[/COLOR][/B]kızlar çin takvimine bakıp cinsiyetlerini öğrensenize. tabi hamileyseniz.
baktim cnm ben. sat baz alinca erkek
ovülasyon baz alinca kiz .:))
Cinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
günaydın kızlar...hilmiş hamileysek 2 mizde nisan annesi olacağız..:)))
yumurtlama dönemimin 3. atışını gerçekleştirdik..ama dün resmen kıpır kıpırdı pubik kısmı...yani normal dışı bişeydi..7-8 saat sonrada kasığımda sancı ağrı başladı..
aslı evet canım bu kiloyla hamile kalmayı hiç istemiyordum ama 1 senedir buralarda dolanıyorum 62 nin altını görmedim hiç..artık karar verdim bende..ilk hamileliğimdede bu kiloda kalmıştım ama dikkat etmeme rağmen fazla kilo almıştım..ama hareket edememiştim..kalçam çok ağrımıştı yürüyüş yapamadım.
kalsiyum kullanmaya geç başladım ondan galiba..bu sefer herşeye çok dikkat edeceğim..tabi hamileysem..2 hafta sonra belli olur.belkide 3 hafta sonra..
bayram sonrası tatilede gidecektik kusmalarım şiddetli olmasa bari..
]
inanmiyorummm-tatlicadiarzu-ay bide ne geldi aklıma..benim tanıdığım biri bulantı döneminde 6 kilo vermişti..sonra onun üstüne 7 kilo aldı doğuma öyle girdi..yani hamile kaldığı kilosundan 1 kilo fazlayla doğuma girdi..çocukta 3 doğdu..süper bir başarı..kendisi de normal kiloda biriydi..öyle aşırı kilolu değildi yani..nasıl başardı bilmem..
günaydın kızlar
topiğimiz coşmuş
hilmiş ve hilal bebiş yolunda ilerliyorsunuz ha
hayırlısı olsun
inş. gönlünüze göre olur
emoşum faceden gördüm düğünde süper olmuşsun
çok güzelsin canım artüstlere taş çıkartırsın
bizde haftasonu çeşmeye gittik reglden 1 gün önceki göbeğimi görmeliydiniz kendimden iğrendim pikinili halimle((((((((((
aslinda ben neden o kadar sasirdiysam 1 kilo aldigina..
benim de dogumdan cikinca, hamile kaldigim kilodan 1 kilo fazlaydi :)))
aslı bu çin takvimi ilkinde erkek gösteriyorud kız oldu..
ay bide ne geldi aklıma..benim tanıdığım biri bulantı döneminde 6 kilo vermişti..sonra onun üstüne 7 kilo aldı doğuma öyle girdi..yani hamile kaldığı kilosundan 1 kilo fazlayla doğuma girdi..çocukta 3 doğdu..süper bir başarı..kendisi de normal kiloda biriydi..öyle aşırı kilolu değildi yani..nasıl başardı bilmem..
günaydın kızlar...hilmiş hamileysek 2 mizde nisan annesi olacağız..:)))
yumurtlama dönemimin 3. atışını gerçekleştirdik..ama dün resmen kıpır kıpırdı pubik kısmı...yani normal dışı bişeydi..7-8 saat sonrada kasığımda sancı ağrı başladı..
aslı evet canım bu kiloyla hamile kalmayı hiç istemiyordum ama 1 senedir buralarda dolanıyorum 62 nin altını görmedim hiç..artık karar verdim bende..ilk hamileliğimdede bu kiloda kalmıştım ama dikkat etmeme rağmen fazla kilo almıştım..ama hareket edememiştim..kalçam çok ağrımıştı yürüyüş yapamadım.
kalsiyum kullanmaya geç başladım ondan galiba..bu sefer herşeye çok dikkat edeceğim..tabi hamileysem..2 hafta sonra belli olur.belkide 3 hafta sonra..
bayram sonrası tatilede gidecektik kusmalarım şiddetli olmasa bari..
emoşum güzel sözlerin için teşekkür ederim valla utandırdın beni..keşke dediğin kadar azimli olsam,o zaman kilo verirdim öylece duruyorum 1 yıldır.
günaydın kızlar
aslı o çin takvimi tutmuyor canım yaa benim de kız diyordu oğlum oldu bak
hilal canım bence öylesin...ama ideal kilondasın belki,vücut direniyor vermeye,yoksa sen her şeyi yapıyorsun yania.so tanıdığın hamileliği d ene iyiymiş,bende hiç öyle şeyler olmaz
sizin göbek yokmuş ne güzel,benim göbeğim meşhurdur,evlere şenlik:CüvCüv:
ayçinim kaptanım teşekkür ederim canım beğenmene sevindimopuyorumnanaktanözlemişim ben de seni...fotoları görünce daha bi anladımŞenizsenin de maşallahın var yaniia.s.
aslicim ben hem temmuz sonu hem agustos basi iliskiye girdim..
ama gönlüm agustos demek istiyor.. cünkü orda kiz yaziyor :roflol:
oooohhh topic iice coşmuş hamile muhabbetleri falan...hadi bakalım kızlar hayırlısı gelsin bebişler...ben de ciddi ciddi istiyorum artık yaaa...bana da dua edin olur inşallah kızlar bir an evvel...
dünkü krizlerime gelince çok az da olsa çekirdek çıtladım kızlar napayım eşim yanımda cık cık ederken dayanamadım 2 avuç kadar yemişimdir ama tatlı olarak kurtardım şükür ki:))))kendimle yarı yarıya da olsa gurur duyuyyorum..akşama da bolca cacaık içtim yanında 2 kaşık taze fasulye ve de 2 ısırımlık fırında makarna...
bugüne gelince de sabah güzelce kahvaltımı yaptım işlerim o kadar yoğundu ki anca şimdi öğle yemeği yiyeceğim ara öğünüm olmadı malesef..bi de yürüyüşümü de yapamadım henüz...akşam arkadaşlarla buluşmayı planlıyorum belki oaraya yürüyerek giderim...
bakalım cumaya kadar verebilecek miyim 1 kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?