Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gidersiniz canım yaa niye gidemeyeceksiniz?
annenlere bırakırsınız birini,efenin zaten zararı yok artık koca adam oldular onu da görümcenlere bırakırsınız,ya da ikisini aynı yeresorun olmaz bence...zaten zorluğu ikinci bebek 1 yaşına gelene kadar:ecrin_bebek zamana kadar da yardımcı olurlar tamam iştekaydirigubbakcemile5
senin işin kolay bence sen düşün bu işiaklinialirimsmile
1-2 güne karar verirsin hahahaha:roflol:sırnaşık şey
7nci takim 2nci cocugu yapma grubu hahahhahah:roflol::roflol:

evet valla ben de deminden beri bunu düşünüyorum...zayıflama takımında 2.çocuk muhabbeti döndürüyoruz
konuyu başka yere taşımak lzımdı sanırımsırnaşık şey
ben ikinciyi yapsam kim bakacak?takrar annemle aynı maceraya girmek istemiyorum:1no2:eşimin işleri düzelirse ilk 1 sene ücretsiz izin alırım ondan sonrası allah kerim diyorumbenneyaptımkiama bunlar hep düşünce şimdilikboshayallersmilene yaparım bilmiyorum belki yapmayız 2.çocuk

s.zeynep hoşgeldin bacuuum...senden başka zeynep kalmadı sanırım sana sadece zeynep diyelim artık:))
biz de ıssız bi yere gittik kuu,aynı yere mi gittik yoksa?nereye gittin bakem?biz milasa bağlı bi yere gittik

s.zeynep hoşgeldin bacuuum...senden başka zeynep kalmadı sanırım sana sadece zeynep diyelim artık:))
biz de ıssız bi yere gittik kuu,aynı yere mi gittik yoksa?nereye gittin bakem?biz milasa bağlı bi yere gittik

canım benim özledim yaa sizi:))))biz de yalova tarafında bi yere gittik motel tipi denize sıfır ama malum arabayı sattığımız ,için fazlaca gezemedik zaten paso denizdeydik süperdi valaaa:)))günleri bile karıştırır oldum haaa:)))ama ne çare döndük işte işbaşı yaptık mecburen gerçi evimi de özlemişim hani ama attil iyi geldi yaww:))))
hayrola zeynep 05 çıktı mı hedefine ulaştı mı ki?

zeynep hoşgeldin ne güzel dinlenmiş tatil yapmışsın...

aşkito benim çevremde akrabalarım olacak hiç düşünmem..biz azcık tatilde bile anneme kayınvalideme bırakıyoruz hemen gezmeye çıkıyoruz sinemaya gidiyoruz..hatta izmire gittiğimizde eşimin halasına bırakıp kaçtık :)) ben gurbet ellerde düşünüyorum 2. yi :)

emoş sorma valla dersane öğretmenliği iş değil bide benim öss ydi..çocuklar kocaman sen gençsin,kimi saygılı ama çoğunun aklı 1 karış havada..tenefüste k.çının üstüne oturman bir yudum su içmen bile mümkün değil..sürekli soru çözersin..diğer branşların bir sürü boş dersi olur oturup dinlenirler,zaten soru soranlarıda çok olmaz,sen öğretmenler odasına bile giremezsin..bir sabah birde paydosta:)) diğer zamanlar kantin-sınıflar arası mekik dokursun..okulda sınavları olur sana etüt yaptırırlar..para veriyorlarya müdür,yönetici aman hocam geri çevirmeyin der..dönem ödevlerini bile sana yaptırmaya kalkarlar..eskiden dersaneler az ken matematikçiler paşalar gibi maaş alıyorlardı..çok özenirdik biz vaaaay derdik hep..altlarına son model araba çektirirlerdi dersaneye,teee 10 yıl önce 3 bin maaş alıyorlardı..birden dersanecilik tepe taklak oldu..şimdi ırgat gibisin..asla akıl karı değil dersane..ücretli öğretmnelik yaparsın daha rahat.hatta ben onuda yapmam özel ders veriirim.5 öğrenciye özel ders versen en az 2000 alıyorsun..oda yata yata haftada 10 saat ders verirsin toplamda..
banada bak hala dertliyim

hoşbulduk tatlım hakiten de zormuş dersanecilik biliyodum da bu kadar olduğunu bilmiyodum..en rahatı devlet bence gerçi matematik öğretmeninin her daim başı kalabalık olur:)))

hilalcim haklısın canım zor iş...arkadaşım da öss için çalışıyordu o da benzer şikayetleri söylüyordu...hiç oturamıyoruz dyordu...ama deiğin gibi özel ders için çevre oluşturursan rahat edersin...bizim zamanımızda dersanedeki mat. öğretmenleri hep lüks arabalara biniyorlardı hakikaten,çok lüks yaşıyorlardı...şimdi değişti düzen demek...

zeynepcim zeynep 05 ayrıldı...hamileydi sanırımama yanlışl biliyor da olabilirim
tatile insan alışıyor evet...ben de tatile annemlerle gittim şimdi ankaradayız...daha tatile devam halindeyiz anlayacağın...ama hafta sonu dönücem bursaya insan evini özlüyor hakikaten

aaa süper hamileliği iyi geçer inşallah bi sorun olmadan bebişini alır kucağına hayırlısıyla:)darısı başıma ne diyeyim:)))bu arada 2.çocuk muhabbeti dönüyo ortalıkta hadi bakalım aynı ana denk getirelim de muhabbetler ortak olsunkaydirigubbakcemile5a.s.

kızlar yarın ayran çorbalı detoksa başlıcam bende..bakalım etki edecekmi yada ben devam edebilecekmiyim..bugün hiç bişey yapmadım spor adına..protein yemektende çok sıkıldım yaa..
2 gün dayanabilirim inşallah şu ayran detoksuna.

ben geldim kızlaaaaar
aşkit hamile olan ecemaviydi di mi ben karıştırıyorum galibafisfisfis
cinsiyet belirleme yöntemlerinin olduu topiği diyosan ben de oraya yazmıştım ilk sayfalardaama ordakilerin çoğu erkek yapmaya çalışıyo...onlar ne yapıyosa biz tersini yapalımsempatiksalakcinni

gene dışarıladaydım bankada işim vardı yürüyerek gittim yürüyerk geldimhihoyyytepey yoruldum
salata,haşlanmış tavuk ve az yoğurt yedimcokacimcoook
artık bi daha yemek yemem meyve falan yerim:hulya:

kızlar acaip moralim bozuk..
biliyorsunuz 5 gündür protein diyeti yapıyorum
bazı günler pilates ve yürüyüşü birlikte yaptım
ama bu sabah çıktım vere vere 200 gr vermişim dünyam başıma yıkıldı..
lanet olsun diyete de kiloyada deyip kırıp dökesim geldi her yeri..
çok fazla diyet yaptığım içinmi böyle oluyor..artık durdu mu...kafayı yesem yeri.
reglim bitsin oruç tutmaya başlayacağım..verirsem öyle veririrm

selam kızlar
hilal canım senin durumun çok ilginç valla...o iradeye o spora başkası olsa çok güzel kilo veriri senin bünyen böyle demek ki...vücut belli bi kilonun altına inmemek için kendini korumaya alıyormuş yaa öyle bi durumdur belki...

ayçinim sana da günaydın canım işlerin kolay gelsin

ben kahvaltıyı ölçülü yaptım...hava çok sıcak olmasa yürüyüşe çıkıcam ama hiç akıl karı değil...babam vcd yi götürdü bakalım tamir olursa cd den egzersiz yaparım biraz

kızlar valla bilmiyorum sabahtır moralim bozuk..2 pizza bir hamburger ye hemen 2.5 kilo al..2 hafta uğraş 200 gr ver..deli olmamak işten değil..

ne yapacağımı bilmez şaşırmış durumdayım..
regl birene kadar free takılayım diyorum sonra hemen oruca başlayacağım..

aşkito ne güzel nenn ballısınsempatiksalakcinni
hilal acaba regl döneminde olduun için mi öyle çıktı?bilmiyorumkismileinşallah öyledir valla...kilo alma ile ilgili söylediklerine katılıyorum,ben bir gün serbest yesem ertesi gün 2 kiloya yakın almış olurumohaoldumsmilekader işte...:sinifsinif:

vcd nin kablosu bozukmuş,babam yenisini almış çalıştırdım...nancy nin 2 cd sini aldım biri step biri karın ve kalça egzersizlerikaydirigubbakcemile2...karın ve kalçayı yaptım bugün bayaa yoruldum.kafamçokkarıştı..her gün yapmak istiyorum ama burak yalnızken yaptırmaz...aklımda hep bu var bu konuya bi çare bulsam süper olacakfisfisfis...
cd ler 5 liraydı o yüzden aldım çünkü buraya niveabody cd mi getirmedim...bunları bari alayım bulunsun dedim...ama pek beğenmedim...nivea body kesinlikle 10 basar...çok etkili...2 haftada acayip farkediyora.s....bende tuğba özay da vardı o da güzel ama bulamıyorum nerdebenneyaptımki...
neyse...dönüşümlü olarak her gün bu cd leri yapabilsem süper olurboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…