Aslıcım genel olarak iyi değiliz bu hafta. Motivasyonunu kaybetme. Bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Eylül'e kadar verebildiğimiz kadarını verelim. Sanırım sen de okul dönemi pek diyet yapamayanlardansın. Ben evde kalsam yaparım da yurtta kalacam bu sene. yemekleri vs ne kadar iyi olur bilemiyorum. Sen de toparlan. Sakın vazgeçme. Vücudun oyun oynuyor senle şu an. Yaptığın sporu değiştir. Yemeklerini değiştir. Bi süre sonra bıkkınlık oluyor mutlaka. Monotonluktan kurtulmak lazım.
Jillian yapıyordun di mi? Ben de bi ara başlamıştım. Takıma girmeden önce. Kas ağırlığım arttığı için kilo almış görünüyordum. Sonra ideal kiloma gelmeden yapmama kararı aldım. Sporunu değiştir istersen. Ek olarak güzel bi kardiyo egzersizi yap. İp atlamak o yönden çok iyi. Koşmayla eşdeğer olduğunu okudum geçenlerde. Ve İp atlayarak ciddi sıkılaşan ve kilo veren bi arkadaşım var. Kız 77 kiloyla başladı. Özel bi diyet uygulamadı. Porsiyon küçülttü, yemeğe çıkardık mantı yerdi mesela. Ama az. Spor olarak da 1 saat yürüyüş ve ip atlardı. İlk günler 100 le başlamış. Diyetinin son zamanlarında 1000 in üstünde atlayabiliyordu. Ve ayda 6kg'dan aşağı vermedi. Vücudu da çok iyi şu an. Ben de onun için başladım ip atlamaya. bi dene istersenBen çok bıktım, gerçekten bunaldım ve olmuyor. 2 Aydır verdiğim kilo sanki çok fazlaymış gibi bir de geri geliyolar. Çünkü düzgün beslenmiyorum son iki haftadırMoralim çok bozuk zaten bi de bu olunca üst üste geliyor canım çok sıkılıyor. O kadar çaba harcadım vucudumda değişen hiçbişi yok mesela
Kız ben senin bildirimini göremedim. Geçmişe baktım da gözümden mi kaçtı acaba. Sen naptın
Sen haftaya bi atak yapıp 5'li bişeyler göreceksin gibi geliyor. İyi spor yapıyorsunGörememişsin hayrişim ben 60 ım bu hafta :) sabit :)
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.Arkadaşlar sırf benim hakkımda yanlış düşünmeyin ve birgün aranıza dönmek istedigimde beni kabul edersiniz diye mesaj yazıyorum şuanda kayinvalidemin 3 Mevlüt u okunuyor bugün onu kaybedeni 3 gün oldu çok kötüyüm 7 gündür yogun bakımdan di ben grubu dışardan takip ederim artık çünkü tekrardan normale dönerim bilmiyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalin kaptan bana kızma hersey insan için başımıza 4 ayda hep kötü durumlar geldi bu mesajı başka bir telden atıyorum memlekete dönünce aranıza dönerim artık kabul edersen dışardan devam ederim
İnşallah kuzum ben sanırım yarın tartılsam sanki 5 li bir şey çıkacak gibi ama evde kalmayacağım bugün haliyle benim tartılmam pazarı bulur :) Zaten 5 li bir şey göreyim hemen size koşacağımSen haftaya bi atak yapıp 5'li bişeyler göreceksin gibi geliyor. İyi spor yapıyorsun
Allah rahmet eylesin..Arkadaşlar sırf benim hakkımda yanlış düşünmeyin ve birgün aranıza dönmek istedigimde beni kabul edersiniz diye mesaj yazıyorum şuanda kayinvalidemin 3 Mevlüt u okunuyor bugün onu kaybedeni 3 gün oldu çok kötüyüm 7 gündür yogun bakımdan di ben grubu dışardan takip ederim artık çünkü tekrardan normale dönerim bilmiyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalin kaptan bana kızma hersey insan için başımıza 4 ayda hep kötü durumlar geldi bu mesajı başka bir telden atıyorum memlekete dönünce aranıza dönerim artık kabul edersen dışardan devam ederim
Hadi bakalım. Sonra sıra benle Aslı daİnşallah kuzum ben sanırım yarın tartılsam sanki 5 li bir şey çıkacak gibi ama evde kalmayacağım bugün haliyle benim tartılmam pazarı bulur :) Zaten 5 li bir şey göreyim hemen size koşacağımGelipr burda yazarım hemenn :)
Jillian yapıyordun di mi? Ben de bi ara başlamıştım. Takıma girmeden önce. Kas ağırlığım arttığı için kilo almış görünüyordum. Sonra ideal kiloma gelmeden yapmama kararı aldım. Sporunu değiştir istersen. Ek olarak güzel bi kardiyo egzersizi yap. İp atlamak o yönden çok iyi. Koşmayla eşdeğer olduğunu okudum geçenlerde. Ve İp atlayarak ciddi sıkılaşan ve kilo veren bi arkadaşım var. Kız 77 kiloyla başladı. Özel bi diyet uygulamadı. Porsiyon küçülttü, yemeğe çıkardık mantı yerdi mesela. Ama az. Spor olarak da 1 saat yürüyüş ve ip atlardı. İlk günler 100 le başlamış. Diyetinin son zamanlarında 1000 in üstünde atlayabiliyordu. Ve ayda 6kg'dan aşağı vermedi. Vücudu da çok iyi şu an. Ben de onun için başladım ip atlamaya. bi dene istersen
Asli_95 Aslım bozma moralini bak bana her gün o kadar spor da yapıyorum ama gel gör ki sabit kaldım bu hafta
Başınız sağolsun abla.. Allah rahmet eylesin...Arkadaşlar sırf benim hakkımda yanlış düşünmeyin ve birgün aranıza dönmek istedigimde beni kabul edersiniz diye mesaj yazıyorum şuanda kayinvalidemin 3 Mevlüt u okunuyor bugün onu kaybedeni 3 gün oldu çok kötüyüm 7 gündür yogun bakımdan di ben grubu dışardan takip ederim artık çünkü tekrardan normale dönerim bilmiyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalin kaptan bana kızma hersey insan için başımıza 4 ayda hep kötü durumlar geldi bu mesajı başka bir telden atıyorum memlekete dönünce aranıza dönerim artık kabul edersen dışardan devam ederim
İnşallah kuzum ya :)Kızları o kadar topladım şimdi yarım bırakamam. Yediklerime dikkat eetsem gidicek biliyorum ama of ne bileyim sıkılıyorum. Bu hafta hiç kaçamak yapmıcam düzgün beslenicem görücez ne olacağını. Jillian da o kadar zor ve ağır değil o kadar kolay kas yapabileceğimi düşünmüyorum ama ip atlayabilirim pek beceremiyorum zor geliyor ama denerim
Sen dinlenme gününde hiç spor yapma pazar yani bak gör nasıl ineceksin 5li rakamlara
Kizlar listede incinin kilosu dogrumu ?2hafta once :62,6kq(sabit idi oncekj haftayla)
gecen hafta:61,3kq
bu hafta:62,2kq...
oldumu simdiii...
Kararcim basiniz saggolsun . Geldimi ust uste geliyir bu sondur insallahArkadaşlar sırf benim hakkımda yanlış düşünmeyin ve birgün aranıza dönmek istedigimde beni kabul edersiniz diye mesaj yazıyorum şuanda kayinvalidemin 3 Mevlüt u okunuyor bugün onu kaybedeni 3 gün oldu çok kötüyüm 7 gündür yogun bakımdan di ben grubu dışardan takip ederim artık çünkü tekrardan normale dönerim bilmiyorum hepinizi çok seviyorum hoşçakalin kaptan bana kızma hersey insan için başımıza 4 ayda hep kötü durumlar geldi bu mesajı başka bir telden atıyorum memlekete
dönünce aranıza dönerim artık kabul edersen dışardan devam ederim
2 hafta önceyi görmemiştim yazıyorumBen daha kötüsünü bekliyordum :))) 2 hafta önceki ve bugünki kilonuz lazım sadece
Ablam Süpersin muhteşemsin tebrik ediyorum aynen devam duraklamalar az vermeler olursa da pes etmek yok bak bi hafta az çıksa öbür hafta ekstra ekstra gidiyor maşallah nazar değmesinmerhaba sevgili takımım hepinizin cuması mübarek olsun kilo bildiriyorum
iki hafta önce 131.8
bu hafta 128.3
fark -3.500gr
yüzde 2.65
yarısı 1 .33
başarıma katkı sağlayan arkadaşlara çoook teşekkürler
Kizlar listede incinin kilosu dogrumu ?
2 hafta once 62,6 muş bu hafta 62.2 arada 400 gr vermis goruluyor buda 2 ye bolunecek .
Neden kilo almis goruluyor ?
Kararcim basiniz saggolsun . Geldimi ust uste geliyir bu sondur insallah...
Canim eger takima gireli 2 ayi gectiyse seni izinli yazsinlar madem tekrar dpneceksin
Peri , aslı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?