Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçen bir yerlerde görmüştüm nerede okudğumu hatırlamıyorum ama
ağzına hakim olamayan hiç bir yerine hakim olamazmış

Slm kızlar umarım herkes iyidir hepiniz biyerlere gidiyoruz topik muhtemelen boş kalacak bekçiliği talibim ben beklerim merak etmeyin

günaydın arkadaşlarrrr! herkes tatile mi gidiyor??? Ne kadar yanlışşşşşşş! Oy kullanmayacak mısın?

canım bana mı dedin, oy günü eşim çalışacak, ve oy verecek, mecburen buradayız...

ya bir de hamileyken her şeyi yedirmeye çalışıyorlar ya,sinir oluyordum,inadına yemiyordum
yemezsen doğum lekesi olur diyorlar ya çok komik

ya aklıma geldi bak, bi tek hamileyken elimi neye atsam yıkıyodum, hani şu gül meselesi var ya, o kadar çok kişide olmuş ki, çiçek dahi koklayamıyordum

süpersin kaptanım, o kadar yazdım 40 mesaj mı olmuş ancak....

ya aklıma geldi bak, bi tek hamileyken elimi neye atsam yıkıyodum, hani şu gül meselesi var ya, o kadar çok kişide olmuş ki, çiçek dahi koklayamıyordum
Canım burada da çilek ya da ciğer tutup o elini bir yerine sürersen leke olur diyorlar,Annem kardeşimde ciğer doğruyormuş aman elini bir yere vurma bebeğinde olur demişler,annem de ayağının altına dokunmuş olacak mı diye,şimdi kardeşimin ayağının altında leke var

Dün çook kötüydüm akşam,havalar soğudu galiba midemi üşütmüşüm,
Menümü veriyorum hemen,
sabah
1 dilim tost(domatesli bol acılı)
bir bardak çay
öğlen
kabak sulusu
1 kase yoğurt
akşam
1 levrek (ızgarada)
1 büyük kase roka salatası
ama midem yüzünden sahaba kadar çok kötüydüm,
spor yapamadım,yarına kadar toparlar 1 saat yürür 1 saatte spor yaparım inşallah!
zaten bugün sabah kahvaltı yapamadım midemden dolayı, sedece nane limon biraz da bal koydum içine. Su içsem midem bulanıyor.

aynen bende öyle canlı örnekler gördüm

çok haklısın semal beni çok şaşırttı arada profiline baktım ama pazartesi gelmiş buraya yazmamış üyelerin son etkinliği görünüyor ya ordan baktım ben sana ayır bence demiştim kaptanım gelmeyeceği belliydi çünkü bu saatten sonra gelse bile ne kadar güvenebilirsin ki

canım bir ara ben de gitmiştim diyetisyene 2 defa gittim biri devletti öbürü özeldi
devlet hastanesindeki diyetisyen çok kabarık bir liste verdi özel hastanedeki gayet sade bir liste verdi
devlet hastanesindeki doktor sütlü tatlı ya da dondurma arada yiyebilirsin demişti
özeldeki diyetisyen meyve dışında hiç bir tatlıya izin vermiyordu
ve ben özeldekiyle güzel kilolar verdim devletteki her şeye izin verdiği için ölçü problemi yaşıyordum mesela diyordu lahmacun yiyebilirsin ya da poğaça simit ama ben onları yediğimde porsiyon kontrolü yapamıyordum
öbüründe yasaktı ya yasak dedi nasıl da uyuyordum
bana böyle yasak olan şeyler lazım yoksa belirli bir listeye uyamıyorum

devlet memuru olunca böyle tatil oluyor işte benim de atanmam lazım mutlaka ben özelde çalışıyorum ya sadece pazar günü tatil bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…