- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Tünaydınnnn şekerlerrrr kapı açık kalmış daldımmm
inşallaho zaman kpss ye çok çalışacaksın ve atanacaksın inşallah
Olur, olur. Çokta güzel olurnana şöyle yapalım bende yapayım pazartesi çarşamba cuma yumurtalı kahvaltı salı perşembe yoğurt ve yulaf sen sütlede yapabilirsin haftasonuda normal kahvaltı deneyelimmi sen beni uyaracan ama ben biraz eski kafa oluncazorlanıyorum.
bilmem ki aslında doğru bir yöntem olabilir bakıp iğrenmek falanben hergün bakacağım daha çok midem bulansın : ))))
ya mesela bu özel fobileri yenmede böyle resim kullanılıyor ya, örneğin köpek korkusu olanlara köpeklerin küçük sevimli fotolarını gösteriyorlar...o aklıma geldi
mekik deseydin belki de şınav mümkün değil :)modifiye şınavlarımız var
dizleri yere kooyup şınavımızı cekeriz : )))
iyi tatiller saraycam
haftaya sen ben koza artık 59uz unutmaaaaa!!!!ona göre ye tatlım : )))))
bak işte beni kahreden bir konuuya parmak bastın
sonra niye insanlar obez oluyor diyorlar, cocukken bukadar bozuk beslenen tabiki ileri yaslarda ya da daha acısı cocukken obez olur!!
üzülüyorum,çok üzülüyorum yaa
cocuğunuz büyük ihtimalle kahverengi gözlü olur
dedelerde,atalarda renkli gözlü varsa renkli gözlü de olabilir tabi
sağol canım,bol bol dua ediyorum,Rabbim kabul eder inşallah!yıpranmayın canım
seninle bir yazı paylaşmak istiyorum :
Strese karşı ilaç olarak Osmanlı'nın düstûr edindiği 5 esas şunlardır:
1- Er-rızku al'allah: Rızkı veren Allah'tır. Başkasının önünde eğilme.
2- Tevekkeltü al'allah: Allah'a dayan.
3- Ya Nasip: Canını sıkma eğer nasipse olur.
4- Ya Sabır: Sabretmeyi bil, vaktinden önce bahar gelmez.
5- Bu da geçer ya hû: Unutma!
Zenginlik de fakirlik de, hastalık da sağlık da, mutluluk da, başarı da başarısızlık da..
Hepsi geçicidir. Hatta hayat bile...
Bakî olan Allah'tır...
nerde böyle iştahlı çocuk? şimdilerde herkes tabakla arkasından dolanıyor,malum iştahsızlar.Eki Görüntüle 1670274
ben hamileyken bu kızı cok tatlı bulurdum hep buna bakardım ama kızım buna benzemiyor : )))))
kara kaşlı kara gözlü,kıvırcık saçlı benimki
ben ne zaman kaçamak yapsam,felaketleştiriyorum ,her şeyi bırakıyorum daha da cok yiyiyorum,nasılsa her şey bitti diyebilmem ki aslında doğru bir yöntem olabilir bakıp iğrenmek falan
belki yeme korkusu takıntısı vardır bizde de
harikaaa
işte hepimizde olmasını istediğim şey bu
şeyda coşkun diyor
ağzına hakim olamayan hiçbir yerine hakim olamaz diye
genel olarak doğru da söylüyor
çünkü iradeyi gösteriyor
iradeli insan başarır,yine de herkesin bir zaafiyeti var
bazılarının yemeğe karşı var,bazıları daha tembel gibi gibi...
mesela yiyip çok çalışan insan da var,ben öyle olamam, yiyince bir uyuşukluk çöküyor,beynim kendini kapatıyor
ya canım hani sorun olmasa rahat bırakırsın belki ama sürekli atıp duruyorum kafamda,acaba ilaçları yaradı mı,ne durumda,daha mı daha mı kötü oldu falan filan diye,inanır mısın yumurtlama haftamdan beri ip atlamıyorum ne olur ne olmaz diye,ama ben ne kadar hassas davransam da rabbim nasip ederse her koşulda ediyor.bizim de kadındoğumcu hocamız şöyle demişti
tüp bebek yapıyoruz yapıyoruz olmuyor sonra her şeyi bırakıp tatile gidiyorlar boşveriyorlar,hamile kalıp geri dönüyorlar
biz strese girince hormon seviyerimiz de değişiyor ya bence bu hamile kalma olasılığını düşürüyor
en iyisi rahat olup,olduğu kadar olmadığı kader demek
tabi söylemesi her zaman kolay,yaşaması da zordur
sadece kilo olsa şeker yüksek tansiyon kalple ilgili rahatsızlıklar, yüksek kolesterol,kalp krizi,şeker hastalığı,kanserbiz kilo problemi yaşadığımız için istiyoruz ki herkes sağlıklı beslensin küçüklükten gelsin bunlar
çocuklara tatlıyı çikolatayı gazlı içeçekleri değil
meyveyi sütü ayranı sevdirmeliyiz bence
ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum düşünsene bu çocuklar 8 ay okula gidiyor diyelim haftanın 5 günü bu tarz beslenseler zaten sene sonunda o çocukların hepsi kilo alır bence böyle şeylere ihtiyaç yok ben evlenirsem çocuk sahibi olursam müsade etmem böyle bir şeye
Slm hg diniz ilkay dada kuralları okuyun tanıyalım siziSelam 7. Takımın çıtır adaylarıBoş veriniz varsa bende takımınıza gelebilirmiyim.Nolur nolur nolur
sigara gebeliği de kötü etkiler canım, aman dikkatSigaraya başlamamak için kendimi zor tutuyorum,bıraktığımdan beri hiç aklıma gelmiyordu ama son zamanlarda o kadar arar oldum ki,sağlığıma zarar verdiğini bile bile istiyorum. sanki derdimin dermanı sigara
canım aslında empati yapsak aileni de anlarızdemekki zamanla alışıyormuş insan eskiden olsa 3-4 tane yerdim ama şimdi 1 tanesini bitiremedim bağımlıklıktan çıkmaya başlamışım desene
mesela ben yıllardır kilo sorunlarıyla uğraşıyorum normalde kararlı bir insanım inatçıyım ama nedense bu kilo sorununu çözemedim tamamen irade sahibi olamadım bu konuda malesef ve ailemden de yakın zamanda böyle bir söz duydum
bana dediler ki sen bu savaşı kazansaydın biz senin artık bir yetişkin birey olduğunu aldığın kararların sağlam olduğunu düşünürdük tarzı şeyler söylediler canım sıkıldı demekki aldığım kararların çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorlar
Tmm hemen bakıp geliyorumaman allahım telefonun azizliğine uğradım özür ilk sayfadaki kuralları okuyun lütfen sizi tanıyalım shadelima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?