Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yumurtayı 4 güne düşürüp , 2 gün sadece sebzegille kahvaltı, 1 yada 2 ara öğün (meyve olarak) eklenebilir. Aklıma başka birşey gelmiyor. Zaten yemek konusunda zengin değilim.
sana bir kahvaltı önerisinde bulunayım ben sabahları yapamadım denedim ama aslında yapmak gerekir mesala haftanın 3 günü yumurtalı kahvaltı 2 günü süt yada yoğurtla yulaf meyve de ekleyebilirsin bunun içine ara öğün olarak yiyorum ama yaşlı kafası işte 43 sene çay peynir kahvaltısı yapınca değişikliklere açık olamıyorum kahvaltı konusunda ama denemeni tavsiye ederim. 2günde normal kahvaltı yap bende yapsam iyi olacak.sonra mesala akşam protein alıyorsan öğlene çek akşam sebze yemeği ye gibi.

emnyzk hanım ilk geldiğinizdemi size açıklamada bulunmuştum ama tabi ne kadar dikkate alırsınız bilmem insülin direncini kırmanız için 1. si gı endeksi düşük besleneceksiniz ara öğün yapacaksınız ve en önemlisi bol bol yürüyüş yada spor ilacı bu. benim sınırın üstünde idi şuan4 5 aydır sınırın altında aynı dediğim gibi beslendim sadece ben ekmek yedim tabi bu sizin kararınız ekmek konusu

Cumadan sonra böyle bi deneyeyim ben, vücudum tekdüzeye alismamis olur

sağolun Yasemin hanım, benim değerim de 36'dan 17'ye düştü ama kilo kaybı beklenenden az oldu.Doktor iki ay daha ilaç kullanın sonra yine tahlil yapalım dedi.Ara öğün konusunda kafam iyice karıştı zaten.

Cumadan sonra böyle bi deneyeyim ben, vücudum tekdüzeye alismamis olur
nana şöyle yapalım bende yapayım pazartesi çarşamba cuma yumurtalı kahvaltı salı perşembe yoğurt ve yulaf sen sütlede yapabilirsin haftasonuda normal kahvaltı deneyelimmi sen beni uyaracan ama ben biraz eski kafa olunca zorlanıyorum.

açıkçası ben ara öğün taraftarıyım ve bu şekilde metobolizmam çalıştığını farketteim çünki yıllarca hep 2 öğün yiyen hatta hiç aburcuburlada arası olmayan biriydim. dediğim gibi deneme yanılma yapın diyecem ama bence en kötü ihtimal bir devlet hastanesinin diyetisyen bölümüne gitseniz size daha güzel yardımcı olacaktır.

bu arada bazı önerilerde bulunuyorum ama yanlış anlama olmasın arkadaşlar sadece bir öneridir ben çok iyi biliyorum bu işin uzmanıyım gibi düşünmüyorum herkes kendi bünyesini kendi tanıyor bir benimki karmaşık çözemedim hala 66dan sonrasını lütfen çok bilmişlik olarak düşünmeyin. yeniden hayırlı geceler.........

Ama çok az...çantana kuruyemiş ,ayran gibi şeyler koyabilirsin ve işlenmiş gıdaları pek yemesen iyi olur...
Yaa haklısın ama çok yoğundum Bugün okulda da çantada vardı bişeyler ama çıkarıp yiyemedim.benim sorunum da bu işte bi gün az yiyorum bi gün saldiriyorum. Yarın tatil başlıyor. Inşallah daha düzenli olur.gerci adet oldum ama bakalim.

Menümu yanlışlıkla başka yerde paylasmisim
Günlük menüm kızlar
Kahvalti: menemen 1 tane haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 bardak çay salatalık domates
Oglen: 1 tane mandalina
Aksam: 1 tabak ev yapımı mantı sarımsaklı yoğurtlu yeşil salata
Yarım saat dans spor olarak 1 bucuk litre su
Bugünlerde su tüketimim çok azaldı canım hiç istemiyor kendimi zorluyorum resmen

Dünkü menümü paylasmamistim
Sabah: patatesli yumurta peynir salatalık domates zeytin 2 kaşık bal 1 dilim ekmek 1 bardak çay
Oglen: 1 muz 1 mandalina
Aksam: karnabahar yemeği yanına yogurt
Spor yok 1 bucuk litre su

Estağfurullah tavsiye leri niz çok değerli ve mantık li.

Geçen diyetisyenle konsutum arkadaşımın ablası dedim nasıl bir diyet uyguluyorsunuz falan işte bizim zaten hemen hemen az çok bildiğimiz şeylerden bahsetti o ekmek sadece Sabah 1 dilim olarak öneriyormus dedim ben bildiginiz gibi ogrenciyim evime herzaman et tavuk girmiyor sadece makarna olduğu zaman oluyor dedi ki eğer makarna yiyeceksen o gün öğlen ye dedi akşam çorba gibi hafif şeyler tuketebilirsin dedi günde 1 kase yoğurt oneriyormus bide meyva kesinlikle ara öğün olarak yenmeli tuketilmeli dedi ve dedim canım çok tatlı istiyor bazen nasıl tatlılar oneriyorsunuz sadece sütlü tatlıya izin varmış 2 haftada bir olabilir çok fazla şekerli olmamak kaydıyla dedi ve o gün çok dengeli beslenmek sartmis ekmek yasakmis bayagi konuştuk işte özeti böyle :)

Kilomu aldın yağmurum?listeye gire bilirsin ya çoktan 6ayın dolmuştur dimi?

Yok kaptanim sanirim dolmadi neyazikki kilo aldim hamilelikten steesten derken yine kiloluyum ne yazikki ama kafama takmiyorum basarmistim yine basaricam ozel nedenlerden koruyamamistim simdi korucam INŞALLAH kaptanim netim olmadiigi icin simdi yazabldim kaptanim öpüyorum

Hoşgeldin cnm
Ben de seni merak ediyordum
geçmiş olsun bu arada
lahana corbası hakkında fikrim yok,ben bugunden itibaren karbonhidrat sayacağım en fazla 50 gram ! inşallah
menün çok güzel gözüküyor
ben de görünüste az yedim gibi ama karbonhidrat oranını yüksek tutmuşum ondan bugun sabit 59,7 (yani hala -500g)
neyse bugun akıllandım karbonhidratı hesaplayacağım,50 gramı geçmeyeceğim,şimdiden yiyeceklerimin hesabını yaptım
3 öğün arası 5 saat tutacağm
kahvaltı yapıldı bakalım sıra diğer öğünlerde
cumaya en kötü en kötü 1,2 kg gitmiş olması lazım,hadi inşallah
beni geçemezsen, ömür boyu başına bela olurum bakkk
bu hafta baktım cok iyi kilo verdin,o zaman yine basına bela olurum,haftaya da rakiben olurum rakibe body oluruz

yaa sen tatlısın herzaman varım yarışa 1.2 iddalı bir rakam bakalım men neyapacağim bugün 3 dersten sonra tatil başlıyor evde inşallah daha dikkatli olurum men daha doğru dürüst tartılamadım
sende menim gibi erkencisin oğlanları gönderip biraz kestireyim diyorum günaydın canım

6. takımı yeneceğiz,çok eminimmm : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…