aşkito ne güzel nenn ballısınsempatiksalakcinni
hilal acaba regl döneminde olduun için mi öyle çıktı?bilmiyorumkismileinşallah öyledir valla...kilo alma ile ilgili söylediklerine katılıyorum,ben bir gün serbest yesem ertesi gün 2 kiloya yakın almış olurumohaoldumsmilekader işte...:sinifsinif:
vcd nin kablosu bozukmuş,babam yenisini almış çalıştırdım...nancy nin 2 cd sini aldım biri step biri karın ve kalça egzersizlerikaydirigubbakcemile2...karın ve kalçayı yaptım bugün bayaa yoruldum.kafamçokkarıştı..her gün yapmak istiyorum ama burak yalnızken yaptırmaz...aklımda hep bu var bu konuya bi çare bulsam süper olacakfisfisfis...
cd ler 5 liraydı o yüzden aldım çünkü buraya niveabody cd mi getirmedim...bunları bari alayım bulunsun dedim...ama pek beğenmedim...nivea body kesinlikle 10 basar...çok etkili...2 haftada acayip farkediyora.s....bende tuğba özay da vardı o da güzel ama bulamıyorum nerdebenneyaptımki...
neyse...dönüşümlü olarak her gün bu cd leri yapabilsem süper olurboshayallersmile
aynen öyle ne heves kaldı ne sabır..mafoldumbenne güzel spor yapiyorsunuzz..
Hilalcim üzülüyorum senin adina cnm..
benimde haftada 3-4 kilo alabilme kapasitem var ama yine ayni sekilde haftada 3-4 kiloyu atabiliyorum.
sizlerin yazilarini okuyunca .. cok sükür bende bu durum yok dedim,
cünkü insanda ne diyet yapacak heves kalir ne bise.
hilalcim eşin haklı..regl bitince tartılsaydın keşke...ayrıca dediklerin çok doğru...ne güzel bi hayatın var,2-3 kilo için kendini boş yere bu kadar üzme...boyuna göre çok iyi bi kilon var,pek çok insanın rüyası hattaa.sseni anlıyorum inşallah istediğin kiloya inersin...bu kadar uğraşa göre kolayca inmen de lazım ama nedense olmuyor işte...demek ki vücudun kendini bu kiloda iyi görüyor,direniyorbenneyaptımkibenim bi arkadaşım var...gayet zayıf,incecik bi kız...süper diyet yapar...yani benim şu anda yaptığım falan ne...o haya boyu çok sıkı diyette...ve mutlaka her gün 1 saat koşu bandına çıkıyor...pilatese de gidiyor ama hiç kilo verdiği yok hep aynı kiloda...demek li vücut kendini o kiloda sabitlemiş...olabilir yaniiibilmiyorumkismile
biz de dayımlara gittik,hamurlu bi yöresel yemeğimiz var annem ondan yaptı onu yedik maalesef,sonra da dondurma getirdiler ondan yedim:2:
çok şiştik o yüzden dönüşte epey yürüdük,biraz olsun eritmişimdir inşallahohaoldumsmile
hilalcim bendekii bbg alinin olduğu değil neslihan yavuzcan mıydı neydi eski bi manken ve ertan diye bi spor hocası var...ama hareketler süper çok güzel çalıştırıyorlar ve 2 haftaya varmadan farkını görüyorsunkaydirigubbakcemile2
canım valla ya ne zor..hemen kilo verenlere o kadar imreniyorumki..biraz dikkat ederler hemen verirler..ben 2 yudum fazla yiyeyim hemen alırım..aşkitom bana hoşgeldin dileklerin için çoookk teşekkürler tatlım geri dönüp alıntı yapmaya üşendim valaaasempatiksalakcinni
hilal cim seninle tıpkısının aynısı bi durumdayım inan ki ben senden de beterim 1 haftada 7 kilo alma potansiyelim var resmen ama farkındaysanız yürüyüş yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen resmen gram bile veremiyorum tatilde bile dikkat etmek zorundaydım gerçi bazen ipin ucu kaçtı ama gene de düşünüyorum da bizim yaptığımızı eller yapsa bi deri bi kemik kalır yani...ben de bu sabah tartıldım ve çıldırıcam sanırım ya bu ilaçlar dengemi bozdu ya düşük etkiledi ya da bi haller var bende resmen...adetimin 3. günündeyim çok su içiyorum ondan da olabilir ayyyy ne bileyim kızlar 71.6 çıktım gene yaaa...ay ben nerelere gideyim ağla ağla şiştim resmen dün de hastanedeydim o yüzden gelemedim offf tahlillerim de normal çıktı hipotiroidi yok sende dedi doktor...ama gene de ben ısrar edince göbeğim çatlıyo kilo verebilmek için deyince 1 ay sonra tekrar gel bakalım bi daha dedi...
valaaa konudan konuya atlıyorum ama napayım kızlar yaa hadi hilalcim sen gene boyuna göre gayet iyisin ben ne yapayım...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada yürüyüşlerimi yapıyorum kızlar hatta artık günde 2 saate çıkarmak istiyorum ne yapayım demek ki yetmiyo o kadar hareket bana...kafamçokkarıştı belki bi spor salonuna bile yazılabilirim yani....
offff ben niye bu kadar zor kilo veriyorum yaaaa....????neyse isyan etmeyim bu da bizim imtihanımız en azından yanlız hissetmiyorum sizlerin yanında kendimi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?