sana bir kahvaltı önerisinde bulunayım ben sabahları yapamadım denedim ama aslında yapmak gerekir mesala haftanın 3 günü yumurtalı kahvaltı 2 günü süt yada yoğurtla yulaf meyve de ekleyebilirsin bunun içine ara öğün olarak yiyorum ama yaşlı kafası işte 43 sene çay peynir kahvaltısı yapınca değişikliklere açık olamıyorum kahvaltı konusunda ama denemeni tavsiye ederim. 2günde normal kahvaltı yap bende yapsam iyi olacak.sonra mesala akşam protein alıyorsan öğlene çek akşam sebze yemeği ye gibi.Yumurtayı 4 güne düşürüp , 2 gün sadece sebzegille kahvaltı, 1 yada 2 ara öğün (meyve olarak) eklenebilir. Aklıma başka birşey gelmiyor. Zaten yemek konusunda zengin değilim.
Cumadan sonra böyle bi deneyeyim ben, vücudum tekdüzeye alismamis olursana bir kahvaltı önerisinde bulunayım ben sabahları yapamadım denedim ama aslında yapmak gerekir mesala haftanın 3 günü yumurtalı kahvaltı 2 günü süt yada yoğurtla yulaf meyve de ekleyebilirsin bunun içine ara öğün olarak yiyorum ama yaşlı kafası işte 43 sene çay peynir kahvaltısı yapınca değişikliklere açık olamıyorum kahvaltı konusunda ama denemeni tavsiye ederim. 2günde normal kahvaltı yap bende yapsam iyi olacak.sonra mesala akşam protein alıyorsan öğlene çek akşam sebze yemeği ye gibi.
emnyzk hanım ilk geldiğinizdemi size açıklamada bulunmuştum ama tabi ne kadar dikkate alırsınız bilmem insülin direncini kırmanız için 1. si gı endeksi düşük besleneceksiniz ara öğün yapacaksınız ve en önemlisi bol bol yürüyüş yada spor ilacı bu. benim sınırın üstünde idi şuan4 5 aydır sınırın altında aynı dediğim gibi beslendim sadece ben ekmek yedim tabi bu sizin kararınız ekmek konusu
nana şöyle yapalım bende yapayım pazartesi çarşamba cuma yumurtalı kahvaltı salı perşembe yoğurt ve yulaf sen sütlede yapabilirsin haftasonuda normal kahvaltı deneyelimmi sen beni uyaracan ama ben biraz eski kafa oluncaCumadan sonra böyle bi deneyeyim ben, vücudum tekdüzeye alismamis olur
açıkçası ben ara öğün taraftarıyım ve bu şekilde metobolizmam çalıştığını farketteim çünki yıllarca hep 2 öğün yiyen hatta hiç aburcuburlada arası olmayan biriydim. dediğim gibi deneme yanılma yapın diyecem ama bence en kötü ihtimal bir devlet hastanesinin diyetisyen bölümüne gitseniz size daha güzel yardımcı olacaktır.sağolun Yasemin hanım, benim değerim de 36'dan 17'ye düştü ama kilo kaybı beklenenden az oldu.Doktor iki ay daha ilaç kullanın sonra yine tahlil yapalım dedi.Ara öğün konusunda kafam iyice karıştı zaten.
Yaa haklısın ama çok yoğundum Bugün okulda da çantada vardı bişeyler ama çıkarıp yiyemedim.benim sorunum da bu işte bi gün az yiyorum bi gün saldiriyorum. Yarın tatil başlıyor. Inşallah daha düzenli olur.gerci adet oldum ama bakalim.Ama çok az...çantana kuruyemiş ,ayran gibi şeyler koyabilirsin ve işlenmiş gıdaları pek yemesen iyi olur...
Estağfurullah tavsiye leri niz çok değerli ve mantık li.bu arada bazı önerilerde bulunuyorum ama yanlış anlama olmasın arkadaşlar sadece bir öneridir ben çok iyi biliyorum bu işin uzmanıyım gibi düşünmüyorum herkes kendi bünyesini kendi tanıyor bir benimki karmaşık çözemedim hala 66dan sonrasınılütfen çok bilmişlik olarak düşünmeyin. yeniden hayırlı geceler.........
Kilomu aldın yağmurum?listeye gire bilirsin ya çoktan 6ayın dolmuştur dimi?
Hoşgeldin yağmurum listeye giremesende menü bildirimi yapabilirsin canım
Hoşgeldin cnmherkese merhabalar yeniden. @_AYNURA_ hanim ozelikle de sizden ozur dilerim. soz verdim ama sozumde duramadimanneannemi hastaneye kaldirdik ani bir sekilde. iki hafta hastanede yattik bir kac operasyon gecirdi. cok sukur su an iyi.. dun hastaneden cikardik. bu gun dinlenip kendime gelebildim. hastanede aklimda idi ama wifi bulup girme firsatim olmadi.. ustune kilo almisim. az once tartildim. sonuc rezalet.. su an kilom; 82.700______hedefim ise cumaya kadar 82.000 yapmak. su telas gecerse de eger cesaret edebilirsem de lahana corbasi diyeti yapmak. amerikada arkadaslarim uygulamisti ve ciddi kilo verdiler cabbage soup diet diye geciyor. bakalim sizler ne dusunuyorsunuz? tavsiye ediyor musunuz?
menün çok güzel gözüküyoriyi kaşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dlm ekmek
2hş yumurta
5 zeytin
dom salatalık dere otu
peynir
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
1 elma 1 mandalina 1 havuç biraz nar meyve salatası yaptım üzerine tarçın döktüm bitiremedim yarısınıda eşime verdim
1 bardak süt
40 dk yürüyüş su 2 lt civarı hayırlı akşamlar sevgili takımım
Ablamlar bebek çalışmalarına başladı yakında umarım müjdeli haberi alicam
Hoşgeldin cnm
Ben de seni merak ediyordum
geçmiş olsun bu arada
lahana corbası hakkında fikrim yok,ben bugunden itibaren karbonhidrat sayacağım en fazla 50 gram ! inşallah
menün çok güzel gözüküyor
ben de görünüste az yedim gibi ama karbonhidrat oranını yüksek tutmuşum ondan bugun sabit 59,7 (yani hala -500g)
neyse bugun akıllandım karbonhidratı hesaplayacağım,50 gramı geçmeyeceğim,şimdiden yiyeceklerimin hesabını yaptım
3 öğün arası 5 saat tutacağm
kahvaltı yapıldı bakalım sıra diğer öğünlerde
cumaya en kötü en kötü 1,2 kg gitmiş olması lazım,hadi inşallah
beni geçemezsen, ömür boyu başına bela olurum bakkk
bu hafta baktım cok iyi kilo verdin,o zaman yine basına bela olurum,haftaya da rakiben olurumrakibe body oluruz
6. takımı yeneceğiz,çok eminimmm : )))))bir reklam varya herşeymi kadınlara karşı giyindim spor ayakkabı falan tel aldım dışarı çıktım hafif yağişlı güzel bir hava biraz yürüdüm eşimi aradım çıktım diye dö bi iki dak konuşalım geri döndüm kapıya vardim abim elinde tel meni arıyor nerdesin ya bi sabah yürüyüş yapıym dedim takıldım eve çıkınca kahvaltı çay kahve falan yürüyüş kaldı okulda bpş dersim vardı zil çalar çalmaz hemen yürüdüm çok şükür inan cuma gününü mende çok merak ediyorum ama diline düşmem herhalde
ayy bizdede öyle sabahları kara sinek çoçukları gönderince bi uyuym dedim uyutmadılar
yaa men koca bedenimle şınav çekemem ki ama 6. takımı yenebiliriz bu daha kolay
canım cezamı nezaman çekerim bilmem ama yapmaya çalışacağim inşallah çok dikkatlisin ellerine emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?