildimi akşam belli değildi bi sorayım
Kızlar o kadar mutluyum ki ascilik adnan menderes universitesini kazandım rabbim kalbime göre verdi destek olan herkese çok teşekkür ederim
allah kolaylık versin canım benimkilerde dün geldi . yemek yapmak değil yemeğin adını koymak zor şimdi bugün ne pişirecem ben yanlız yaşaya yaşaya unutmuşum misafir ağırlamayıHayirli cumalar guzellikler ...
Dun aksam ben yuruyusdeyken esim gelmis misafur aramis size geliyoruz diye oda esim evde yok yarin yemekli gelin demisonlari cagirmisken diger kanki gurubunuda cagirdik . Cok bisi yapmiycam esim menuyu demis bulgur pilavi yufka vs diye ama tek pilavla olmaz . Anliycaniz bugun cokkkkk isim var
Peri asli takim size emanet ....
Kilo bildirirmimide yapayim
2 hafta once ve gecen hafta 67.7 dum sanirim . Bu sabah 67.9 -200 gr .
Bunada sukur bayramdaki ve regl aryisini attim 2-3 gun once tarti 69 diyodu ...
ay ne mutlu oldum...canım önceki resimide görmüştüm ve fark belli kesinlikle, ve şunuda söyleyeyim en az 10 yaş genç duruyorsun burada, bi 10 kilo daha versen demek ki, tam çıtır olacaksın
Yazdım kilomu yukarıya, umarım eve gidince çok çıkmam***KAÇAKLAR LİSTESİ***
aeben (67,8///%)
daydream15 (72,7///%)
_SARAYCA_ (64///%)
Masmavi_ (62,5///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (68,3///%)
ay__060 (89,2///%)
uzum328 (95/93.9/93.5/%1.57) annemlerdeyim, kendi tartımda böyledir kilom
fatmanurkaya (131,8///%)
engineer333 (81///%)
perigunlugu (67,4///%)
selinanya (56,2///%)
koza16 (62,6///%)
yumurtalikofte(123///)
_AYNURA_ (62,4///%)
KAÇAKLAR TAKIMI ORTALAMASI: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?