devlet memuru olunca böyle tatil oluyor iştebenim de atanmam lazım mutlaka ben özelde çalışıyorum ya sadece pazar günü tatil bana
inşallah canımBen de artık hamile kalıp bebeğimin bir yerinde leke olmasın diye kendimi sakınmak istiyorum
Kekliğim oy için memlekete gidiyorum kızgünaydın arkadaşlarrrr! herkes tatile mi gidiyor??? Ne kadar yanlışşşşşşş! Oy kullanmayacak mısın?
Bi örnekte benden küçük kızıma hamişken bol bol zeynine baktım ve hep dedimki yavrumun gözleri böyle olsunCanım burada da çilek ya da ciğer tutup o elini bir yerine sürersen leke olur diyorlar,Annem kardeşimde ciğer doğruyormuş aman elini bir yere vurma bebeğinde olur demişler,annem de ayağının altına dokunmuş olacak mı diye,şimdi kardeşimin ayağının altında leke var
Ablacım senin için demedim,hani oy vermeyip tatile gidecekler için dedimKekliğim oy için memlekete gidiyorum kız
aaa onu ilk kez duydum ablacım. leke olayını biliyordum da onu senden duyuyorum,öyle mi oluyor,melesa maydanoza baksam acaba hamile kalabilirsem o zaman bebişimin gözleri yeşil olur mu? gerçi babamın abimin dedemin gözleri falan renkli ama? benim koyu kahve,eşimin açık kahveBi örnekte benden küçük kızıma hamişken bol bol zeynine baktım ve hep dedimki yavrumun gözleri böyle olsunsülalede kara gözlüde yok ha . Cadının gözleri sanarsınız zeytin kapkara ....maşallah..
harikaaaevet canım yemiyorum zaten iş yerinde bir arkadaş tatlı bir şey ikram etti geçenlerde aldım 1 tane ama yiyemedim çok şekerli geldi geri bıraktım ve akşama kadar da rahatsız oldum demekki bünyem alışmış artık şekerli şeyleri yememeye
aynen öyle kendimi güçlü hissediyorum yemeklere bağımlı yaşamıyorum bu hoşuma gidiyor
sağolasın inşallah iyi olur onun için
ahucum arayı cok uzatmaAy kızlar dün telefonumu arabada unutmuşum inip Almayada üşendim yığılı bir geçmişi okuyup bitirdim
Bende bu ara kendine engel olamıyorum yeterince sporda yapamıyorum biraz toparlanmak için izin istiyorum kilom sebebi belli şeylerden dolayı sabit malum yarışta var beni izinli sayın bu hafta toparlanıp gelirim olur mu
iyi tatiller saraycamgünaydın kızlar, ahu sende mi izne ayrılıyorsun?
kızlar etaplar birleşecek sanırım, benim için fark etmez cuma yine bildirim yaparım
biliyorsunuz öğleden sonra tatil ve 4,5 gün ediyor,
bizimde bazı planlarımız var, kaplıcaya falan gitmeyi düşünüyoruz, tabi bi aksilik çıkmazsa
tatilde fazla giremeyebilirim, bilginize...
bak işte beni kahreden bir konuuya parmak bastıngeçen yeğenimin okulundan da liste vermişler beslenme listesi kek, poğaça falan ne kadar yanlış yapıyorlar niye küçücük çocuklar hamurişine alışsın ki sandviç yapılabilir , meyve konulabilir ama kek falan hoş değil bence
cocuğunuz büyük ihtimalle kahverengi gözlü oluraaa onu ilk kez duydum ablacım. leke olayını biliyordum da onu senden duyuyorum,öyle mi oluyor,melesa maydanoza baksam acaba hamile kalabilirsem o zaman bebişimin gözleri yeşil olur mu? gerçi babamın abimin dedemin gözleri falan renkli ama? benim koyu kahve,eşimin açık kahve
şeyda coşkun diyorgeçen bir yerlerde görmüştüm nerede okudğumu hatırlamıyorum ama
ağzına hakim olamayan hiç bir yerine hakim olamazmış
modifiye şınavlarımız varben 1 tane bile şınav çekemem :)
o ne ,onu hiç duymadım bak : ))))ya aklıma geldi bak, bi tek hamileyken elimi neye atsam yıkıyodum, hani şu gül meselesi var ya, o kadar çok kişide olmuş ki, çiçek dahi koklayamıyordum
ben hergün bakacağım daha çok midem bulansın : ))))midem bulandı ama o nasıl resimlerdi öyle ya
gerçekten miCanım burada da çilek ya da ciğer tutup o elini bir yerine sürersen leke olur diyorlar,Annem kardeşimde ciğer doğruyormuş aman elini bir yere vurma bebeğinde olur demişler,annem de ayağının altına dokunmuş olacak mı diye,şimdi kardeşimin ayağının altında leke var
Kaptan ne güzel bi rapor çıkarmışsın bravo4GÜNÜN DEYERLENDİRİLMESİ
@ksrays 35mesaj ,her gün menü vermiş,bir gün spor yapmamış 30DAKİKA SPOR EK YAPILACAK
@Ahu060812 18mesaj,pazar spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@fatmanurkaya 41mesaj,cuma menü vermemiş,cuma spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@Naz 15mesaj,3gün spor yapmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
Sarayca 40mesaj,1gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@xpreiaZ 39mesaj,bi gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@asfarovski 31mesaj,bi gün menü vermiş,bi gün spor yapmış.....kendisiyle özeldemn konuştuk izinli yarına kadar İZİNLİ
@nananais 32mesaj,her gün menü vermiş her gün spor yapmışGÜRU ÜYEMİZ,HERŞEY SUPER
keklik_58 28mesaj,bi gün spor yapmamış,dünki menünü göremedim30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@emnyzk 17mesaj,hergün menü vermiş,spor yapmış,dünkileri göremedim MESAJ SAYIN AZ,AZ GELİYORSUN
@petitjoueur 12mesaj,bi gün menü verilmemiş,3gün spor yapılmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,AZ GELYORSUN
@Iremoz02 3mesaj,cumartesiden beri yoksun GALİBA VAZ GEÇMİŞ
@Pln35 13mesaj,hergün menü vermiş,bi gün spor yapılmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,AZ GELİYORSUN
Bende de vargerçekten mi
bunların tıbbi bir açıklaması var mı acaba,çok ilginç ya
Allah sanada nasip etsin Can'ımBen de artık hamile kalıp bebeğimin bir yerinde leke olmasın diye kendimi sakınmak istiyorum
hadi ya cok garipBende de var
Annem ciğer yerken ayağını kaşımış ayağımın üstünde ciğer şeklinde kahverengi leke var :)
Hatta arkadaşımın göğsünün üstünde üzüm şekli var annesi hamileyken göğsünün üstüne üzüm salkımı düşmüş kızın bahar gelince üzüm salkımı belli oluyor kışın kuruyor
Ayyy hatta bi arkadaşım çocuğumun gözleri renklioşsun diye lens taktı çocuk renkli gözlü iyimiBi örnekte benden küçük kızıma hamişken bol bol zeynine baktım ve hep dedimki yavrumun gözleri böyle olsunsülalede kara gözlüde yok ha . Cadının gözleri sanarsınız zeytin kapkara ....maşallah..
hamileyken bişeylere dokununca, elini yıkamadan vücudunun bir yerlerine dokunduğunda, çocuğun aynı yerinde leke oluyormuşo ne ,onu hiç duymadım bak : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?