Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım etaplar birleşirse gitmeyebilirim bugün metabolik çayla vicdan çorbası yapacam bakalım faydası olacak mı
ahucum arayı cok uzatma
izne cıkmaya niyetlenenlere kal diye ısrar edince iyice soğuyorlar
ondan sen izne çık kafanı dağıt ve motive olarak geri gel
seni özleyeceğiz tatlım,sevgiyle kal
Can'ım izne çıksam bile gelirim buraya sadece listeyi kötü etkilememek adına izne çıkmak istiyorum çünkü 10 kilo verdim şu an hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum resetlenip gelicem 2. 10 kilo startı verebilmek için

hoşgeldin nihalcim mühendislerimiz artıyor maşallah öğretmenlerimiz mühendislerimiz harika nihal hanım nikimden anlaşıldığı üzere adım yasemin devlet memruyum evli 43 yaşında obez bir hatundum 20 kilo verdim 15ini burda arkadaşlarımla inşallah sizlerde bizimle bu yolu yürürsünüz.
kurallarda okuduğunuz üzre 3 hafta deneme süremiz hergün menü paylaşacaksınız sporunuzu ve suyunuzu yazacaksınız tabi sohbetimize katılırsanız sizi tanımak kaynaşmak isteriz.3 hafta sonunda eğer menüleriniz güzel sporunuz güzelse takım kaptanımız sizi listeye dahil eder . yeniden hoşgeldiniz.

hoşgeldiniz ilk sayfadaki kuralları okuyup kendinizi tanıtırsanız seviniriz

Merhabalar hosbulduk :) Digital iletişim uzmanıyım. İsim doğal olarak hep oturarak. 32 yaşındayım. 81.7 kiloyum. 64 kilo olmak istiyorum. Normalde haftada 2 gün spora gidiyorum. Ocakta doğum günüm var. O zamana ciddi kilo vermiş makine istiyorum. Şöyle süslü sık kıyafetlere duyayım istiyorum. İnşallah sizinde yardımınıza yapabilirim.

hoşgeldin T tozpembefil nihal hanıma yazdığım gibi kurallarımız hergün menü paylaşıyoruz yanlız şok diyetler yok sağlıklı besleniyoruz arkadaşlar

Tanıştığımıza memnun oldum canım.Benimde uzuuunnn bi diyet geçmişim var 40 kilo verip almışlığım var Bu sefer 59 u görmeden pes etmiycem ama yoksa gözüm açık gidicem.Kuralları okudum tatlım uyucam tabiki hepsine takıma girmeyi istiyorum.

hoşgeldin T tozpembefil nihal hanıma yazdığım gibi kurallarımız hergün menü paylaşıyoruz yanlız şok diyetler yok sağlıklı besleniyoruz arkadaşlar

HariKa:) şok diyet taraftarı değilim zaten pek. Sağlıklı beslenmek beslenme düzenimi oturtmak istiyorum :)

inşallah bende 65 66 da takıldım 6 kilomu veremiyorum 3 4aydır sıkıntılıyım 60 hatta 58 olmak istiyorum tabi kısmet olursa.

Adiniz: elif
Yasiniz: 31
Boy: 1.65
Kilo: 70
Hedef kilo: 60
Kilo alma nedeniniz: tatlı ve hamurişi düşkünlüğü, hareketsizlik
Kilo verme isteme nedeniniz: kendimden rahatsız oluyorum şişko oldum iyice

Beni de alın gülüyorum ama acınası durumda hissediyorum kendimi

yavrum seni nufusuma alacammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…