Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uykudalar nihayet. Ütü çamaşır hallettim , doyurdum çocukları yıkadım uyuttum. Ver fırına izliyorum tatlı yapıyorlar

Sen nasılsın? Ne güzel tatildesin kelke bende azcık tatil yapabilsem
benim yaşıma gelince yapacan elifim tatili bana hergün tatil gı deliye hergün bayram gibi banada hergün tatil arada çalışıyorum işte deli olunca

kız ne ara 70 oldun sen bakem biz seni mezun ettik ya 63 64le ah bu burcumuz varya burcumuz boğa burcu olunca o pisboğazımızı tutamıyoruz demi.tüm suç boğa burcunun
He valla içimdeki oturan boğanın suçu hepsi sabah mis gibi kahvaltımı yapıyorum yeşilçaylı falan sonra içimdeki boğa bağırıyor doymadım biraz daha gönderrrr.. Sonra bir başlıyorum azcık ondan azcık bundan bir bakıyorum akşam elimde soda şişesiyle nefes alamaz halde oturuyorum

65 oldum 66 oldum 68 70 dedim dedim tutuvermediniz kulağımdan ama ya

ya işte kekliğim ne yapalım burcumuz kötümü desem iyimi desem ama seviyoruz yemek yemeği ne yapalım yaşasın yemek yemek tabiki sağlıklı
ya canım ben yemek yiyince çevremdekilerin iştahı açılıyor,çünkü yemek yapmak kadar yemek de bir sanattır,salata bile yesem iştahlı ve zevk alarak yiyorum,elimde değil ne yapayım,yapmayı da yemeyi de severim

acaba biz kardeşmiyiz

menün güzel ama aksam biraz fazla olmuş sanki

ben de karbbonhidrat sayacağım bakalım
zaten karbonhidrat sayınca otamatikmen tatlı hamur işi ekmek gidiyor,protein ağırlıklı beslenmek kalıyor
Evet bende çok şiş hissettim kendimi bu akşam ekmek yemeyecegim. Spor yaptım ya ama gitmiş 500 gr. Ya sporun ben de bu kadar etkili olduğunu biliyor ve yine de ihmal ediyorum ya çok kızıyorum kendime.

Dün akşam yatmadan hazır yoğurt kırmızı biber ve yeşil acı biber (közlenmiş) karışım da yaptım kabızlık için bikaç da kuru kayısı ve Form çay da içtim menümü verdikten sonra. Çok şükür bu sabah işe yaradı. Nefes bile alamayacak kadar şiş hissediyordum kendimi. Bugün ve yarın da 1 saat koşuyu mutlaka yapmam lazım

hepimize güzel ve sağlıklı azimli bir tatil diliyorum tatilden çalışmaya konsantre olamadık bu yıl hayırlı günler canlar yarın toplantım aşure falan var ve men tabii tartı öncesi pek yemyi düşünmüyorum sonra evde dinlenip diyet sporla tatilimi geçirmeyi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…