6. takımı yeneceğiz,çok eminimmm : )))))
günaydın : )))yaa sen tatlısın herzaman varım yarışa 1.2 iddalı bir rakam bakalım men neyapacağim bugün 3 dersten sonra tatil başlıyor evde inşallah daha dikkatli olurum men daha doğru dürüst tartılamadım
sende menim gibi erkencisin oğlanları gönderip biraz kestireyim diyorum günaydın canım
ben cokkk heyecanlıyım yaaBU HAFTADA SENİN AZMİN TETİKLİYOR BİZİ HADİ BAKALIM İNŞALLAH CUMA OKULDA YOK TEK TEK SONUÇLARI TAKİP EDECEĞİM KENDİM KADAR ARKADAŞLARIDA MERAK EDİYORUM
çok beğendimmmsu mesaji da suraya birakip herkese mutlu geceler diliyorum. kendim icin her gun bir motivasyon yuklu cumleler paylasmaya calisacagim:
“Kararlılık, insan iradesini uyandırma zilidir.” Anthony Robbins
menün güzel ama aksam biraz fazla olmuş sankiBugünkü menüm
Kahvaltı: 3-4 kavurmalı yumurta
Yarım dilim tam tahıl ekmek
1 lokma bal
İkindi / akşam :
1 kase mercimek çorbası
3-4 kavurma, patlıcan ezmesi, közlenmiş biber
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıl ekmek
Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (6km)_AYNURA_ borcumun bir kısmı
ben de karbbonhidrat sayacağım bakalımboyle basladigi dogrudur ama her turkce hem ingilizce kaynaklarda tatmin edici bilgiler ve feedbacklar var. bir baslangica ihtiyacim var. beni motive edecek hadi burdan sonra yapabilirim diyecek. cunku 80 psikolojik bi sinir oldu benim icin. siz ne tavsiye edersiniz o zaman?
menün güzel ama aksam biraz fazla olmuş sanki
ben de karbbonhidrat sayacağım bakalım
zaten karbonhidrat sayınca otamatikmen tatlı hamur işi ekmek gidiyor,protein ağırlıklı beslenmek kalıyor
Günaydın kızlar
Ne yazık ki çok sık ugrayamiyorum
Yoğunum ve akşam eşim elimde tlf görmek istemiyo o da haklı tabi
Şimdi yolda ise giderken yazıyorum
Perşembe günü ekmek ve türevleri tüketmiycem hala istediğim rakamı goremedim
evet canım yemiyorum zaten iş yerinde bir arkadaş tatlı bir şey ikram etti geçenlerde aldım 1 tane ama yiyemedim çok şekerli geldi geri bıraktım ve akşama kadar da rahatsız oldum demekki bünyem alışmış artık şekerli şeyleri yememeyeçok güzel
sakın sıkıntıdayım diye yeme
çünkü öğrenmemiz gereken davranışlardan biri de bu: sıkıntıyla yemeden başedebilmek
ama zor bir durum tabi,ben bile bukadar üzüldüysem,,Rabbim yardımcısı olsun,çok güzel haberlerle karsılassın kuzenin
geçen yeğenimin okulundan da liste vermişler beslenme listesi kek, poğaça falan ne kadar yanlış yapıyorlar niye küçücük çocuklar hamurişine alışsın ki sandviç yapılabilir , meyve konulabilir ama kek falan hoş değil benceçokkkkk güzel bir yazı
bayıldım !
aynen ben de öyleyim şeker yapmış işte bize tüm bunları bağımlı gibiyizzaten ne varsa hep kalça göbek basende benim de!!!! kollar ve alt bacaklarım çöp gibi. şekerden kurtulmamız lazım tamamen... çok doğru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?