Çok tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsuunKızlar o kadar mutluyum ki ascilik adnan menderes universitesini kazandım rabbim kalbime göre verdi destek olan herkese çok teşekkür ederim
allah kolaylık versin canım benimkilerde dün geldi . yemek yapmak değil yemeğin adını koymak zor şimdi bugün ne pişirecem ben yanlız yaşaya yaşaya unutmuşum misafir ağırlamayı
Kizlarrrrrrrr istedigim ilahiyat bolumunu Kazanmişimmmmmm.....
Rabbim utandirmasin
Kızlar o kadar mutluyum ki ascilik adnan menderes universitesini kazandım rabbim kalbime göre verdi destek olan herkese çok teşekkür ederim
Tebrikler canım hadi hayırlı olsun :)Kızlar o kadar mutluyum ki ascilik adnan menderes universitesini kazandım rabbim kalbime göre verdi destek olan herkese çok teşekkür ederim
Tebrik ederiimmm :)Tartımın pilinde bir sorun var. Aynı yer de birden fazla değerde ölçtü benii. Çarşamba günü 61.5 tum bilmiyorum tartıdan mı kaynaklanıyo.
3hafta önce: 62.6
Geçen Hafta: 62.1
Fark: 500
Yüzde: 0.79
Kilo Bildirimi:
Bu Hafta: 61.7
Fark: 400 gr
Yüzde: 0.64
Gecen hafta dediler son 2haftani bu gun yazicaz...bende yaziyim...
17.07.15
Baslangic:66kq
gecen hafta:62,6kq
bu hafta:61,3kq
fark:1,3kq....
24.07.15
baslangic:66kq
gecen hafta:61,3kq
bu hafta:62,2kq
fark:+900q...
Bu kadar......gelecek haftaya dikkatli olurum soz....
Gelelim bildirime
17.07
Geçen Hafta: 56.2
Bu Hafta: 55.8
Fark: -400 gr
Yüzde: 0.71
24.07
Geçen Hafta: 55.8
Bu Hafta: 56.4
Fark: +600 gr
Yüzde: -1.07
Kaçaklar canlarım üzgünüm, çok uğraştım ama gitmediler
Önceki hafta 69,900
geçen hafta 69,00
bu hafta 69,700
Fark +700
takıldım kaldım 69 da yediklerime dikkat etmem gerekiyor
Hayirli cumalar guzellikler ...
Dun aksam ben yuruyusdeyken esim gelmis misafur aramis size geliyoruz diye oda esim evde yok yarin yemekli gelin demisonlari cagirmisken diger kanki gurubunuda cagirdik . Cok bisi yapmiycam esim menuyu demis bulgur pilavi yufka vs diye ama tek pilavla olmaz . Anliycaniz bugun cokkkkk isim var
Peri asli takim size emanet ....
Kilo bildirirmimide yapayim
2 hafta once ve gecen hafta 67.7 dum sanirim . Bu sabah 67.9 -200 gr .
Bunada sukur bayramdaki ve regl aryisini attim 2-3 gun once tarti 69 diyodu ...
Bi bombada bende gelsin şu an reglim 3.Günü'nde şişkinliğin ödemin tam ortasındayım ben bi haftada atamıyorum ödemi inşallah haftaya kadar inerim
Geçen hafta86,5
Bu hafta 87,5
Fark +1
slm hayırlı cumalar hepinize ......
geçen hafta 67 900
bu hafta 67 700
fark 200kimse görmesin nereye saklansam kaçgündür uğraştım ama olmadı üzgünüm
Selamlar sevgili takımım...aeben abla besive ikinizi de çokkk kutlarım,inşallah hayırlısıyla mezun da olursunuz...ahum sana da başarılar...şehir dışı tatilden döndüm,ama iznim devam ediyo...herkese sevgiler...artı kilolarınızı da görmedim kiiiiii...sinirlenmek yooook...tatil var,dinlenme var...
2 hafta önce :73,5
geçen hafta:73,3
bu hafta:73,2
fark hangisini alcaz
gerçi çok bi fark yok ama :)))
kilo bildirimi
2 hafta önce 72,1kg
bu hafta 70,2kg
Fark 1,9kg
yüzde %2,63
haftalık yüzde %1,32
aeben abla tebrik ederimmm :)
17,05,5015
Geçen hafta: 60,5
Bu hafta:60
Fark: -500 gr
Yüzde:0,82
24,07,2015
Geçen hafta: 60
Bu hafta: 60
Fark: 0
Yüzde: 0
İkiye nasıl bölünecek şimdi bunlar ?
Ben daha kötüsünü bekliyordum :))) 2 hafta önceki ve bugünki kilonuz lazım sadeceTartımın pilinde bir sorun var. Aynı yer de birden fazla değerde ölçtü benii. Çarşamba günü 61.5 tum bilmiyorum tartıdan mı kaynaklanıyo.
3hafta önce: 62.6
Fark: 500
Yüzde: 0.79
Kilo Bildirimi:
Bu Hafta: 61.7
Fark: 400 gr
Yüzde: 0.64
Çok teşekkürler canım benim :)Tebrikler kuzum...
Çok teşekkür ederim tatlım benim :)Tebrik ederim kuzum
Çok sağol canım :)@Ahu060812 Rabbim zihin açıklığı kolaylıklar versin tüm sınava gireceklere eşiminde pazar günü sınavı var çok çalıştı inşallah emekleri boşa gitmez
aeben besive tebrik ederim istediğiniz bölümün olMasıda ayrı bir mutluluk
Eltimin oğlu acaba istediği bölümü kazanabildimi akşam belli değildi bi sorayım
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim :)günaydın hanımlar, ben bu gün kiloma bakmadım, zaten pek iyi olacağını sanmam, geçen hafta yazmıştım zaten 64.9
tebrik ederim canım, rahatlıkla okuyup bitirmeyi Rabbim nasip etsin..
tebrik ederim canım, sonunda istediğin oldu, ileride Türkiyenin en iyi aşçısı sen olursun inşallah :),
seninde eşine şimdiden başarılar dilerim canım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Çok teşekkür ederim canım benim seninde gözün aydın sende kazanmisin :)Basivecim cok sevindim hadi gozun aydinn .....
Teşekkür ederim canım benim :)
Çok sağol ablacim gideceğim yerde okul hemen denizin kenarı bu kilolarla denize de girilmez şimdi orda mecbur verip mezun olucazSelamlar sevgili takımım...aeben abla besive ikinizi de çokkk kutlarım,inşallah hayırlısıyla mezun da olursunuz...ahum sana da başarılar...şehir dışı tatilden döndüm,ama iznim devam ediyo...herkese sevgiler...artı kilolarınızı da görmedim kiiiiii...sinirlenmek yooook...tatil var,dinlenme var...
Evet ablam ya son ana kadar inancım yoktu valla allahım dualarimi kabul etti sanada desteğin için ayrıca çok teşekkür ederimah besivecim ah okadar yıprattın kendini bak kazandın hayırlı olsun..
Çok sağol bebeğim valla ben dün uyuyamadim ananemle evin içinde zıplayıp durdukay ne mutlu oldum...
sağol canım...
@max factor canım üzülme banada teyze diyor bazen benim yaşıtlarım... artık çok fazla takmıyorum...belki ciddi değil seni sinirlendirmek içinde söylemiş olabilir... insanların içini bilemezsin...
besive kuzzzuuummm öyle sevindim ki...hakkında hayırlısı olsun tebrik ederim seni...
aeben Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah...ailenle mutlu huzurlu bir ömrün olsun...çabalatmadan versin herşeyi Rabbim.takımdan iyi haberler gelmeye başladı... tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?