ayy inanmiyorum..
ben de bugün bütün gün 2nci cocuk yapmayi düsündüm..sempatiksalakcinni
karar veremedim ama..
rahatimiza düskünüz esimle..
tama rahatlicaz derken.. hoop sil bastan :)
ama aralarida cok olsun istemiyorum.. birlikte oynasinlar.. ilerde problemleri oldugunda birbirlerine dani$sinlar ,paylassinlar istiyorum bazi seyleri..
ne bilim.. kafam cok karisikkafamçokkarıştı
sen ne is yapiorsun cnm?
canım Allah kabul etsin orucunu,bende tutacaktım ama regl olunca kaldı..bişeyde yapamadım dün geceşimdi 4 erik yedim
bu arada dışarı çıkıp gökyüzünü izlemenizi tavsiyee ederim
sanki gün ağarıyor
acayip bir aydınlık var
ama dolunayın aydınlığı deil
daha güzel bir şey bu
selam kızlar
gizemcim allah kabul etsin canım
hialcim ramazanda kilo verebildiğin için seni tebrik ederim süpermiş,ben mutlaka alırım çünkü iftarda dayanamaz yerim ayrıca davetler falan olduu için alınıyo işte...ikinci çocuk cesaretin içinse bravo diyorum...eşin de çok inceymiş bence...tatlı krizini bile düşünmüş bak ne güzel maşallah
ayçincm hoşgeldin canımıun içi...sıkma canını sen ipin ucunu bırakmazsın,bu kadar gelmişken yazık etmezsin tecrübelisin sonuçta...1-2 gün kendini dinlendir o zaman canım benim...
aşkitom afiyet olsun hayatım:)
ben de bugün döner yedimankaraya gedlim yemesem olmaz diyeceğim bi şeydi döner...buranın döneri başkadıır ve hep canım ister yesem bi türlü yemesem bi türlü...ama dayanamadım yedim...evden kızılaya yürümüştüm,suçlulıuk duygusuyla kızılaydan da eve kadar yürüdüm...akşam yemeği de yemedim biraz meyve yedim...inşallah dengelemişimdir...
kızılaydan egzersiz dvd leri aldım güya burdayken yapacaktım,hazır burağa bakan oyalayan var diye...ama burdaki vcd çalar bozukmuş(
neyse yürüyebildiğim kadar yürüyücem ben de...
iyi geceler herkese..........
arkadaşlar ben bir kanıya vardım ne kadar doğru bilemicem ama emoş,eyçin,ben ve aşkito bunu yaptık:))
bize aa kilo vermişsin süper olmuşsun dendiğinde hemen salıveriyoruz..:roflol:
emoş bi hafta 68 ten 65 lere düşmüştü vaaauuuv dedik harika dedik ,bi baktık saldıguclubacismilefisfisfis
aşkitoya aynı şekilde dedik oda bir ara koyverdiakannehir
bana dediniz,zaten gereği kadar çabalamıyorum galiba,gittim geldim bende bir güzel aldım:mymeka:
ayçine dedik fıstık gibisin şimdi oda kendini durduramıyor:1ninca:..bence bize güzel olmuşsun zayıflamışsın gibi laflar ters tepki yapıyor..
o yüzden güzel sözler değil kötü sözler söyleyeyim bari birbirimize,yoksa hepimiz salıveriyoruzalsanaalsanasmileklava:
arkadaşlar ben bir kanıya vardım ne kadar doğru bilemicem ama emoş,eyçin,ben ve aşkito bunu yaptık:))
bize aa kilo vermişsin süper olmuşsun dendiğinde hemen salıveriyoruz..:roflol:
emoş bi hafta 68 ten 65 lere düşmüştü vaaauuuv dedik harika dedik ,bi baktık saldıguclubacismilefisfisfis
aşkitoya aynı şekilde dedik oda bir ara koyverdiakannehir
bana dediniz,zaten gereği kadar çabalamıyorum galiba,gittim geldim bende bir güzel aldım:mymeka:
ayçine dedik fıstık gibisin şimdi oda kendini durduramıyor:1ninca:..bence bize güzel olmuşsun zayıflamışsın gibi laflar ters tepki yapıyor..
o yüzden güzel sözler değil kötü sözler söyleyeyim bari birbirimize,yoksa hepimiz salıveriyoruzalsanaalsanasmileklava:
tam olarak katilmiyorum..
bence 65-66 lara düsünce.. aa bak iebiliyorz demek ki.
iyi madem azicik yiyim kendime geleyim.. sonra nasilsa inerim tekrar bu kiloya deniliyor :)
yani ben de öyle..
bir de artik iyice .. ne istersek giyebiliyoruz.. bunun rahatligida var..
bende genelde 70 ten sonra basliyor yaglar pörtlemeye :)) o zaman dur diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?