Cumadan sonra pesindeyim bırakmam
Ben de boğa burcuyum ben de benim ne suçum var şimdi boğa burcu olmak benim suçum mu?kız ne ara 70 oldun sen bakem biz seni mezun ettik ya 63 64le ah bu burcumuz varya burcumuz boğa burcu olunca o pisboğazımızı tutamıyoruz demi. tüm suç boğa burcunun
benim yaşıma gelince yapacan elifim tatili bana hergün tatil gıUykudalar nihayet. Ütü çamaşır hallettim , doyurdum çocukları yıkadım uyuttum. Ver fırına izliyorum tatlı yapıyorlar
Sen nasılsın? Ne güzel tatildesin kelke bende azcık tatil yapabilsem
ya işte kekliğim ne yapalım burcumuz kötümü desem iyimi desem ama seviyoruz yemek yemeği ne yapalımBen de boğa burcuyum ben de benim ne suçum var şimdi boğa burcu olmak benim suçum mu?
He vallakız ne ara 70 oldun sen bakem biz seni mezun ettik ya 63 64le ah bu burcumuz varya burcumuz boğa burcu olunca o pisboğazımızı tutamıyoruz demi. tüm suç boğa burcunun
bu ay izindeydim ben keklik ay bitimine kadar gündüz çalışıyorum ama nöbet olaydı kesin bugün nöbetçi olur çalışırdım ama gündüz çalışışınca nöbetten ve çalışmaktan kurtardım.ne yani şimdi çalışan bir tek ben miyim?
ya canım ben yemek yiyince çevremdekilerin iştahı açılıyor,çünkü yemek yapmak kadar yemek de bir sanattır,salata bile yesem iştahlı ve zevk alarak yiyorum,elimde değil ne yapayım,yapmayı da yemeyi de severimya işte kekliğim ne yapalım burcumuz kötümü desem iyimi desem ama seviyoruz yemek yemeği ne yapalımyaşasın yemek yemek tabiki sağlıklı
sağlıkçısın sen o zaman,bu ay izindeydim ben keklik ay bitimine kadar gündüz çalışıyorum ama nöbet olaydı kesin bugün nöbetçi olur çalışırdım ama gündüz çalışışınca nöbetten ve çalışmaktan kurtardım.
acaba biz kardeşmiyizya canım ben yemek yiyince çevremdekilerin iştahı açılıyor,çünkü yemek yapmak kadar yemek de bir sanattır,salata bile yesem iştahlı ve zevk alarak yiyorum,elimde değil ne yapayım,yapmayı da yemeyi de severim
evet anestezi tekn yimsağlıkçısın sen o zaman,
Ben mesleğimi unuttum ya 2,5 yıldır evhanımı olunca :))evet anestezi tekn yim
Boğa kardeşliğiacaba biz kardeşmiyiz
fatmanın biraz sıkıntıları var gelecek dua edin onaasfarovski nerede?
ooo,maşallah... Şu 6ayda eşimin durumundan dolayı laboratuvar okumadığıma çokkk pişman oldumevet anestezi tekn yim
Evet bende çok şiş hissettim kendimi bu akşam ekmek yemeyecegim. Spor yaptım ya ama gitmiş 500 gr. Ya sporun ben de bu kadar etkili olduğunu biliyor ve yine de ihmal ediyorum ya çok kızıyorum kendime.menün güzel ama aksam biraz fazla olmuş sanki
ben de karbbonhidrat sayacağım bakalım
zaten karbonhidrat sayınca otamatikmen tatlı hamur işi ekmek gidiyor,protein ağırlıklı beslenmek kalıyor
Boğa kardeşliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?