Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sat baz alırsam kız çıkıyor
ovulasyon baz alırsam erkek çıkıyor..bide kız olması için şunlar erkek olması için bunlar diye tablo varya..daha çok erkeğe uyuyor bende..bakalım kısmet..

ay bide ne geldi aklıma..benim tanıdığım biri bulantı döneminde 6 kilo vermişti..sonra onun üstüne 7 kilo aldı doğuma öyle girdi..yani hamile kaldığı kilosundan 1 kilo fazlayla doğuma girdi..çocukta 3 doğdu..süper bir başarı..kendisi de normal kiloda biriydi..öyle aşırı kilolu değildi yani..nasıl başardı bilmem..

günaydın kızlar

topiğimiz coşmuş

hilmiş ve hilal bebiş yolunda ilerliyorsunuz ha
hayırlısı olsun
inş. gönlünüze göre olur

emoşum faceden gördüm düğünde süper olmuşsun
çok güzelsin canım artüstlere taş çıkartırsın

bizde haftasonu çeşmeye gittik reglden 1 gün önceki göbeğimi görmeliydiniz kendimden iğrendim pikinili halimle((((((((((

ayçin geçen günde benim göbeğim öyle bir çıkmışki şok oldum..normalde göbek yok bende.en azından kıyafetle çok kolay saklanabilecek nitelikte az göbeğim var..ama geçen gün bi baktım kocaman şişmiş..midemden ta göbek altıma kadar kocaman..

benim hamileykende göebeğim geç çıktı..7 aylıkken öyleydi göbeğim..korktum bir an kendimden..sonra ertesi güne geçmişti nedenini anlamadım

valla hilacim resimlerde kendimden korktum
kıyafetle bişey yok ama bikiniyle görmen lazım anlatamam yani(((((((((
reglye bağladım ama umarım öledir çünkü yeni pikini alma niyetindeydim.

günaydın kızlar
aslı o çin takvimi tutmuyor canım yaa benim de kız diyordu oğlum oldu bak

hilal canım bence öylesin...ama ideal kilondasın belki,vücut direniyor vermeye,yoksa sen her şeyi yapıyorsun yania.so tanıdığın hamileliği d ene iyiymiş,bende hiç öyle şeyler olmaz
sizin göbek yokmuş ne güzel,benim göbeğim meşhurdur,evlere şenlik:CüvCüv:
ayçinim kaptanım teşekkür ederim canım beğenmene sevindimopuyorumnanaktanözlemişim ben de seni...fotoları görünce daha bi anladımŞenizsenin de maşallahın var yaniia.s.

[/COLOR][/B]

baktim cnm ben. sat baz alinca erkek
ovülasyon baz alinca kiz .:))

bence senin kilon iyi.
ya ben napayim.. ?

inanmiyorummm-tatlicadiarzu-

amin canimm..

benimde 2 gündür resmen hamile gibi sisiyor karnim, ben de anlamiyorum neden..
normalde en zayif yerim göbekim :))

aslinda ben neden o kadar sasirdiysam 1 kilo aldigina..
benim de dogumdan cikinca, hamile kaldigim kilodan 1 kilo fazlaydi :)))

:1shok::1shok:nasıl başardın yaa..ee sen kiloyu ne zaman aldın peki..20 kadar vermişsin..emzirme dönemindemi aldın hamilelikten önce kilolumu hamile kaldın

aslı bu çin takvimi ilkinde erkek gösteriyorud kız oldu..

sat değil bence hamile kaldığın ay dediğine göre birleşmenin olduğu aydır. bi de doldurduğun yaşa bakıcaksın. ben 82 doğumluyum mesela. 10 temmuzda 28i doldurdum. 2011in 10 temmuzuna kadar 28 diye bakıcam yaşa. sen de dediğim gibi baksana ilk bebeiğinle uyuşacakmı

ben ilk 5 ayda kusmaktan 3 kilo verdim. sonra 17 kilo aldım. toplamda 13 kilo almış oldum. doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 11 kilom gitmişti. bende mühim olan emzirme döneminde şişmememk.

kızlar dün düşündüm de ben 1 haftalık hamileyken acayip uyuyordum. kasık ağrılarım 4 haftalıkken başlamıştı ama. bi de 1 haftalık hamileyken göğsümden süt gelmişti. tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum. ayrıca göğsüm çok ağrımıştı şiş gibiydi adet öncesi olduğu gibiydi.

ay bende tuttu amaa. dediğim gibi hesaplayın yaşınızı ve birleşmenin olduğu ayı baz alıcaksın. bide öle bak bakem. yüzde doksan tutuyormuş.

hilalcim ben kilolari evliligimin ilk 2 yilinda aldim 62 den 78 e ciktim.
4 ncü yilda da hamile kaldim. o zaman da 85 olmustum.
dogumdan sonra 86ydim. dogumdan sonra 90 a ciktim. iste ele :))

oooohhh topic iice coşmuş hamile muhabbetleri falan...hadi bakalım kızlar hayırlısı gelsin bebişler...ben de ciddi ciddi istiyorum artık yaaa...bana da dua edin olur inşallah kızlar bir an evvel...
dünkü krizlerime gelince çok az da olsa çekirdek çıtladım kızlar napayım eşim yanımda cık cık ederken dayanamadım 2 avuç kadar yemişimdir ama tatlı olarak kurtardım şükür ki:))))kendimle yarı yarıya da olsa gurur duyuyyorum..akşama da bolca cacaık içtim yanında 2 kaşık taze fasulye ve de 2 ısırımlık fırında makarna...
bugüne gelince de sabah güzelce kahvaltımı yaptım işlerim o kadar yoğundu ki anca şimdi öğle yemeği yiyeceğim ara öğünüm olmadı malesef..bi de yürüyüşümü de yapamadım henüz...akşam arkadaşlarla buluşmayı planlıyorum belki oaraya yürüyerek giderim...
bakalım cumaya kadar verebilecek miyim 1 kilo?

verirsin yavrum verirsin, güzel az yemişsin. hamile de kalırsın, hiiiç tasa etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…