Bontavi kilo aldırıcı iksir cinleri tepeme çıkarıyor
gizem aynen o kilo aldırıcıyı gördükçe sinirleniyorum..
valla kızlar çok komikti ben bile güldüm bide yazlık etek,altımda bişeyde yok.kış olsa külotlu çorap olurdu en azından..doncak kaldım öyle..okulun kamerası varsa yandım yani..
neyse bugün arkadaşlar aradı bişeyler hazırlayıp sahile inelim dediler.ok dedik.ben irmik helvası ve rus salatası yaptım.
bi arkadaş kısır kurabiye yapmış..
diğeri börek,mücver,patlıcan salatası yapmış..
orda gözüm döner yerim diye 3 saat önce yemek yedim.
sahilde hiçbirşey yiyemedim sadece çay içtim..
bide kızlar ben bu ay hamilelik çalışmalarına başladımda,bugün sol kasığım ağrıyor yumurtalığın olduğu yer..ilkindede böyle ağrıyla başlamıştı.acaba diyorum hamilemiyimki..ciddi ciddi ağrıyor ilkindeki belirtiler var..offf bu kiloylada hamile kalmak istemiyordum ama napalım artık kalırsa çok dikkat edeceğim.
hilal ayni seyleri ben de yasiyorum cnm, birde bir yorgunluk, uyku sendromlari flnn...
ama 1 haftaliktir eger hamileysem.. böyle belirtiler normal mi?
hayirlisi ne ise o olsun.
reglime daha 2 hafta var gizemcim.
2 hafta sonra belli olur sanirim.
18 inde kan tesi
22 sinde idrar testiyle anlasilir.
bazen böyle kiz evlat diye israrlarimdan dolayi kendimi kötü hissediyorum.
nice kizlar var hayirsiz evlat, nice oglan cocuklari 10 kiza bedel oluyor bazenn..
hayirlisi neyse onu versin rabbim.
pregant senin nickinin anlami ne yafru?
pregnant saniodum. dikkatli okuyunca farkettim :)
bence hilalin kilosu gayet iyi...ayrıca çok da azimli her şeyden önemlisi prensip sahibi,iradeli...sorun olmaz hilal kafaya takma kiloyu falan sakın
aşkitim de tecrübeli olaraktan bu hamileliğini gayet çııtr geçirecek ve doğum sonrası çok daha çabuk podyumlara dönecek:))
gizem kız ne dio bu çalınma filan
hahahahaha hakikaten çalınma diyo bu ne yaaa:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?