Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

emelcim nazarlar mı değdi sana. ben sana bakıp çok motive oluyordum, maşallahın vardı ama inşallah sana güveniyorum, tekrar o güzel günlere döneceksin çarçabuk..

aşkito vallahi harikasın ne diyim. maşallah maşallah alkış sana..

aslıcım vallahi gecen hafta okulun karne töreni ve gösterisi vardı. çok çok yoğunduk. bu hafta biraz dinlenmedeyiz. Haftaya da yaz okulu başlıyor off. ama o biraz daha az yorucu olur ne de olsa çocuklar büyük, laftan anlarlar:)

zalimi canım geçmiş olsun yaa.

kız hilal vallahi yemek tariflerine bakmıyom dedim dedim inadına mı yapıyon bacım yaa. harika şeyler ama ben almıyım sağol diyeteyim

zeynepcim maşallah çok metanetli gördüm seni. Hiç canını sıkma, herşeyin hayırlı ve güzel bir zamanı vardır, Allah gönlünüze göre versin inşallah.. Belki de ideal kilona ulaşınca zayıflayacaksındır di mi? Ayrıca hipotiroidsen evet kolay kilo veremiyorsun ve çok unutkanlık yapıyor. Var mıydı böyle bir şikayetin kuzum. ınşallah ilacını alırsan sorun olmaz, arkadaşımdan biliyorum

ben de öglenki haykırışlarımdan sonra 1 kase tarhana içtim. Sonra akşam yemeği yedim 1 tabak makarna. 6 yemek kaşığı kadar, ama sos mos yağ tuz hiçbişiy yok. sadece haşlama. 1 kase yogurtla.. böyle işte, az önce 1 tatlı kaşığı dondurma yaladım böhühühü bu saatte olacak iş değil ama daha bişiy yemedim, yemicem..

pericim sağol canım benim...öyle oldum işte sorma yaa(2 haftada toz duman oldu emeklerim(ama sıkı bir dönüş yaptım toparlıcam inşallah...
senin menün de iyiymiş bence,o kadarcık dondurmadan bi şey olmaz üzülme...
ben de 1 bardak nar suyu içtim,şişe 52 kaloridi,yarısını içtim 26 kalori sanırım:)

günaydın

dün sabah 1 paket form+1 üçgen light peynir+şekersiz kahve

öğle 2 küçük baget fırında+salata

ara 2 galeta

akşam z.yağlı 2 adet dolma+cacık

ara dondurma ama lıght olanlardan:)))))

gizem hayırdır tekrar dönecekmisiniz yazlığa

emoşum süper gidiyorsun aynen devam hedefe ulaşınca senle kilo koruma diyeti yapalım.

hilmiş sende harika gidiyorsun bu kez hedefi tutturup emoş ve benle kilo koruma diyeti yapacaksın.

perperi canım senin sorunun karnını doyurmuyorsun sadece açlık bastırıp geçiştiriyorsun 3-5 gün sonrada gözün dönüyor.neden aslı gibi bir program uygulamıyorsun.onun listesi çok güzel ve sağlıklı.

hilal kuu ne güzel nişan yıldönümü kutluyorsunuz benim kociş evlilik yıldönümünü bile umursamaz onun için tek kutlanması gereken gün benim doğumgünümdür.

s.zeynep çok üzüldüm canım ama herşeyde vardır bir hayır.bende aslında troidlerimden şüpheleniyorum ama hepte ihmal ediyorum doktora gitmeyi.geçmiş olsun en azından tedavisi basit birşey birde yediklerine dikkat edersen süper kilo verirsin.bak bu konuda sana montiyi önerebilirim.

günaydın kızlar nasılsınız..1 sattir annemle msn den kamerayla görüşüyoruz etmediğimiz dedikodu kalmadıkaydirigubbakcemile3

ben farkettimde 2 gündür yediklerimi yazmıyorum galibaaa
hemen rapor vereyim

dün kahvaltı
1 kase sütlü mısır gevreeee

ara kuru kayısı badem

öğlen
3 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık yoğurt
ince bir dilim karpuz

akşam
karpuz slata

ara kahve:kedi:

ne kadar su içiyorum hiç saymıyorum bardakları ama çok içtiğim kesin...

şimdi kıs uyudu8 bi leslie sansone yapayım dün sadece mekik çekebildim

tünaydınlar kızlar...
bugünden itibaren eski yemek düzenime geri döndüm hastaneydi tahlildi derken son 1 haftadır yediklerimi sallıyodum hep ama sabahtan başladım bugün...eskisi gibi en ince ayrıntısına kadar yazacağım gene herşeyi...ayrıca yürüyüşlerime de başladım ilacımı da alıyorum kızlar perpericim unutkanlığım olmuyo çok şükür kabızlık falan da yok sadece gerçekten zor kilo veriyodum ama şimdi o durumu da ortadan kaldıracağım inşallah..
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...daha yolun başındaydım o nedenle fazla üzülmüyorum hayırlısı Allahtan ne diyelim...elbet doğru bir vakit ve zaman vardır bizim için de...hem daha da zayıf hamiş kalacağım için seviniyorum içten içe:)))
bu hafta çok şişliğim var kızlar cumaya kadar toparlanır mıyım bilemiyorum..reglim de hala devam ediyo azaldı epeyce ama sanırım onun şişliği de var yani bu hafta fazlaca bi performans gösteremeyebilirim kusuruma bakmayın...yürüyüşlerime de tekrar başladım bu arada yürüyüş topiğinde geçen ay 3. oldum kızlar:lepi: ki ayın ilk günleri yoktum..dün 50 dk dayanabildim epeyce de yoğun bi gündü hamlamışım ayacıklarım çok ağrıdı akşamleyin uyumakta bile zorlandım valaaakafamçokkarıştı
kaptanım doktorumun ve eczacı bi arkadaşımın dediğine göre çok kişide varmış hipotiroid ama işte anca zor kilo veremeyince ya da hamile kalmkata zorlanınca ya da düşüklerde falan açığa çıkıyomuş bi neden gerekli yani bence sen de tahlil yaptır bende çok az bi değer farkı var ama gene de ilaçla tedavi olmalıymışım..tedavisi de hem çok basit hem de çok ucuz ayrıca ihmal etmeye değmez...en düşük doz ilaç alıyorum bakalım kilo vermemi etkileyecek mi çok merak ediyorum kızlar inşallah hemen faydasını görürüm...

bugünkü menüm:

sabah:
2 dilim beyaz ekmek
2 dilim peynir
domates salatalık
1 kaşık bal
1 büyük kupa çay(1 kesmeşekerle)

ara:
2 adet mavi yeşil elmalı bisküvi
2 fincan çay(1 kesmeşekerle)

öğle:
6 y.k. taze fasülye
1 kase yoğurt
salatalık domates
2 dilim ekmek

ara:
24 adet kiraz

akşam:
6 y.k. taze fasülye
1 kase yoğurt
salata az yağlı
1 dilim esmer ekmek
2 köfte

ara:
2 top dondurma:)))(eleştirileri bekliyorum kızlar:))

70 dk yürüyüş...14.00 gibi başlamayı düşünüyorum tv izlerken vakit çabuk geçiyo:)))

untumadan sabah yediklerimi yazayimm

sabah
2 dilim c.ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 kk light labne
1 dilim karpuz
light margarin
2 dene taze sogan , 3-4 yaprak marul

+ 800 ml su

kahvaltilarimi zengin tutma karari aldim.. bir kac gündür uyguluyorum,
kesinlikle daha enerjik oluyorum.
hafif kahvalti yapmamanizi öneriyorum.

canlarim verdiginiz moral ve destek icin tesekkür ederim..
affiniza siginarak sadece kendimle ilgili yazilanlari okudum
cok fazla vaktim yok cünkü.

abartmadan yaziyorum
dün önüme sunulan yemekler sunlardi :

pogaca
börek
sigara böregi
kisir
sekerparee
tarcinli kek
manti
ve yaprak sarmasi..

hepsinde kendimi tuttum.. ama kendi yaptigim sigara böreginin internette 180 kalori oldugunu ögrenince
2 tane yiyiverdim.
sonrasinda pisman oldum. ama is isten gecmisti.
yinede digerlerine elimi sürmedigim .. herkez yerken ve israr ederlerken yenik düsmedigim icin kendimle gurur duyuyorum :lepi:

selam kızlar geçmişi okudum ama sonra yazarım,hastaneye gidicez malum...
sabah yediklerim
1 kepçe çorba,1 dilim k.ekmeği,domates salatalık,1 kk dan az peynir,3 zeytinsempatiksalakcinni
öğlen
etiform light müsli...az sütle...bunu yediğime pişman oldum çünkü 100 gr ında 300 küsür kalori varmış,başka bi şey de yiyebilirim demek ki...ama evde başka yemek yoktu-tatlicadiarzu-...
biraz da karpuz yedim
hastane dönüşü yürürüm yinehihoyyyt
öpüyorum sizlerikaydirigubbakcemile3

hayırdır emoş ne hastanesi?

bugün
kafaltı
1 kk peynir
2 dilim light ekmek (1 dilim kepek ekmeği yerine geçiyormuş)
2 salatalık

ara
8-10 erik

öğlen
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
2 dilim light ekmek
salata

aşkito iyi nenn yememişsinsempatiksalakcinni
aslıcım kayınvalidem ameliyat oldu hayatım ziyarete gidiyoz onu dediydimkaydirigubbakcemile3

ben de senin yediğin light ekmeklerden yedimyazdığını okuyunca sevindim
hastaneden dönüşte dün tek başıma yürüdüğüm o yolu bugün annem babam ve oğlumla yürüdükdelikafaduldenyürüyemezler sanıyodum aam kendileri istediler vallahihoyyytçok yaaş dura dura oldu ne kadr faydası vardır bilmem ama yürüdük iştekaydirigubbakcemile2
şimdi tekrar çıkıyorum ama,formumu yakalamak istiyorum bir an öncekaydirigubbakcemile2
eve gelince menemen 2 -3 dilim light ekmeksempatiksalakcinni ve bir parça peynir yedim:CüvCüv:
aralarda 1kaç ç.kaşığı dondurma ve kapuz yemiştim

sonra görüşürzkaydirigubbakcemile3

evet ben de kesin karar verdim, az yiyorum sonra da gözüm dönüyor diye. şimdi yarından itibaren daha düzenli bir listem olacak inşallah.
bu sabah 2 dilim light ekmek
ceyrek haşlanmış yumurta
3 çay kaşığı labne
1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu
ve salatalık domates
arada ceyrek simit yemek zorunda kaldım dışarıdaydım
öğlen karpuz yedim
ikindi de 3 yemek kaşığı makrna salatası
ikram edilen pastaya ve diğer mamalara elimi bile sürmedim..
akşam da domates biber salatalık soğan doğrayıp az yagla yaptıgım salata ve 2 dilim uno light ekmek. 1 kk kadar da peynir. birazdan sütümü içip günümü bitiririm inşallah

Sağol emoşum.. off ya ama çok şişkinim ben nolcek bu halim bilemiyorum. ayrıcana bugün toplamda kesin 3 saat yürüyüş yapmışımdır:) Dışarılarda, hatta yokuşlu yerlerde bilem yürümek zorunda kaldım. Arabayı eşim alınca minibüse talim oldum, ama canım çıktı diyebilirim. Off çok zor bi gündü..
Yarından itibaren düzenli yürüyüşlerimi yapıcam inşallah. off olmuyo valla böyle bee. şişkin şişkin daral geldi

ofofofofff
iyi yorulmuşsundur...
ben sürekli yürüdüğüm süreyi spordan sayıyorum,mesela 45 dk yürüyüş sonra markete gidiyorum di mi?market + eve gidiş...bunları saymıyorum çünkü tempo düşüyor,süreklilik yok diye...ama mutlaka faydası vardır hiç yoktan iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…