Çok teşekkür ederim canım benimÇok tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsuun
Çok teşekkür ederim canım tabiki de paylasirimikinizi de kocaman tebrik ediyorummmmmmmm
elvan ablam dışarıdan mı okuyacaksın?
besivecim artık sağlıklı güzel tarifler geliştirir ve bizimle de paylaşırsın umarım. ben çok severim yemek yapmayı :)
Sağol tatlım benimTebrikler canım hadi hayırlı olsun :)
Ben sınıf arkadaşım var abla 37 yaşında niye öyle diyosunEvet fatmacim acikogretim Onlisans . Kiz 40 yasinda gunluk üniyemi gideyimadam topdan dellenir . .
canım tebrik ederim gözün aydın heyecanın inan bize bile geçti kutlarımKızlar o kadar mutluyum ki ascilik adnan menderes universitesini kazandım rabbim kalbime göre verdi destek olan herkese çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ablacim çok sağolcanım tebrik ederim gözün aydın heyecanın inan bize bile geçti kutlarım
Harikaaa harikaa süpersin abla devam devam :)merhaba sevgili takımım hepinizin cuması mübarek olsun kilo bildiriyorum
iki hafta önce 131.8
bu hafta 128.3
fark -3.500gr
yüzde 2.65
yarısı 1 .33
başarıma katkı sağlayan arkadaşlara çoook teşekkürler
Süpeeeerrrrrmerhaba sevgili takımım hepinizin cuması mübarek olsun kilo bildiriyorum
iki hafta önce 131.8
bu hafta 128.3
fark -3.500gr
yüzde 2.65
yarısı 1 .33
400 gr cık ama teşekkür ederim canıım :)))Tebrik ederiimmm :)
Fatma ablam harikasıınmerhaba sevgili takımım hepinizin cuması mübarek olsun kilo bildiriyorum
iki hafta önce 131.8
bu hafta 128.3
fark -3.500gr
yüzde 2.65
yarısı 1 .33
Kız ben 400 gram versem 59,6 olcam nasıl bir sevinç biliyo musun400 gr cık ama teşekkür ederim canıım :)))
Ayy hadi bakalım bir iki güne 5'lilere düşüceksiin umarıım canıımKız ben 400 gram versem 59,6 olcam nasıl bir sevinç biliyo musun
Tebrikler kuzum ben de senden haber bekliyordum. Hayırlı uğurlu olsunBugun maalesrf regli oldum ve çikolata yedim dayanamadım içimde çok fena tatlı açlığı vardı kotamı doldurdum olsun bugün bana ödül givi bişey oldu
Aşk olsun ablam ne varmış yaşında sen daha bize taş çıkarırsın :) sen bi bak bu sene olmazsa ben de yazilayim gelecek sene sınava girip ben de çok istiyorumEvet fatmacim acikogretim Onlisans . Kiz 40 yasinda gunluk üniyemi gideyimadam topdan dellenir . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?