- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Tebrik ederiim canıımGeçen haftanın bildirimi:
Önceki hafta 64.9
Geçen hafta: 65.7
Fark: + 800
Bu haftanın bildirimi:
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 64.6
Fark: 1.1 kg
Dün gece acayip moralimi bozmuştum. bugün inanılmaz ödem var yine. suya yeşil çaya devammmm. Reglimin ikinci günü tartımın bana yaptığı bu sürpriz çoook iyi geldi. Resmen dua edip uyudum yarın 100 gram da olsa eksi göreyim diye. Bu arada callanetics etkisi mi bilmiyorum. Kalçamda bir toparlanmashissediyorum. Babam da kaç gündür düzgün görmemişti beni. bu sabah zayıflamışsın alt tarafın küçülmüş falan dedi. Çok mutlu oldum. İlk defa reglimde bu kadar kilo verdim sanırımBekle beni 63 az kaldı. Sonra mezunum
Ben de seni tebrik ederim kuzummmTartımın pilinde bir sorun var. Aynı yer de birden fazla değerde ölçtü benii. Çarşamba günü 61.5 tum bilmiyorum tartıdan mı kaynaklanıyo.
3hafta önce: 62.6
Geçen Hafta: 62.1
Fark: 500
Yüzde: 0.79
Kilo Bildirimi:
Geçen Hafta: 62.1
Bu Hafta: 61.7
Fark: 400 gr
Yüzde: 0.64
Teşekkürler canımm@psikohayris tebrikler hayrişim sonuç harikaa maşallah :)
Kız ben senin bildirimini göremedim. Geçmişe baktım da gözümden mi kaçtı acaba. Sen naptınBir sürü spor yaptım bugün şu an şeytan sürtüyor kalk zumba yap diye bi yandan da amaan yeter gari otur diyo
Ben duz yazmamismiyim canim???Ben daha kötüsünü bekliyordum :))) 2 hafta önceki ve bugünki kilonuz lazım sadece
İnsallah fatmam sanada nasip olur ...Aşk olsun ablam ne varmış yaşında sen daha bize taş çıkarırsın :) sen bi bak bu sene olmazsa ben de yazilayim gelecek sene sınava girip ben de çok istiyorum
merhaba sevgili takımım hepinizin cuması mübarek olsun kilo bildiriyorum
iki hafta önce 131.8
bu hafta 128.3
fark -3.500gr
yüzde 2.65
yarısı 1 .33
başarıma katkı sağlayan arkadaşlara çoook teşekkürler
Aslıcım genel olarak iyi değiliz bu hafta. Motivasyonunu kaybetme. Bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Eylül'e kadar verebildiğimiz kadarını verelim. Sanırım sen de okul dönemi pek diyet yapamayanlardansın. Ben evde kalsam yaparım da yurtta kalacam bu sene. yemekleri vs ne kadar iyi olur bilemiyorum. Sen de toparlan. Sakın vazgeçme. Vücudun oyun oynuyor senle şu an. Yaptığın sporu değiştir. Yemeklerini değiştir. Bi süre sonra bıkkınlık oluyor mutlaka. Monotonluktan kurtulmak lazım.Takım yüzdemizi mahvettiğim için özür dilerim haftaya böyle olmayacak söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?