çok doğru yazmışsın canım ya. ben de 73e gelince saldım kendimi. evlendiğimde bu kilodaydım diye ideal kilom gibi bir rahatlama geldi üstüme. bunları yazarken bile önümde keççap mayonezli makarna duruyor. pazartesi bırakcam ya yemeyi şimdi yersem kilo almam sanki.
valla evimde olsaydım salona gider koşardım. spor beni yemekten alıkoyuyor ama burda çok zor malesef. ankaraya taşınınca hemen bir spor salonuna yazılıcam.
benim bir arkadaşım var. kızın boyu 165 civarında. 42 kiloydu. ben yaplı et yerken iğrenerek bakıyordu. kilo almayı çok ama çok istiyordu. kolları çöp gibiydi ona göre. giydikleri yakışmıyordu. ben ona dedim ki sen böyle yağlı mağlı dersen kilo alamazsın. o da dedi ki ama bu çok sağlıksız. bence midesi almıyor ondan yiyemiyor. yoksa sağlıksız olduğundan değil. cips filan yiyor ama midil midil. aslında yiyememek çok zor. ben hamileyken herşey midemi bulandırıyordu. şimdiki iştahlı halimi özlemiştim.
ama herşeyin bir ortasını bulmamız lazım. nasıl yerleşecek bu mantık bende bilemiyorum. evlendiğimden beri kilo problemim var tam 3 yıldır. her sene eylülde spora yazılıyorum. veriyorum sonra geri alıyorum. ilk alışımda 82 olmuştum, ikinci turda 95. allah korusun 3.sünde 100lere çıkmıyım. yok ama ben haftaya başlıyorum. yeter artık. bu zevkten de öte resmen pis boğazlık. karnım doyuyor ama buna rağmen yiyorum midem bulanıncaya kadar. benim gibi olan var mıdır acaba.
yoğun bir hayat(ama çok yoğun) gerçekten insana kilo verdiriyor..
ben üniversite 2 deyken sabah erken kalkar okual giderdim..alttan derslerim vardı,2. öğretimlede onlara girerdim,okulda bişey yemeyi sevmezdim.genelde sadece taze sıkılmış portakal suyu içerdim.aslında yiyecek şey çok fazla..ooo dolu ama fast food yada pastane ürünleriyle geçiştirsem biliyordum bomba gibi olacağım..ondan yemezdimm..zaten okulda biraz daha pahalı oluyordu:kedi:eee malum öğrenciyiz..paramın boğaza gitmesinden çok kıyafete gitmesi taraftarıydım.
neyse okuldan çıkardım bir dersanenin etütlerine giriyordum..parasızbilmiyorumkismile zaten okul bitmeden para vermezlerdi..ordanda geç çıkıyordum ve çok yorgun oluyordum..gün boyu yediğim şey avucumun içini geçmezdi..eve yorgun geldiğim için yemek yemek istemezdim..çok kilo vermiştim şuan istediğim 57 kiloya düşmüştüm.
hatta 40 beden bi etek almıştım 1.sınıfta 67 kiloyken,bir gün üstümde o vardı artık bol geliyordu..etek araboy bişeydi ne uzun ne kısa,merdivenden çıkarken nasıl oldu başardım bastım bilmiyorum etek hooop popomdan düştü...allahtan okulun içiydi ve sadece bir arkadaşım vardı merdivende..kız gülmekten ders dinleyemedi o gün..başkaları olsaydı rezalet yaaaakannehir
bu dönem benim ömrümde en zayıf dönemimdi..bir kaç ay sürebildim sefasını..offf off..orta okulda bile 60 kiloydum benyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?