Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi örnekte benden küçük kızıma hamişken bol bol zeynine baktım ve hep dedimki yavrumun gözleri böyle olsun sülalede kara gözlüde yok ha . Cadının gözleri sanarsınız zeytin kapkara ....maşallah..

aaa onu ilk kez duydum ablacım. leke olayını biliyordum da onu senden duyuyorum,öyle mi oluyor,melesa maydanoza baksam acaba hamile kalabilirsem o zaman bebişimin gözleri yeşil olur mu? gerçi babamın abimin dedemin gözleri falan renkli ama? benim koyu kahve,eşimin açık kahve

harikaaa
işte hepimizde olmasını istediğim şey bu

ahucum arayı cok uzatma
izne cıkmaya niyetlenenlere kal diye ısrar edince iyice soğuyorlar
ondan sen izne çık kafanı dağıt ve motive olarak geri gel
seni özleyeceğiz tatlım,sevgiyle kal

iyi tatiller saraycam
haftaya sen ben koza artık 59uz unutmaaaaa!!!!ona göre ye tatlım : )))))
bak işte beni kahreden bir konuuya parmak bastın
sonra niye insanlar obez oluyor diyorlar, cocukken bukadar bozuk beslenen tabiki ileri yaslarda ya da daha acısı cocukken obez olur!!
üzülüyorum,çok üzülüyorum yaa

cocuğunuz büyük ihtimalle kahverengi gözlü olur
dedelerde,atalarda renkli gözlü varsa renkli gözlü de olabilir tabi

geçen bir yerlerde görmüştüm nerede okudğumu hatırlamıyorum ama
ağzına hakim olamayan hiç bir yerine hakim olamazmış
şeyda coşkun diyor
ağzına hakim olamayan hiçbir yerine hakim olamaz diye
genel olarak doğru da söylüyor
çünkü iradeyi gösteriyor
iradeli insan başarır,yine de herkesin bir zaafiyeti var
bazılarının yemeğe karşı var,bazıları daha tembel gibi gibi...
mesela yiyip çok çalışan insan da var,ben öyle olamam, yiyince bir uyuşukluk çöküyor,beynim kendini kapatıyor

midem bulandı ama o nasıl resimlerdi öyle ya
ben hergün bakacağım daha çok midem bulansın : ))))
ya mesela bu özel fobileri yenmede böyle resim kullanılıyor ya, örneğin köpek korkusu olanlara köpeklerin küçük sevimli fotolarını gösteriyorlar...o aklıma geldi

gerçekten mi
bunların tıbbi bir açıklaması var mı acaba,çok ilginç ya

Kaptan ne güzel bi rapor çıkarmışsın bravo
Sende fikir bitmez pes valla
Her hafta yeni bir proje
Başarılı bir CEO olurdu senden strateji bitmiyo valla

gerçekten mi
bunların tıbbi bir açıklaması var mı acaba,çok ilginç ya
Bende de var
Annem ciğer yerken ayağını kaşımış ayağımın üstünde ciğer şeklinde kahverengi leke var :)
Hatta arkadaşımın göğsünün üstünde üzüm şekli var annesi hamileyken göğsünün üstüne üzüm salkımı düşmüş kızın bahar gelince üzüm salkımı belli oluyor kışın kuruyor

hadi ya cok garip
benim arkadaşımın halası da böyle seyleri inanmıyormuş,vucudunun bir yerine ciğer bastırmıış,kızında da olmuş
ya nasıl garip bir olay anlamadım
yalnız ben hala inanmıyorum böyle şeylere,insana mantıklı gelmiyor,batıl inanç gibi sanki

Ayyy hatta bi arkadaşım çocuğumun gözleri renklioşsun diye lens taktı çocuk renkli gözlü iyimi
Bileydim bende takardım çok seviyorum renkli gözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…