Haklisinnana ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama benimde bilgim şu yönde vucudun verdiği tepkiye göre meyveni tüketebilirsin mesela 1 hafta yemeğin arkasına ye kilon ne alemde kilo veremedin yada az gitti bu sefer yemek öncesi ye ikisinide dene tabi porsiyon kontrollü.
Vallahi Can'ım benim de öyle oluyor kaptan olduğu için özellikle abla diyesim geliyor ama yalıyız çoğumuz!Ayy kaptanım geçen gün ben de farkettim ya yaşça benden büyükler çok olduğundan abla diye cümlelere başlamışım hep
Genelde de yasemin ablaya yazınca otomatiğe bağlamışım
27 yaşındayım ben kaptanım sen kaçtın ki
Vallahi Can'ım ben bu aralar grip yüzünden bol mandalina yemiştim,ya yemekten önce yiyordum ya da ara öğün olarak.Haklisin
Ben varım ama şimdilik Can'ım eşimin neti çekiyor ama benimki çekmiyor ondan yazıyorumYahu kimse mi yok en 5 mesaj sınırı var ama atacak kimsecikler yok. Yemek tarifi yapacağım kendi kendime bu gidişle
Bende bugün pazarda gordum yeşil yeşil .mandalinalar, ekşi ekşi ne güzel olur diyerekten gözüm gönlüm gitti açıkçası, aliverdim hemen.Vallahi Can'ım ben bu aralar grip yüzünden bol mandalina yemiştim,ya yemekten önce yiyordum ya da ara öğün olarak.
Ben de haftamiçi yapacağım galiba en mantıklısı aliminyon folyo gibi olanlarkime verdide alamadı kaseyi bende busene şu hazırlardan aldım yoksa giden gelmiyor vermiyolar
Can'ım ben de aldığımda yeşildi ama poşette bir iki gün bekleyince sarı yarı oluyorlarBende bugün pazarda gordum yeşil yeşil .mandalinalar, ekşi ekşi ne güzel olur diyerekten gözüm gönlüm gitti açıkçası, aliverdim hemen.
Can'ım benim Yaaa inan gözlerim doldu,seni anlıyorum. İnsanların hassas oldukları konularda yaralara tuz basıyor art niyetli insancıklar! Üzülme lütfen çünkü böyle insanlardan dışarıdakini hayatta çok kiminin eltisi kiminin görümcesi kiminin en yakın arkadaşı! Doku yani böyleleri!Kendileri bilirler küs kalmayı istesem de beceremem ben zaten bir de yeğenim var annesi ile küsersem yeğenimi göremem en güzeli böyle mesafe koymak benim için de... Benim kalbimi de çocuk konusunda çok kırdı.. 3 düşük yaptım ben 2 sene de. Kendisi de hamile kalmaya çalışıyordu devamlı konuşurduk işte yumurtlama günümüz ne zaman ilişki ne zaman olmalı falan ben 2 senedir uğraştığım için çok araştırmıştım testlerimi falan verdim ona abim almıyor diye. Sonra 6. ayda o hamile kaldı nasıl sevindim! İlk bana söyledi yani o kadar yakındık! bikaç gün sonra ise gelip bana " komşularım görümcen kıskandı mı seni diye sordular " dedi
Hem benim özelimi komşularıyla dedikodu malzemesi yapmış! Hem nasıl anlattı ise yeğenimi kıskanacak kadar karaktersiz biri olarak tanımlanmışım. Hem de gelip bu terbiyesizliği bana anlatacak, kalbimi bu kadar kıracak kadar kin biriktirmiş içinde!
Sonra duymamazlığa verdim unutmaya çalıştım ama yapamadım ya kalbim çok kırılmış.
Kıskandığımı sorup bir de üstüne eksiklerini sıralamaya başladı ben alayım diye dayanamadım artık! bilmem hangi marka Bebek arabası istiyormuş abim çok pahalı demiş, yok bebek kıyafetleri çok pahalı imiş bilmem ne dükkanında çok güzel bişey görmüş ama abim almamış, yok öbür yeğenim üstünde vicks olan çantalardan istiyormuş alamamışlar, kreş parasına halası sponsor olur diye düşünmüşler falan filan Liste yengemle başbaşa oturduğumuz sürede uzayıp gidiyor
3 yaşında parmak kadarcık yeğenim halacım senin çok paran var demi diyor! Sizin çocuğunuz var bilirsiniz bu lafı 3 yaşındaki çocuk nasıl kendisi söylesin ya? Güya ben ona hediye falan alıyormuşum yeğenim de öyle kendisi yorumlamış çok hediye alıyor parası çok diye. Bildiğin çocuğu tembihleyip gönderiyo yanıma. Telde yeğenimin ilk cümlesi seni çok özledim hala ikincisi ise bana vicksli çanta al, şemsiye al, çikolata al... diye devam ediyor
Neyse işte o cümlesi baştan beri beni nasıl kıskandığını farkettirdi. Eşimle aram bozukken dertleştiğimizde ağzımdan laf almak için nasıl çabaladığını falan farkettim, aramız iyi iken tatile falan gittiğimizde ise hiç sormazdı bile nasıl geçti diye. Tek istediği benim mutsuz olduğumu bilmek.. Hatta tatilden döndüğümüzde bir kadın neye sahip olursa olsun nereye giderse gitsin herşeyden önce anne olmak ister demişliği bile var!
Ayyy ne kadar konuştum ya
Evet canım uzak duruyorum artık benden uzak olsun ne yaparsa yapsın... Doğru diyorsun baksana herkeste bir sıkıntılı akraba var. En güzeli kalp kırmadan uzaklaşmak.Can'ım benim Yaaa inan gözlerim doldu,seni anlıyorum. İnsanların hassas oldukları konularda yaralara tuz basıyor art niyetli insancıklar! Üzülme lütfen çünkü böyle insanlardan dışarıdakini hayatta çok kiminin eltisi kiminin görümcesi kiminin en yakın arkadaşı! Doku yani böyleleri!
Aynen ya ne uyumak istiyorum ne de yarın iöe gitmek pufff yaaaaEvet canım uzak duruyorum artık benden uzak olsun ne yaparsa yapsın... Doğru diyorsun baksana herkeste bir sıkıntılı akraba var. En güzeli kalp kırmadan uzaklaşmak.
Pffff yarın iş var yane güzel tatildi... Ne çabuk bitti
Vallahi Can'ım benim de eltim ve eltimin kardeşinin hanımı çok Can'ımı yaktı geçenlerde. Eltimin bebekleri tüp kardeşi de azosperm di ikinci tese de hamile kaldı ama öyle bir nispet yaptı ki eşim saatlerce üzüldü ağladı ama geçen hafta duyduk ki kalp atışı yokmuş ve gelişmemiş! Allah herkesin gönlüne göre veriyor bitanem üzülme,bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını akacağız az kaldı sabret! Sen hangi şehirdesin Can'ım?Evet canım uzak duruyorum artık benden uzak olsun ne yaparsa yapsın... Doğru diyorsun baksana herkeste bir sıkıntılı akraba var. En güzeli kalp kırmadan uzaklaşmak.
eltim eşimin durumunu öğrenince sizin de olmaz çocuğunuz hemen tüp yapın dedi durdu ama inşallah rabbşm normal yoldan versin diye dua ediyorum,sırf onların ki tüp oldu diye istiyor ki bizimki de tüp olsun!Evet canım uzak duruyorum artık benden uzak olsun ne yaparsa yapsın... Doğru diyorsun baksana herkeste bir sıkıntılı akraba var. En güzeli kalp kırmadan uzaklaşmak.
üzüldüm onlara da canım... Allah kimseye evlat acısı hasreti çektirmesin.. ben de yengemin saçmalamasından sonra kaç gece ağladım. Allah yeğenlerime sağlık sıhhat versin analarının cahilliğini onlar çekmesin.Vallahi Can'ım benim de eltim ve eltimin kardeşinin hanımı çok Can'ımı yaktı geçenlerde. Eltimin bebekleri tüp kardeşi de azosperm di ikinci tese de hamile kaldı ama öyle bir nispet yaptı ki eşim saatlerce üzüldü ağladı ama geçen hafta duyduk ki kalp atışı yokmuş ve gelişmemiş! Allah herkesin gönlüne göre veriyor bitanem üzülme,bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını akacağız az kaldı sabret! Sen hangi şehirdesin Can'ım?
Canım menün iyi.fakat spor yok.ve ev işi spordansayılmazkiii...Menümü Zaman'ında yazayım dedim arkadaşlar
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta
Bir parça suda beklemiş yağsız pişirilmiş hellim peyniri ve 2 parça burgu peynir
Yarım domates yarım salatalık
Maydanoz ve nane üzerine limon sıkılmış
2 bardak çay
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 1 mandalina
Öğlen yemedim malum geç kalktım bıgün
Akşam 4 parça soğan kebabı
Ekmeksik
Bol maydanoz
2 bardak ayran
2,5 Lt su
2 mandalına ve küçük muz
25 dk yürüyüş
Ev temizliği yaklaşık 1 saat(süpürme,silme)
Sporu mutlaka yapıyosunnnnmisafirlikteydim yeni geldim
Sabah kahvaltıyı geç yaptım
Bir dilim kızarmış tb
Üç grissini zeytinyağlı olanlardan
Bir haşlama yum.
Bir zytn
Peynir
Dom.salata
Ara
Iki kaşık şekersiz aşure
Saat dört gibi
Bir tabak taze fasulye yumurtalı
Yoğurt salata
Gittiğim yerde
Küçük bir şiş tavuk bir tanede kuzu şiş
Bir yemek kaş.çekirdek
Su 2 olucak
Spor yapınca yazıcam
Afferim sana xperim...kızlar ekmek işini çözdüma101 de tam buğday, tahıl ve çavdar unu gelmişti. aldım ve ekmeği kendim yaptım. 10 tane küçük parçacıklar halinde. vee harika oldu tadı da.. hem poşetli ekmeklerden değil hem de beyaz ekmek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?