Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olur, olur. Çokta güzel olur

bilmem ki aslında doğru bir yöntem olabilir bakıp iğrenmek falan
belki yeme korkusu takıntısı vardır bizde de

biz kilo problemi yaşadığımız için istiyoruz ki herkes sağlıklı beslensin küçüklükten gelsin bunlar
çocuklara tatlıyı çikolatayı gazlı içeçekleri değil
meyveyi sütü ayranı sevdirmeliyiz bence
ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum düşünsene bu çocuklar 8 ay okula gidiyor diyelim haftanın 5 günü bu tarz beslenseler zaten sene sonunda o çocukların hepsi kilo alır bence böyle şeylere ihtiyaç yok ben evlenirsem çocuk sahibi olursam müsade etmem böyle bir şeye

sağol canım,bol bol dua ediyorum,Rabbim kabul eder inşallah!

Selam 7. Takımın çıtır adaylarıBoş veriniz varsa bende takımınıza gelebilirmiyim.Nolur nolur nolur

bilmem ki aslında doğru bir yöntem olabilir bakıp iğrenmek falan
belki yeme korkusu takıntısı vardır bizde de
ben ne zaman kaçamak yapsam,felaketleştiriyorum ,her şeyi bırakıyorum daha da cok yiyiyorum,nasılsa her şey bitti diye
bundan dediğinde haklı olabilirsin yeme korkusu takıntısı gibi bir şey olabilir
aklıma bir de şu geldi eskiden çok şişman olup zayıflayan insanlardan bazıları anoreksiya nevroza yani yememe hastalığına yakalanıyorlar,çünkü yemekten korkuyorlar; onların dşünce yapısının altında bizim bu hissettiğimiz şey olabilir,kontrolü kaybetmeme,asla bırakmama,bir kere yersem gerisi gelir gibi

harikaaa
işte hepimizde olmasını istediğim şey bu

demekki zamanla alışıyormuş insan eskiden olsa 3-4 tane yerdim ama şimdi 1 tanesini bitiremedim bağımlıklıktan çıkmaya başlamışım desene
mesela ben yıllardır kilo sorunlarıyla uğraşıyorum normalde kararlı bir insanım inatçıyım ama nedense bu kilo sorununu çözemedim tamamen irade sahibi olamadım bu konuda malesef ve ailemden de yakın zamanda böyle bir söz duydum
bana dediler ki sen bu savaşı kazansaydın biz senin artık bir yetişkin birey olduğunu aldığın kararların sağlam olduğunu düşünürdük tarzı şeyler söylediler canım sıkıldı demekki aldığım kararların çok da sağlıklı olduğunu düşünmüyorlar

ya canım hani sorun olmasa rahat bırakırsın belki ama sürekli atıp duruyorum kafamda,acaba ilaçları yaradı mı,ne durumda,daha mı daha mı kötü oldu falan filan diye,inanır mısın yumurtlama haftamdan beri ip atlamıyorum ne olur ne olmaz diye,ama ben ne kadar hassas davransam da rabbim nasip ederse her koşulda ediyor.

Sigaraya başlamamak için kendimi zor tutuyorum,bıraktığımdan beri hiç aklıma gelmiyordu ama son zamanlarda o kadar arar oldum ki,sağlığıma zarar verdiğini bile bile istiyorum. sanki derdimin dermanı sigara

sadece kilo olsa şeker yüksek tansiyon kalple ilgili rahatsızlıklar, yüksek kolesterol,kalp krizi,şeker hastalığı,kanser
işte şekerin neden oldukları! yavrularımızı bilerek öldürüyoruz : (

Sigaraya başlamamak için kendimi zor tutuyorum,bıraktığımdan beri hiç aklıma gelmiyordu ama son zamanlarda o kadar arar oldum ki,sağlığıma zarar verdiğini bile bile istiyorum. sanki derdimin dermanı sigara
sigara gebeliği de kötü etkiler canım, aman dikkat
sigaranın kötü etkilemediği bir şey yok
aman aman aman diyeyim
hastanede göğüs hastalıkları servisinde yatanların çoğunun mesleği kahvehaneciydi,şimdi tabi şükr ki kapalı ortamda yasaklandı,bu kanser olmak,yakının kanser olması hastalıklar okadar acı ki,şahit olması bile okadar acıyken yaşayan neler yaşayıp hissediyordur bilemiyorum,bir de akciğer kanseri çok hızlı seyrediyor; hasta tanı alıyor bir kaç ay sonra ölüyor,çok kötü ya,öleceğini bilerek yaşamk,bir şey daha var tabi çok acı çekiyorlar
mesela biz şimdi nefes alıp verdiğimizi farketmiyoruz, düşünsene her soluğunda acı çektiğini,nefesi içine çekemediğini,boğulduğunu...Allah korusun
bunları bolbol aklına getir
bazılarının genetik yapısı daha kuvvetli oluyor,kanser olmayabiliyor ama herkes okadar sanslı değil

canım aslında empati yapsak aileni de anlarız
nekadar iyi niyetli olursak olalım,şişman birini gördüğümüzde iradesine sahip çıkamayıp tatlıları yemekleri bolbol yediğini,yanlış tercihler yaptığını iradesine sahip olamadığını düşünürüz
aslında yalan da değil,her şey iki dudak arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…