Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte banada öyle dedi ben sabah 10 da akşam 5te yerdim bu kadardı yediklerim 6dilim falan yerdim herhalde ve başka hiçbişi yoktu yani ara öğün meyve yoğurt süt falan

yha kizlar ben stepten cok SIKILDIm acaba haftada 3 günemi indirsem..
bacaklarima kkramp giriyo ayni haraketten wallahi :)
bisi diinde icimi rahatlatinnn plsss

yaw biliom da, üşeniyom azcık. ne biliim. böle hoşuma gidio :kedi:

bugün
zabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
2 salatalık

ara
bir avuç dut
5-6 erik

öğlen
4 barnak garpuz
2 kk peynir
1 dl ekmek
1 kase yourt

ara
2 gayısı
1 elma

ağşam
1 kase yeşil mercimek yemei

acımdan ölüom şu an.
akşam çok az oldu. doymadım ama çok yorgununum. yemijem. kiraz yiip sapını gaynatıp içeceem. yarın diyetişsyen tartacak beni karpuz kantarıynan işalla vermişinmdir.

buğün 30 daakka yürüdüm 25 dakka koştum.

aslı kuşum hoşgeldin bebeğim...geçmiş olsun kıyamam ben arkadaşıma:)))
gizem çok sağol hayatım bi de öyle denemeli yoğurdu...

vaay kime dikion yavrum? bebişine mi, kendine mi? maşallah on barnağında 10 marifet. aynı zamanda güzellik uzmanı mısıbn?

kendime dikiyorum canım...yok güzellik uzamnı değilim ama profilime öyle yazdım bir arkadaşım beni bulabilir diye..buralardaydı da..
aslında matematik bölümü mezunuyum..matematik öğretmenliği yaptım drsn de sonra evlendim çocuk falan derken bıraktım.iyide oldu.çok aşırı yoruluyordum.

emosumm helal sana guzumm:lepi:

zalimi amaaann nolmus .. ne var ki onda.. günümüzde böyle marufetlere gerek yok bence hahah verirsin terziye olur biterrr:))

ay bende terziyle uğraşmayı hiç sevmem..götürürsün beklersin bazen unutur kaç gün sonrasına atar.uyuz olurum..
bu arada benimki vakit geçirmek,bişeyler üretmek için..sıkılıyorum evde dur dur..birşeyler yapmam lazım.kitap oku nereye kadar..üretici olmak istiyorum..bir ara takı yaptım..bayağı iyi olmuştu,kafam dağılmıştı,bir sürüde takım oldu,istediğim renk model:lepi: sonra dikişe sardım,biraz ordan biraz burdan bişeyler dikip kafamı dağıtıyorum..başka bişeyler daha öğrenmem lazım...bundan sıkılırsam ona yönelmeliyim..

yha kizlar ben stepten cok SIKILDIm acaba haftada 3 günemi indirsem..
bacaklarima kkramp giriyo ayni haraketten wallahi :)
bisi diinde icimi rahatlatinnn plsss

her zaman aynı spor adamı gerçekten çok sıkar..
heleki step
ama bence değiştirerek yap..sporu azaltma..bideeee hergün farklı vakitlerde yapki vücut aynı saate alışmasın..alışırsa vermez.
leslie sansone videolarını indir..yada nivea body videosunu
ebru şallı da var tabi..bende hepsi mevcutkaydirigubbakcemile3
birinden sıkılırsam ötekine geçiyorum

selamlar
artık aranızdayım nihayet
bu sabah 2 dilim uno denge 2 domates 1 dilim az yaglı beyaz peynir yedim. 1 çay bardağı da portakal suyu içtim şekersiz.
az önce karpuz yedim. ögle yemegi yemek istemiyor canım hiç. yaz geldi sıcaklar bastırdı ya öglen yemek hiç ama hiç çekilmiyor. Karpuz da çok tehlikeli biliyorum ama napiyim..

perperi hoşgeldin

az önce yemek tariflerine bir göz attım içimdeki canavar uyanmak üzere..çok kötü hissediyorum kendimi..herşey yemek istiyorum herşey......

ama tutucam ekndimi ..gerekirse uyuyacağım..

kaptanım aldım mesajını canım. inşallah bu hafta sık sık buradayım.. bundan sonra ne yedim ne içtim yazayım da belki 1 kg veririm ayrıca bu kadar ara verdiğim için hepinizden özür dilerim, yani sırada çok motive insanlar var, ben işlerimin yogunlugundan dolayı onların hakkına girmemişimdir umarım..

hoşbulduk ohcanıma degsin..valla ben diyete gireliberi hiiç bakmıyorum o yemek blogların ffilan.. fotograflar çok çekici ve üstelik hep iştah açıcı..
şimdi yemek mi yiyeyim yoksa karpuz mu yaa:) çok fenayım ben.

Perperi hosgeldin canim..

ohcanimadeysin sana bisi anlatayim motivasyon olsunn..

az önce görümcemlerdeydim..
koca bir tencere manti yapmis. üzerinee sarimsakli yogurt ve biberli yag ..

israrlarina ragmen tadina bile bakmadim..
bu sabah 69 u gördüm cünkü.. hic biseyi bu mutluluga degismem.

yediklerimi yazip kacayim.. isler beni bekler..

sabah
3-4 dilim karpuz
2 ince dilim kizarmis beyaz ekmek
1 kk beyaz peynir
2-3 üzüm
+ 500 ml su

öglen
1 tabak sehriye corbasi
1 dilim tam tahilli cavdar ekmegi
+ 500 ml su

aksam
ton baligi salatasi yapcm

herkese merhabalar kızlar..uzun zamandır yoktum çok koşturmacayla geçti günlerim...çok yorgun hissediyorum işyerim de yoğundu topiğe girdim ama sabahtan beri anca fırsatım oluyo yazmaya...
dün malumunuz sonucumu almaya gittim doktora b hcg yi bi daha istedi acil olarak doktorun acil işi çıktı labaratuardaki aletler bozulmuş akşam 19.30 da alabildim değerimi..tahmin ettiğim gibi kızlar adetimle beraber düşük yapıyorum ama asıl mesele bende çok düşük de olsa tsh artması var yani hipotiroidim var:1shok: bunu öğrenince çok üzüldüm doktor az yüksek ama ilça kullanman lazım gene de dedi...belki kilo veremememin sebebi de budur çünkü diyetisyenim de yavaş kilo verdiğimi farkedince sormuştu var mı hipotiroid diye..demek ki varmış...bakalım şimdi yarından itibaren ilaca başlıyorum uyku halim falan ortadan kalkacakmış kilo vermem kolaylaşacakmış...iyi yönünü görmeye çalışıyorum napayım?dün epeyce üzüldüm hazırlıklı olduğumu düşünüyodum ama değilmişim kızlar eşim saolsun teselli etti beni inşallah bundan sonraki gebeliğimde böyle bişey olmaz kızlar dua edin bana da...
bu arada haftasonu saçma sapan beslendim abuk subuk şeyler yedim hiç yazmayayım bile sanırım sinir bozukluğumu yemeklerden aldım dün de malumunuz sabahtan akşama kadar dışarıda pek de iç açıcı şeyler yiyemedim((bugün yavaş yavaş toparlanma var ama sıcaklardan dolayı meyve taşımaya üşendim ve ara öğünüm olmadı bugün malesef...cumaya tekrar bakılacak b hcg me..umarım parça kalmamıştır ve kürtaj olmak zorunda kalmam..
üzerimde aşırı bi şişlik var kızlar yüzüklerim olmuyo parmağıma bakalım bu durum ne zaman düzelecek?bu hafta kilo verememiş olabilirim ama mazur görün neyin ne olduğunu yeni yeni anlıyorum..kafam bi dünya...kafamçokkarıştı
ayrıca bugün yürüyüşlerime de geri döndüm gerçi 50 dk yapabildim ama olsun...tekrar başlıyorum inşallah...sanırım doktor bi süre korunma verir o arada da gereken tetkikleri yaptırıp daha da zayıf bi şekilde en kısa zamanda tekrar hamiş kalırım..
hepinizi öpüyorum kızlar...
a.s.

bravo aşkito..
bende dolandım dolandım evde bişeyler yapsam yapıcam ama çok üşengecim
markete de gitmek istemedim..
boşver dedim bütün emeklerin boşa gidecek
karpuzunu ye otur aşağıya..
nitekim öyle yaptım
mutluyyum:))))

anladım canım. en iyisini etmişsin.

nerelerdesin pericik? kayıplara karıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…