Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın : )))
ben tavuk gibiyimdir,erkenden kalkarım erkenden yatarım : )))) can çıkar huy çıkmaz : )))
sabah hava aydınlanmadan kalkmaktan ayrı bir zevk alırım
senin menülerde de ton balık görüyorum,vucuda iyi geliyor gerçekten,karbonhidrat oranı düşük,doyurucu..
akşama meyve salatası yemişsin,karbonhidrat oranları yüksek olduğu için belki kilo vermeni yavaşlatır ama yine de yarısını yemişsin,bir şey olmaz

BU HAFTADA SENİN AZMİN TETİKLİYOR BİZİ HADİ BAKALIM İNŞALLAH CUMA OKULDA YOK TEK TEK SONUÇLARI TAKİP EDECEĞİM KENDİM KADAR ARKADAŞLARIDA MERAK EDİYORUM
ben cokkk heyecanlıyım yaa
dediğim gibi kızların 1-2 kilo verdiğini görüp böyle sevinçten ağlayasım var
bu giden yağlar biizim emeklerimiz diyesim var : ))))

menün güzel ama aksam biraz fazla olmuş sanki

ben de karbbonhidrat sayacağım bakalım
zaten karbonhidrat sayınca otamatikmen tatlı hamur işi ekmek gidiyor,protein ağırlıklı beslenmek kalıyor

hanımlar benim de yarın 10-15 kişilik misafirim var
temizlik yapacağım bugun
bir de çamaşır makinem servise gidecek,inşallah hemen getirirler yoksa ne yapacağımı bilmiyorum
bugun dinlenme aralarında gelir yazılanları okurum,yarın da aynı şekilde ama cok giremem
hadi son 2 günnn bomba gibi geçirelim
cumaya sevinçten hoplayıp zıplayalım
cumayı merakla bekliyorum,görüsürüz artık cumaya
savgiyle mutlulukla iradeyle kalınn

menün güzel ama aksam biraz fazla olmuş sanki

ben de karbbonhidrat sayacağım bakalım
zaten karbonhidrat sayınca otamatikmen tatlı hamur işi ekmek gidiyor,protein ağırlıklı beslenmek kalıyor

canım akşam meyve hiç iyi bir fikir değilmiş denendi bundan sonra akşam meyveye dikkat tartı hala gülmüyor ama inşallah cumaya güler hepimiz için

canım sende eşinde haklı ama buradan uzak kalmakta yaramıyor hepimize kolay gelsin

Anam 2 dakika oturayım geçmişi okuyum dedim benim ufak beyefendi balkondan çamaşırları taşımaya başladı

Günaydınlar olsun hepimize

Resmen tabiri caizse çok afedersiniz öküz gibi yemenin sonu mide ağrısı çektim gece. Artık tövbe bitti öyle yeme içme. Bir daha yersem gelmicem takıma söz verdim kendi kendime

Neyse kahvaltı yapıp ortalığı toplıyım görüşürü sonra

ksrays serpilcim geçmiş olsun kuzulara

firuzeew nerelerdesin hani rakip olcaktık sen de mi saldın ben gibi

Hayırlı sabahlar hanımlar ...

Yarın sabah erkenden memlekete gidiyorum . Hem eşimin işleri hemde şeçimler .....

Bugünde sohbet günü ....
Hafta başına kadar görüşemeyiz ...

Hepinize hayırlı günler diliyorum .

Ay kızlar dün telefonumu arabada unutmuşum inip Almayada üşendim yığılı bir geçmişi okuyup bitirdim
Bende bu ara kendine engel olamıyorum yeterince sporda yapamıyorum biraz toparlanmak için izin istiyorum kilom sebebi belli şeylerden dolayı sabit malum yarışta var beni izinli sayın bu hafta toparlanıp gelirim olur mu

günaydın kızlar, ahu sende mi izne ayrılıyorsun?

kızlar etaplar birleşecek sanırım, benim için fark etmez cuma yine bildirim yaparım

biliyorsunuz öğleden sonra tatil ve 4,5 gün ediyor,

bizimde bazı planlarımız var, kaplıcaya falan gitmeyi düşünüyoruz, tabi bi aksilik çıkmazsa

tatilde fazla giremeyebilirim, bilginize...

evet canım yemiyorum zaten iş yerinde bir arkadaş tatlı bir şey ikram etti geçenlerde aldım 1 tane ama yiyemedim çok şekerli geldi geri bıraktım ve akşama kadar da rahatsız oldum demekki bünyem alışmış artık şekerli şeyleri yememeye
aynen öyle kendimi güçlü hissediyorum yemeklere bağımlı yaşamıyorum bu hoşuma gidiyor
sağolasın inşallah iyi olur onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…