aslıcım memleket memleket gezmek sana yaramadı yavriimm
yerleşik düzene geç toparlarsın hemenkaydirigubbakcemile5
ahh ahh biz o yeyip kilo alnlardan olamazyı canımboshayallersmile
allah bilmiş de yatamış...ben öyle olucam var yaaaaaaaaaaa...ooff offf midemi rahatlatır,2-3 tur atar tekrar tekrar yerdim...sevdiğim her şeyden...bıkana kadar...bıkar mıydım acababilmiyorumkismile
hahaha deli miyim neyim:roflol:
ayy çok güldüm zeynep..izlememmi..eşim çok der bana her türlü hiloooo diye..çatlak:roflol:
evet yaa biz birbimize olur olur verirsin yaparsın edersin diyoruz hiç gaza getirmiyoruz ceza vermiyoruz belkide ondan bu kadar seriyoruz..pazartesi başlıyorum oruca çok umutluyum bu oruçtan yoksa seriyorum valla bi güzel..
aslı tatilde öyle oluyor yaaa.
bende gittim aldım da geldim veremiyorum bıktım bu halimden..
şu yerim yerim kilo almam diyenler varya hani..
onlar biz kadar bile yemiyorlar..onların yerim dediği bizimkisinin yarısından az onlara çok geliyor ama..
mankenler herşeyden yiyorum diyorlar ama bizim gibi tabak tabak değil 1-2 kaşık..
kilo almak isteyenler topiğini geziyorum bazen.
dertlerin ana sebebi aynı..yiyemiyorlar..yemeyi sevmiyorlar.
biz bu halimizle gece yemek yiyebiliriz..güya kilo vercez diyetteyiz..onlar yemiyor midemiz çöplük değil diye..
kilo almaya çalışırken bile sağlıklı olmak istiyorlar..meyve suyu içerek kilo almak istiyorlar.
soruyorum size bizde o şans olsa..kilo alman lazım deseler gece gündüz sağlıklı sağlıksız ayırt edermiyizz...valla ben cipsinden mantısına,böreğinden,çikolatasına,fast foodundan colasına kadar dibine vururdum bu iştahla..
herşey beyinde bitiyor işte..
biz aslında ne için zayıflamak istediğimizi bile bilmiyoruz belki azim yok..yada azim geliyor şöyle bir uğrayıp geçiyor..ben doğumdan sonra kilo verirken acaip azimliydim 20 kiloyu verdim bir rahatlama geldi azim gitti ondan beri 1 ileri 2 geri gidiyorum işte..beyinde bitiremiyoruz işi.
diyet deyince herşeyden mahrum kalmak geliyor aklımıza ve biz o"herşey"i yemek istiyoruz..daha çok aklımıza düşüyor.ben en çok neye kızıyorum biliyormusunuz..malum takımla bi sürtüşme oldu ya..yok yere iftira atıldı üstüme..onlar hiç hata yapmamış gibi üstümüze geldiler hatalı ben ve ayçin olduk..ben yine sustum söylemedim bildiklerimi..ama onlar suçlu bizi ilan etmekle kalmayıp acaip gaza geldiler..hırslandılar ve bundan bişey kaybetmediler..biz naptık..bende dahil hepimiz saldıkta saldık...hala 2 ay öncesiyle aynı kilolarda geziniyoruz..millet 2 ayda 8 kilo veriyor..biz kıskanç ilan edildik..çok istiyorlarsa versin onlarda birinci olsun dediler..geçen gün anlatmaya çalıştığım olay buydu işte..
bilmiyorum bu açlık psikolojisinden nasıl kurtulacağız.bende bir ara blumia vardı..yerdim yerdim sonra çıkartırdım..resmen bir hastalık..sonra başka bişey yapardım onu yerdim sonra yine çıkartırdım..bir günümün böyle gittiğini bilirim..bide kilo vermeyi bırak kilo almıştım o dönem.çünkü yediklerimizin hepsi çıkmazmış mideden zorlasak bile..eeee o kadar öküzden çok yersen midede bir sürü şey kalır biraz ondan biraz bundan..sonra mide asitinden herhalde ağzımın içi ve dudak kenarım fena yara oldu zaten bişey yiyemedim o ara dank etti kafama napıyorsun sen kendine gel dedim..hem çok günah,hem psikolojim gitgide bozulacak dedim..aç insanları düşündümde öyle bıraktım..ne manyakmışım yaa.
günaydın hatta tünaydın güzel topicim:)
aslıcım kendine haksızlık etme tatlım bu ara senin için şaşırtma haftaları olsun vücut salsın ooohh bu hatun gene eski günlerine döndü yaşadık diye sonra da şoka girsin garibim tekrar dönüşün muhteşem olacak ben inanıyorum:)))
emoşum canım benim yazdıklarımı üşenmeden okuyosanız ne mutlu bana:dance:
gelelim hilalime haklısın tatlım bizde malesef hırs yok ama o da neden kaynaklanıyo biliyo musun biz biraz daha fazla düşünüyoruz bence takım olarak daha duygusalız birbirimizi olumlu yönde motive etmeye çalışıyoruz bazen ben de diğer topiclere giriyorum da birbirlerini o kadar sert dillerle ve üslupla eleştiriyolar ki ben direk kaçarım yani öyle bi ortamdan...bi de şöyle bi durum var topiğimizde hemen herkes oldukça bi fazla kilo vermiş zaten şimdiye kadar yarisci sen emoş aşkito gizem aslı kendimi dahil etmiyorum ama illa ki vücut direnir belli bi zaman sonra sanırım ki bence öyle direnme aşamsındayız hepimiz haklısın bi ileri iki geri oluyo ama bazen de böyle duraklamak gerekiyo demek ki...bence olan olayları kafana takma haa dersen ki hadi kızlar bi cevap verelim şunlara gösterelim kendimizi ben acaip gazlıyım zaten sen girersen ben her türlü cevooo:roflol::roflolumarım geniş aileyi izliyosundur esprim havada kalmasın:)
hadi kızlar bu hafta görelim bakalım herkes gerçekten de sıkı tutsun iş...yürüyüşse yürüyüş diyetse diyet.....
savulun uleyyyynnnnn!!!!!!7.takım geliyorrrkötükedihüso:enbuyukkk:delikafadulden:lepi::lepi:
aslıcım oruç tutuyormusun sadece çorba meyve türü atlatabilirsen kilo verirsin zaten hızla iftarda sirkeli su içmeyide düşünüyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaslı tatilde öyle oluyor yaaa.
bende gittim aldım da geldim veremiyorum bıktım bu halimden..
şu yerim yerim kilo almam diyenler varya hani..
onlar biz kadar bile yemiyorlar..onların yerim dediği bizimkisinin yarısından az onlara çok geliyor ama..
mankenler herşeyden yiyorum diyorlar ama bizim gibi tabak tabak değil 1-2 kaşık..
kilo almak isteyenler topiğini geziyorum bazen.
dertlerin ana sebebi aynı..yiyemiyorlar..yemeyi sevmiyorlar.
biz bu halimizle gece yemek yiyebiliriz..güya kilo vercez diyetteyiz..onlar yemiyor midemiz çöplük değil diye..
kilo almaya çalışırken bile sağlıklı olmak istiyorlar..meyve suyu içerek kilo almak istiyorlar.
soruyorum size bizde o şans olsa..kilo alman lazım deseler gece gündüz sağlıklı sağlıksız ayırt edermiyizz...valla ben cipsinden mantısına,böreğinden,çikolatasına,fast foodundan colasına kadar dibine vururdum bu iştahla..
herşey beyinde bitiyor işte..
biz aslında ne için zayıflamak istediğimizi bile bilmiyoruz belki azim yok..yada azim geliyor şöyle bir uğrayıp geçiyor..ben doğumdan sonra kilo verirken acaip azimliydim 20 kiloyu verdim bir rahatlama geldi azim gitti ondan beri 1 ileri 2 geri gidiyorum işte..beyinde bitiremiyoruz işi.
diyet deyince herşeyden mahrum kalmak geliyor aklımıza ve biz o"herşey"i yemek istiyoruz..daha çok aklımıza düşüyor.ben en çok neye kızıyorum biliyormusunuz..malum takımla bi sürtüşme oldu ya..yok yere iftira atıldı üstüme..onlar hiç hata yapmamış gibi üstümüze geldiler hatalı ben ve ayçin olduk..ben yine sustum söylemedim bildiklerimi..ama onlar suçlu bizi ilan etmekle kalmayıp acaip gaza geldiler..hırslandılar ve bundan bişey kaybetmediler..biz naptık..bende dahil hepimiz saldıkta saldık...hala 2 ay öncesiyle aynı kilolarda geziniyoruz..millet 2 ayda 8 kilo veriyor..biz kıskanç ilan edildik..çok istiyorlarsa versin onlarda birinci olsun dediler..geçen gün anlatmaya çalıştığım olay buydu işte..
bilmiyorum bu açlık psikolojisinden nasıl kurtulacağız.bende bir ara blumia vardı..yerdim yerdim sonra çıkartırdım..resmen bir hastalık..sonra başka bişey yapardım onu yerdim sonra yine çıkartırdım..bir günümün böyle gittiğini bilirim..bide kilo vermeyi bırak kilo almıştım o dönem.çünkü yediklerimizin hepsi çıkmazmış mideden zorlasak bile..eeee o kadar öküzden çok yersen midede bir sürü şey kalır biraz ondan biraz bundan..sonra mide asitinden herhalde ağzımın içi ve dudak kenarım fena yara oldu zaten bişey yiyemedim o ara dank etti kafama napıyorsun sen kendine gel dedim..hem çok günah,hem psikolojim gitgide bozulacak dedim..aç insanları düşündümde öyle bıraktım..ne manyakmışım yaa.
slm kızlar
ebtuna arkadaşımızı bireyseldeki başarısından dolayı tebrik ediyoruz. :lepi: alkisalkisalkis
13.takımdan sevgilerle. a.s.
bugün benim arkadaşımın düğünü vardı kızlar...
sabah hafif bi kahvaltı ettim...ondan sonra bi şey yiyemedim...fırsatım olmadı...küçücük bi parça tost,biraz çubuk kraker,8-10 tane üzüm ve bir kurupastanın yarısı...
demek ki çok yoğun çalışsam ya da yoğun bi hayatım olsa çok rahat kilo vericem.)))
koşturmadan aklıma yemek yemek gelmedi...gelse de fırsatın olmadığı için hemen unutuveriyorsun:))
bugünü böyle geçirdim...yarın bu açlıkla yemeklere saldırmazsam iyidir:)keşke hep böyle az yesem dedim valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?