Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklisin

Yahu kimse mi yok en 5 mesaj sınırı var ama atacak kimsecikler yok . Yemek tarifi yapacağım kendi kendime bu gidişle

Vallahi Can'ım benim de öyle oluyor kaptan olduğu için özellikle abla diyesim geliyor ama yalıyız çoğumuz!

Vallahi Can'ım ben bu aralar grip yüzünden bol mandalina yemiştim,ya yemekten önce yiyordum ya da ara öğün olarak.
Bende bugün pazarda gordum yeşil yeşil .mandalinalar, ekşi ekşi ne güzel olur diyerekten gözüm gönlüm gitti açıkçası, aliverdim hemen.

Can'ım benim Yaaa inan gözlerim doldu,seni anlıyorum. İnsanların hassas oldukları konularda yaralara tuz basıyor art niyetli insancıklar! Üzülme lütfen çünkü böyle insanlardan dışarıdakini hayatta çok kiminin eltisi kiminin görümcesi kiminin en yakın arkadaşı! Doku yani böyleleri!

Evet canım uzak duruyorum artık benden uzak olsun ne yaparsa yapsın... Doğru diyorsun baksana herkeste bir sıkıntılı akraba var. En güzeli kalp kırmadan uzaklaşmak.
Pffff yarın iş var ya ne güzel tatildi... Ne çabuk bitti

Menümü Zaman'ında yazayım dedim arkadaşlar
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta
Bir parça suda beklemiş yağsız pişirilmiş hellim peyniri ve 2 parça burgu peynir
Yarım domates yarım salatalık
Maydanoz ve nane üzerine limon sıkılmış
2 bardak çay
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 1 mandalina
Öğlen yemedim malum geç kalktım bıgün
Akşam 4 parça soğan kebabı
Ekmeksik
Bol maydanoz
2 bardak ayran
2,5 Lt su
2 mandalına ve küçük muz
25 dk yürüyüş
Ev temizliği yaklaşık 1 saat(süpürme,silme)

Aynen ya ne uyumak istiyorum ne de yarın iöe gitmek pufff yaaaa

Vallahi Can'ım benim de eltim ve eltimin kardeşinin hanımı çok Can'ımı yaktı geçenlerde. Eltimin bebekleri tüp kardeşi de azosperm di ikinci tese de hamile kaldı ama öyle bir nispet yaptı ki eşim saatlerce üzüldü ağladı ama geçen hafta duyduk ki kalp atışı yokmuş ve gelişmemiş! Allah herkesin gönlüne göre veriyor bitanem üzülme,bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını akacağız az kaldı sabret! Sen hangi şehirdesin Can'ım?

kızlar ekmek işini çözdüm a101 de tam buğday, tahıl ve çavdar unu gelmişti. aldım ve ekmeği kendim yaptım. 10 tane küçük parçacıklar halinde. vee harika oldu tadı da.. hem poşetli ekmeklerden değil hem de beyaz ekmek değil.

E
eltim eşimin durumunu öğrenince sizin de olmaz çocuğunuz hemen tüp yapın dedi durdu ama inşallah rabbşm normal yoldan versin diye dua ediyorum,sırf onların ki tüp oldu diye istiyor ki bizimki de tüp olsun!

üzüldüm onlara da canım... Allah kimseye evlat acısı hasreti çektirmesin.. ben de yengemin saçmalamasından sonra kaç gece ağladım. Allah yeğenlerime sağlık sıhhat versin analarının cahilliğini onlar çekmesin.
gümüşhanedeyim ben canım

Canım menün iyi.fakat spor yok.ve ev işi spordansayılmazkiii...

Sporu mutlaka yapıyosunnnn

Afferim sana xperim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…