Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eşimde öyle diyor..bak diyor dr lar bile regl bitiminden 2 gün sonrasına kadar çıkmayın tartıya kilonuz fazla çıkar moraliniz bozulur diyorlar sen neden çıktın diyor..
bilmiyorum ya bizimde imtihanımız bu herhalde..allah başka dert vermesin gerçi,bazen kendime kızıyorum..
sağlıklısın mutlusun,eşin çocuğun yanında,ailen her zaman destek,dert arıyorsun kendine diyorum..
en iyisi hamile kalmak..
1 senedir 1 ilerii 2 geri aynı kilolarda geziyorum
bari doğumdan sonra tekrar bir gazla devam ederim yoksa böyle psikolojim bozulacaksempatiksalakcinni

emoş bu arada nivea cde si şu bbg alinin olduğu cd mi..
ben bugün pilatesin 7. seansını yaptım.ebru şallı diyorki 10 seansta vücudunuzdaki farkı göreceksiniz..gerçekten popom karnım hissetmeye başladım

ne güzel spor yapiyorsunuzz..
Hilalcim üzülüyorum senin adina cnm..
benimde haftada 3-4 kilo alabilme kapasitem var ama yine ayni sekilde haftada 3-4 kiloyu atabiliyorum.
sizlerin yazilarini okuyunca .. cok sükür bende bu durum yok dedim,
cünkü insanda ne diyet yapacak heves kalir ne bise.

hilalcim eşin haklı..regl bitince tartılsaydın keşke...ayrıca dediklerin çok doğru...ne güzel bi hayatın var,2-3 kilo için kendini boş yere bu kadar üzme...boyuna göre çok iyi bi kilon var,pek çok insanın rüyası hattaa.sseni anlıyorum inşallah istediğin kiloya inersin...bu kadar uğraşa göre kolayca inmen de lazım ama nedense olmuyor işte...demek ki vücudun kendini bu kiloda iyi görüyor,direniyorbenneyaptımkibenim bi arkadaşım var...gayet zayıf,incecik bi kız...süper diyet yapar...yani benim şu anda yaptığım falan ne...o haya boyu çok sıkı diyette...ve mutlaka her gün 1 saat koşu bandına çıkıyor...pilatese de gidiyor ama hiç kilo verdiği yok hep aynı kiloda...demek li vücut kendini o kiloda sabitlemiş...olabilir yaniiibilmiyorumkismile

biz de dayımlara gittik,hamurlu bi yöresel yemeğimiz var annem ondan yaptı onu yedik maalesef,sonra da dondurma getirdiler ondan yedim:2:
çok şiştik o yüzden dönüşte epey yürüdük,biraz olsun eritmişimdir inşallahohaoldumsmile

hilalcim bendekii bbg alinin olduğu değil neslihan yavuzcan mıydı neydi eski bi manken ve ertan diye bi spor hocası var...ama hareketler süper çok güzel çalıştırıyorlar ve 2 haftaya varmadan farkını görüyorsunkaydirigubbakcemile2

aynen öyle ne heves kaldı ne sabır..mafoldumben

ya ben doğumdan sonra herşeyi uyguladım..ödem atıcı çaylar diyetler,en az 1 saat yürüyüş yaptım mutlaka 1 saat egzersiz yaptım..hepsi bir arada oldu vücudum alıştı galiba bunlara.hiç biri etki etmiyor artık.bende ne yapacağımı şaşırdım ki..hangi diyeti uygulayacağımı şaşırdım.aç kalsam oda çok tehlikeli..durun bakalım bi başlayayım oruç tutmaya sonuç ne olacak...sahurdan sonra hazır uykum açıkken yürüyüş yapsam diyorum..zaten hafif yerim tıka basa olsa hemen yürüyüş yapması zararlı ama..

bende bbg ali ve neslihanlı olan var..senin dediğini aradım bulamadım hiç ya.indiremedim bir türlü.

bu sabah kalktım,canım ne isterse yiyecektim kahvaltıda..canıma tak dedi malum..ama şöyle baktım hiç bişey istemedi..poğça istedi onun içinde sıcakta hiç dışarı çıkamam bende karpuz yedim..hevesim iştahım kaçtı hep

günaydınlarrrr

hilalcim seni okadar ii anlıyorumki
inan bende aynı durumdayım
bir başkası olsa benim bu diyete iğne ipiliğe dönmüştü

bence hormon tahlili yaptırmalısın bende hep erteliyoum ama troidlere bakılmalı

birde iştahımın önüne geçemiyorum

kızlar hep aklımda bol kalorili şeyler

offff bakalım ne zaman dur diyeceğim kendime

emoşum sen nezaman döneceksin bursaya
bursada bir oyun klübüne bıraksan burağı 2 saatliğine bu arada sende rahat edersin okullar açılıncaya kadar.
devletin uygun fiyatlı olanlarıda var bildiğim kadarıyla.
bende defneye eylül gibi düşünüyorum.
cumartesileri 2-3 saatliğine bırakıp bende bu arada işlerimi halletmeyi düşünüyorum.

hilmişim sen kilo alma ve vermede şanslısın canım
bende haftada 2 kilo alacak kapasitedeyim ama ne yaparsam yapayım haftada 2 kilo veremem

günaydın ayçin..haklısın hormon testi yaptırmak lazım bir kere yaptırmıştım bişey çıkmamıştı ama bence kesin troidlerim az çalışıyor..eminim artık bundan..

hilalcim hamilelikte çok bayana olurmuş
banada oldu eminim ama nedense doktor fobim olduğu için erteledim durdum.
ilaç kullanacağım diye ödüm kopuyor
ama şimdi önlem almazsak belki daha ciddi sorunlar olacak onun için yaptıralım biz

birde benim annemde hiç çalışmıyor yani bende olma olasılığı çok yüksek.

selam kızlar
hilal canım ben senin durumuna bi anlam veremiyorum gerçekten...imkanların var canım,önce bi iç hastalıkları uzmanına git ondan sonra duruma göre bi beslenme ve diyet uzmanına danış bence...çünkü bu durum çok ilginç cidden...
ayçinim canım ben haftaya bursaya dönücem...burağı okula yazdırdım zaten biliyosun,eylülde başlayacak...oyun grubu falan da bilmiyorum hiç duymadım oralarda...aahhahh keşke küçük çocukları olan görüşebileceğim düzgün komşularım olsaydı da onlar 1 saat oynarken ben sporumu yapabilsydim...hep bunu düşünüyorum...ne kadar şanssızm hiç böyle bi ortam yok

selam
yarin cuma..
güyya bugünü hafif gecirerek en azindan 67 olacaktim..
cünkü bu sabah yine 600 gram fazla ciktim ..pöfff

sabah sekerli sütlü ekmek yedim :) canim cekti.

Benimde vücudum artik.. protein diyetine falan cevap vermiyor.
yeni bisiler bulmak lazim.

aşkitom bana hoşgeldin dileklerin için çoookk teşekkürler tatlım geri dönüp alıntı yapmaya üşendim valaaasempatiksalakcinni
hilal cim seninle tıpkısının aynısı bi durumdayım inan ki ben senden de beterim 1 haftada 7 kilo alma potansiyelim var resmen ama farkındaysanız yürüyüş yapmama yediklerime dikkat etmeme rağmen resmen gram bile veremiyorum tatilde bile dikkat etmek zorundaydım gerçi bazen ipin ucu kaçtı ama gene de düşünüyorum da bizim yaptığımızı eller yapsa bi deri bi kemik kalır yani...ben de bu sabah tartıldım ve çıldırıcam sanırım ya bu ilaçlar dengemi bozdu ya düşük etkiledi ya da bi haller var bende resmen...adetimin 3. günündeyim çok su içiyorum ondan da olabilir ayyyy ne bileyim kızlar 71.6 çıktım gene yaaa...ay ben nerelere gideyim ağla ağla şiştim resmen dün de hastanedeydim o yüzden gelemedim offf tahlillerim de normal çıktı hipotiroidi yok sende dedi doktor...ama gene de ben ısrar edince göbeğim çatlıyo kilo verebilmek için deyince 1 ay sonra tekrar gel bakalım bi daha dedi...
valaaa konudan konuya atlıyorum ama napayım kızlar yaa hadi hilalcim sen gene boyuna göre gayet iyisin ben ne yapayım...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada yürüyüşlerimi yapıyorum kızlar hatta artık günde 2 saate çıkarmak istiyorum ne yapayım demek ki yetmiyo o kadar hareket bana...kafamçokkarıştı belki bi spor salonuna bile yazılabilirim yani....
offff ben niye bu kadar zor kilo veriyorum yaaaa....????neyse isyan etmeyim bu da bizim imtihanımız en azından yanlız hissetmiyorum sizlerin yanında kendimi:1hug:

canım valla ya ne zor..hemen kilo verenlere o kadar imreniyorumki..biraz dikkat ederler hemen verirler..ben 2 yudum fazla yiyeyim hemen alırım..
bugün ne farkettim biliyormusunuz..dün moralim bozulunca diyet modundan çıkıcam yeter artık dedim..ve bugün canım hiç bir şey istemedi..diyetteyim dediğim zaman aç kurt gibi dolanır ne tırtıklasam diye beynimi kemirirdim kendi kendime..canım herşeyi çekerdi..kızın artıklarını yerdim atıştırma masum gibi görünüyor ama belki onlar yüzünden veremiyorum ne bileyim işte yaa..
bugün sabah karpğuz yedim
öğlen 1 tabak çorba 1 dilim kavun yedim
öğleden sonra kahve içtim o kadar yani bide bol su tabi.
offf şu reglim geçsede oruca başlasam diye iple çekiyorum vallahi..oruçlu olunca atıştırmayacağım gün içinde.kızın artıklarınıda temizlemeyeceğim..akşam ve sahur hafif yerim..zaten susuzluktan bol bol su içerim...bide haftaya cuma bakalım kaç olacağım

zeynep geçmiş olsun canım...evet senin durumun da ilginç..inşallah düzelir de kolaycacık veririz kiloları

bi komşu ilginç bi detoks söyledi 1 kilo kabak 1 demet maydonoz dereotu ve taze soğan haşlıyormuşsun azcık yağ ve tuz bütün gün bunu yiyormuşsun 2.5 kilo vermiş dün yapmış bunu

zeynep gelmişti niye gelmiyor acaba bu arada bnm tartı bozuk ya ne halt edecem ben her hafta eczaneye gidip tartılamam şu aralar tartıda alamam amaaaaan of sanırım tek çare kalyor takımdan çıkmak bilmiyorumkismilemafoldumben

gizem nerelerdeydin canım sen?sengözlerimebaksanabaklımdaydın nerde bu kız diye düşünüyordum ben debilmiyorumkismile
niye takımdan çıkıyormuşsun nerden çıkardın şimdi bunu?bilmiyorumkismile
bi tartı al canım ya da komşuda vs tartıl,ya da yürüyüşe çıkınca eczanede tartılırsın o kadar zor bi şey değil.yerimseniben..nerden çıkarıyosun takımdan çıkmayılmaz:...ııı ııhhh kabul etmiyorum:umursamaz:
detoks dediğini kaç gün yapmış da o kiloyu vermiş?fisfisfis

ben de kardeşimle yürüyüşe çıktım 1 saate yakın yürüdük...
öğlen tavuklu salata ve biraz dondurma yemiştim,akşam yemek yemedim
şimdi biraz karpuz yedim

****7.TAKIM 167.ETAP ****

yarisci (67.0/68,0/-1,0/-1,49%)
askito (67,6/
ebtuna (68,4/
pregant (72/
sailormoon ( 70,0/
nesibe82 ( 61,2/geri dönmek üzere ayrıldı
zalimi (80,9/
ebrulum ( 83,5/
ohcanimadeysin (64.9 /

7.TAKIM TOPLAM KİLO(

günaydın kızlarrr

listeye bakınca bana sarfedeceğiniz bütün ağır lafları hakkettim
sakın çekinmeyin ağzınıza ne geliyorsa söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…