herkese merhabalar kızlar..uzun zamandır yoktum çok koşturmacayla geçti günlerim...çok yorgun hissediyorum işyerim de yoğundu topiğe girdim ama sabahtan beri anca fırsatım oluyo yazmaya...
dün malumunuz sonucumu almaya gittim doktora b hcg yi bi daha istedi acil olarak doktorun acil işi çıktı labaratuardaki aletler bozulmuş akşam 19.30 da alabildim değerimi..tahmin ettiğim gibi kızlar adetimle beraber düşük yapıyorum ama asıl mesele bende çok düşük de olsa tsh artması var yani hipotiroidim var:1shok: bunu öğrenince çok üzüldüm doktor az yüksek ama ilça kullanman lazım gene de dedi...belki kilo veremememin sebebi de budur çünkü diyetisyenim de yavaş kilo verdiğimi farkedince sormuştu var mı hipotiroid diye..demek ki varmış...bakalım şimdi yarından itibaren ilaca başlıyorum uyku halim falan ortadan kalkacakmış kilo vermem kolaylaşacakmış...iyi yönünü görmeye çalışıyorum napayım?dün epeyce üzüldüm hazırlıklı olduğumu düşünüyodum ama değilmişim kızlar eşim saolsun teselli etti beni inşallah bundan sonraki gebeliğimde böyle bişey olmaz kızlar dua edin bana da...
bu arada haftasonu saçma sapan beslendim abuk subuk şeyler yedim hiç yazmayayım bile sanırım sinir bozukluğumu yemeklerden aldım dün de malumunuz sabahtan akşama kadar dışarıda pek de iç açıcı şeyler yiyemedim((bugün yavaş yavaş toparlanma var ama sıcaklardan dolayı meyve taşımaya üşendim ve ara öğünüm olmadı bugün malesef...cumaya tekrar bakılacak b hcg me..umarım parça kalmamıştır ve kürtaj olmak zorunda kalmam..
üzerimde aşırı bi şişlik var kızlar yüzüklerim olmuyo parmağıma bakalım bu durum ne zaman düzelecek?bu hafta kilo verememiş olabilirim ama mazur görün neyin ne olduğunu yeni yeni anlıyorum..kafam bi dünya...kafamçokkarıştı
ayrıca bugün yürüyüşlerime de geri döndüm gerçi 50 dk yapabildim ama olsun...tekrar başlıyorum inşallah...sanırım doktor bi süre korunma verir o arada da gereken tetkikleri yaptırıp daha da zayıf bi şekilde en kısa zamanda tekrar hamiş kalırım..
hepinizi öpüyorum kızlar...
a.s.
kızlar haftaya çarşamba eşimle nişan yıl dönümümüz..
ve nişan yıldönümümüzde ben yemek yapıyorum evde..tam takım a dan z ye...
yalnız kafam acaip karıştı bana güzel tarifler verebilirmisiniz..özel günler için şöyle..
sunumu güzel olan..
artık haftaya çarşamba beni affedeceksiniz :))
kızlar haftaya çarşamba eşimle nişan yıl dönümümüz..
ve nişan yıldönümümüzde ben yemek yapıyorum evde..tam takım a dan z ye...
yalnız kafam acaip karıştı bana güzel tarifler verebilirmisiniz..özel günler için şöyle..
sunumu güzel olan..
artık haftaya çarşamba beni affedeceksiniz :))
amanin ne uğraşıyon gülüm çıkın dışarda yeyin mum ışığında. yemek bulaşık filan boşver sempatiksalakcinni
hasretim teşekkürler canım..
yavaş yavaş şekillenmeye başladı kafamda..
notr alıy6orum şuan..eleyeceğim sonra.
olmazzzz..bunu bizzat ben istedim..eşim zaten her zaman götürüyor yemeğe..ama ben evde böyle bir sofra misafir gelmediği sürece hazırlamıyorum..misafir gelincede çok miktarda yapılacak şeyler oluyor genelde,tepsiyle tencereyle..ben porsiyonluk şeyler istiyorum..her seferinde farklı tarifler uyguluyorum..
ayrica kurabiye ve pastalar bana ait :) 3 renkli böregide yaptim aynisi oluyor
ben bu güllü kurabiyenin tatlısını yemiştim. görüntü aynı ama şerbet döküp tatlı yapıyolar. hangisi daha güzel oluyor acaba
canim bilemiyorumki ben tatlisini yapmadim ama cok tatli sevmeyenler icin kurabiye daha uygun olur diye düsünüyorum
misafir gelince denerim artık. yalnız kızlar diyet topiğinde pasta börek tarifi verdiğimizi duyarlarsa bize kızabilirler. sempatiksalakcinni
hmm bi düşüniim o zaman. aslında internette çok tarif var. bi incele bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?