gidersiniz canım yaa niye gidemeyeceksiniz?evet canim..
en önemlisi dün e kadar.. kesinlikle 2 nciyi istemeyen adam..
dün bana.. ben onu öylesine söylüordum, benim de hayalim 2 cocuk..
ama basarabilirmiyiz bilmiyorum , kendimize zaman ayirabilecekmiyiz.. sinemaya gidebilecekmiyiz .. dedi :))
hayirlisi ne ise o olsun.. bakalim günler neler gösterecek.
su an reglliyimde :)) haahahha
7nci takim 2nci cocugu yapma grubu hahahhahah:roflol::roflol:
s.zeynep hoşgeldin bacuuum...senden başka zeynep kalmadı sanırım sana sadece zeynep diyelim artık:))
biz de ıssız bi yere gittik kuu,aynı yere mi gittik yoksa?nereye gittin bakem?biz milasa bağlı bi yere gittik
zeynep hoşgeldin ne güzel dinlenmiş tatil yapmışsın...
aşkito benim çevremde akrabalarım olacak hiç düşünmem..biz azcık tatilde bile anneme kayınvalideme bırakıyoruz hemen gezmeye çıkıyoruz sinemaya gidiyoruz..hatta izmire gittiğimizde eşimin halasına bırakıp kaçtık :)) ben gurbet ellerde düşünüyorum 2. yi :)
emoş sorma valla dersane öğretmenliği iş değil bide benim öss ydi..çocuklar kocaman sen gençsin,kimi saygılı ama çoğunun aklı 1 karış havada..tenefüste k.çının üstüne oturman bir yudum su içmen bile mümkün değil..sürekli soru çözersin..diğer branşların bir sürü boş dersi olur oturup dinlenirler,zaten soru soranlarıda çok olmaz,sen öğretmenler odasına bile giremezsin..bir sabah birde paydosta:)) diğer zamanlar kantin-sınıflar arası mekik dokursun..okulda sınavları olur sana etüt yaptırırlar..para veriyorlarya müdür,yönetici aman hocam geri çevirmeyin der..dönem ödevlerini bile sana yaptırmaya kalkarlar..eskiden dersaneler az ken matematikçiler paşalar gibi maaş alıyorlardı..çok özenirdik biz vaaaay derdik hep..altlarına son model araba çektirirlerdi dersaneye,teee 10 yıl önce 3 bin maaş alıyorlardı..birden dersanecilik tepe taklak oldu..şimdi ırgat gibisin..asla akıl karı değil dersane..ücretli öğretmnelik yaparsın daha rahat.hatta ben onuda yapmam özel ders veriirim.5 öğrenciye özel ders versen en az 2000 alıyorsun..oda yata yata haftada 10 saat ders verirsin toplamda..
banada bak hala dertliyim
hilalcim haklısın canım zor iş...arkadaşım da öss için çalışıyordu o da benzer şikayetleri söylüyordu...hiç oturamıyoruz dyordu...ama deiğin gibi özel ders için çevre oluşturursan rahat edersin...bizim zamanımızda dersanedeki mat. öğretmenleri hep lüks arabalara biniyorlardı hakikaten,çok lüks yaşıyorlardı...şimdi değişti düzen demek...
zeynepcim zeynep 05 ayrıldı...hamileydi sanırımama yanlışl biliyor da olabilirim
tatile insan alışıyor evet...ben de tatile annemlerle gittim şimdi ankaradayız...daha tatile devam halindeyiz anlayacağın...ama hafta sonu dönücem bursaya insan evini özlüyor hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?