Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
hilalcim ben üniversitedeyken her şeyi yiyodum valla...ders çıkışlarında ya da aralarında okulda arkadaşlarla toplanır mutlaka bi şeyler yerdiksempatiksalakcinniama hiç kilo almazdım...54-55 kilo aralığındaydım...üniversite3ün başında eşimle tanıştım,o zaman 52kiloydum düşünboshayallersmileama genelde kilom 54-57 arasıydıbana ne olduysa evlendikten sonra kilo almaya başladım..ee gençlik gidiyor metabolizma daha yavaş çalışıyor...evlilikle birlikte daha monoton bi hayat başlıyo,davetler yemekler vs...gece eşin gelince yenen geç yemekler,ooff off..öyle işte...üniversite çağlarımda hiç durmazdık hatırlıyorum da,çok gezerdik,her yere de yürürdük...ee kilo durmuyor haliyle

sabah tartıldım 65,5 çıktımdünkü gibi aç durup bi kaç gün böyle gitsem o kiloyu sabitlerdim belki...ama normal yemeye başlayınca hemen yerine koyarım o kiloyuboshayallersmileyoğun bi işim ya da hayatım olmasını zayıflamak için istiyorum yaneesırnaşık şey

kız sen 95lemi başlamıştın bende 93 bende senin gibiyim kesinlikle yemicem yememeliyim diye diye kendimi ikna ediyorum ve yemiyorum mesela kızartma son üç yememi söyleyim biri ramazan başı diğeri ameliyattan önce sonra en sonda geçen gün yedim oda sinirimden bir gece önce yerken boğazıma dizdi o evde yokken ertesi gün buraya bakıyordum aşkito yemiş cnm çekti oruçluydumda yedim valla ama çok değil ayranlı yaptım daha az yeniyor illa yicekseniz daha az yemek için öyle yapın derim pisboğazlılık mı iştah mı bende tam çözmüş değilim bir iştah patlamasıda bende var allah hayra çıkarsın kilo almadan kontrol altına alabilsem sabah 2 dilim zeytin yağı sürdüğüm ekmeği bol biber ve eritilmiş peynirle yedim ve şeftali neyseki yarım tost yapmadım cnm istemesine rağmen tutmaya çalışıyorum gerçi ne kadar dayanabilirsem acayip bir şişliğim var kapriyi kıvırıyordum artık ama nerde tam üstüme oturuyor 2.günüm bugün belki ondandr keşke detoks yapabilsem işe burada pis boğazlılık devreye giriyor hep aaa cnm bundan istedi bugünde yiyim şunuda yarın başlarım o diyete falan hep böyleyim

gizem öyle yapma canım yaa.tutmaya çalış boğazını..sonra pişman oluyoruz biliyosun...zayıflamayı ne kadar istediğini düşün...sıcakta pek bi şey yenmiyor zaten...hafif beslenmeye çalış inan ki veriliyor...ben sıcaklarda epey kilo verdim bak

güzel haftasonları kızlar....ben de şu an itibariyle azıtmış durumdayım ama sadece fikri olarak..aklımdan ne pastalar ne dolmalar geçiyo ama nefsime hakim olmaya çalışıyorum..umarım gün sonuna kaçamak yapmadan çıkmayı başarırım:))))
sabah kahvaltımı güzel yaptım kızlar yalan yok
2 ad. paçanga böreği yedim çeyrek artı çeyrek yarım yufka oluyo
çay 3-4 bardak az şekerle
bol domates salatalık
dayanamadım yine 1 dilim peynir yedim onu yemeyeydim iyiydi çünkü böreklerde zaten kaşar vardı((ama peynir ve yoğurt sofrada oldu mu dayanamıyorum kızlar her öğün yiyebilirim yani...delikafadulden

ara:
1 bardak süt(sütle pek aram yok hafiften midemi kaldırdı zaten)

az önce de :
3 yemek kaşığı kadar aze fasulye
kare bir dilim fırında makarna...
1/2 bardak limonata

şimdi yazarken daha iyi anladım ki bugün çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmişim kızlar üzgünüm...akşama hafif bi şekilde atlatmayı düşünüyorum belki sadece meyveyle kapatırım...ya da yğurtla ekmeksiz taze fasulye falan....

bugün dışarı çıkamadığım için böyle oldu yemek yapmayı da seviyorum neler neler yapasım var...aaahhh zeynep aahhh!!!bana dua edin kızlar....

aslına şu anda tamamen tokum kızlar yaptığım sadece pisboğazlık..eyleme geçmemiş olsam bile kızıyorum kendime...
bu arada gizemcim canım benim yediğin kızartmaların çeteresini mi tuttun kız?:)))alemsin valaaa...benim de aylaaaarrr olmuştur kızartma yemeyeli...ama saolsun annemden kalan bi alışkanlık sanırım bizde pek kızartma kültürü yoktur çok canım çekmez yani...benim ihtisas alanım çukulatalı pastalar kafamçokkarıştı adını anmak bile yetiyo hayal dünyamın kraliçeleri onlar...ayy sapık gibim oldum aaa-tatlicadiarzu-
bari dükkana gideyim de yürüyüşümü yapayım..ya da şööle az şekerli bi Türk kahvesi yapayım kendime...ne dersiniz?hem hazmettirir yediklerimi de...

hadi bakalım kızlar kazasız kaçamaksız haftasonları diliyorum hepimize...:1hug:a.s.

zeynepcim hazır icrarata geçmemişken tut kendiniiiiiiii..bak düşüncesi bile suçluluk duymana yetmiş yeme sakın kıss..
ben de evde boş oturmaktan sürekli bi şeyler yemek istiyorum ama meyveyle falan oyalamaya çalışıyorum kendimi...evde durmak zor hakikaten(

ah ah sorna zeynebim bnmde aklımdan geçiyor o hinlikler biber aldık pazardan tazecik inceik çıtır çıtır lorla ona saldırıyorum loru pek yemiyorumda aklımdakileri unutuyorum biberle

:roflol: Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni. sen o kadar zayıflama madem bak ne hallere düşüon :))

slm kızlar dün gece biraz gergindim yemeğe oturduğumda ekmek yemekten vazgeçtim aslında babamın yanında yemek buna etkendi yumurtalı patates te vardı laf söyler diye yiyemedim neyse iyiyde oldu bir yandan biraz zytinyağlı taze fasulye ve biraz patates salatası vardı onları çatalla yedim yağlarını süzerek yicek meyve falanda yoktu akşama uzun zamandır yemediğimden zeytin yedim bol su içtim akşam yemeğim böyleydi

gelelim bugün yaptklarıma iki dilim kadar mısır ekmeğine çok kuru olduğu için kızartılmış ekmeğe zeytinyağı sürdüm bol biber ve tost makinesinde kızarttığım 1-2 dilim kadar peynir yedim tulum peyniri şimdi bana bir akıl verin berberlerle şeylerle geçiştirmeye çalışsamda vücudum direniyor bu hafta baya gitti ama ayrıca cuma reglde oldum bayadır doğru düzgün kilo veremedim ve çok sıkıldım artık 75e düşebilsem oooooooof offf

biraz önce bebek maması diyeti gördüm bebek mamasını severim milupalar falan güzel oluyor aslında ama kastettikleri farklı bişeymiş patates elma muz sebze meyve püreleri hazırlayıp iyi kilolar verdiriyormuş doğruluğu şöyle olabilir ne kadar çiğnersen o kadar zayıfarsın kuralı

hiç acıktığımı hissetmiyorum ama öğün atlamakta iyi değil ne yapsam nasıl yesem sabah 12-akşam 11 yesem yetecek ama zayıflamak için aradaki 4 öğünü de yemem lazım ayrıca 3ten 4ten aşşa yatmıyorum

hahaha hilal hakikaten canım fazla zayıflama o zaman kötü durumlara düşmeni istemeyiz bak:roflol:
valla herkes nefsine hakim olsun kızlar...yaz günleri kilolar saklanmıyor biliyorsunuz...zayıflamamız şartguclubacismile

ben sabah azıcık yağ ve 2 yumurtayla menemen yapmıştım..birazını burak yedi kalanını ben yedim...salatalık-maydanoz yedim...çatalın ucuyla peynir ,1 d. ekmek ve 1 tane zeytin...sabah iyiydi bencea.s
öğleden sonra 4-5 k.zeytinyağlı fasulye ve bir çorba kasesinden az barbunya pilaki yedim
akşam bi şey yemedim...
acıkınca 2salatalık ve 2k.yoğurdu karıştırıp yedim...çok severim:1rolleyes:8-9 tane de kayısı yedim,küçüklerden
daha yemicem...spor yapamadığım için yediklerimi minimumda tutmam lazım...böyle nasıl kilo veririm bilmemboshayallersmile

DARBE YAPACAĞIM TAKIMA AAAAA YETER ARTIK EN BAŞTA KENDİME TABİ

ŞUNLARA BAKARMISINIZ

yarisci (68,0/68,0/0,00/0,00%)----
askito (67,6/70,5/-2,9/-4,29%)----
ebtuna (68,4/66,7/1,7/2,49%)+++
pregant (72,0/74,0/-2/-2,7%)----------
sailormoon (71.2/69.8/1.4/1.9%)+++
zalimi (80,9/79/1,9/2,35%)+++
ebrulum (82.0/82,0/0,00/0,00% )------
ohcanimadeysin (64.1 /64.0/ 0.1 /0.15%)+-+-

7.TAKIM TOPLAM KİLO(574,2/574/0,2/0,03------+

ESKİDEN TAKIM DERECELERE GİRERDİ ŞİMDİ NOLDUK ÇOĞUNLUK EKSİDEYİZ

gizem aynen o kilo aldırıcıyı gördükçe sinirleniyorum..

valla kızlar çok komikti ben bile güldüm bide yazlık etek,altımda bişeyde yok.kış olsa külotlu çorap olurdu en azından..doncak kaldım öyle..okulun kamerası varsa yandım yani..

neyse bugün arkadaşlar aradı bişeyler hazırlayıp sahile inelim dediler.ok dedik.ben irmik helvası ve rus salatası yaptım.
bi arkadaş kısır kurabiye yapmış..
diğeri börek,mücver,patlıcan salatası yapmış..

orda gözüm döner yerim diye 3 saat önce yemek yedim.

sahilde hiçbirşey yiyemedim sadece çay içtim..

bide kızlar ben bu ay hamilelik çalışmalarına başladımda,bugün sol kasığım ağrıyor yumurtalığın olduğu yer..ilkindede böyle ağrıyla başlamıştı.acaba diyorum hamilemiyimki..ciddi ciddi ağrıyor ilkindeki belirtiler var..offf bu kiloylada hamile kalmak istemiyordum ama napalım artık kalırsa çok dikkat edeceğim.

hilal ayni seyleri ben de yasiyorum cnm, birde bir yorgunluk, uyku sendromlari flnn...
ama 1 haftaliktir eger hamileysem.. böyle belirtiler normal mi?

hahahaha aşkit bu kadar olur..bak sen adamını buldun işte...hilalle konuşun bakalım aynı durumda mısınız?
aayyy hadi bakalım nisan anneleri olacaksınız desenize:))

aşkito inşallah cnm allah gönlüne göre versin ne zmn test yapcan ne zmn belli olur regl geçtimi

hilal sendemi kız hadi hayırlısı umarım allah gönlünüze göre minicik hilmiş ve hilalcik dünyaya gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…