- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
ben de boğayımbir boğa kardeşinizde burda
teşekkürler inşallahyeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler . azminiz bol olsun kızlar İNŞALLAH hep beraber istediğimiz kilolara ulaşırız .
ben de boğayım
Öff çalışmayı özledim galiba artık. Çalışırken de sanki hergün aynı işler gibi geliyordu ama evde olmak da sıkıyor insanı. Gündüz eşofman gece pijama ikilisinden kurtulamadan aynı işler sıkıldım vallahi
Sagolun daha iyi oldu kardesim :)merhaba irem mesajlarini yeni gormus oldum. anneannem in saglik durumu sebebi ile bir suredir buralarda degilim. tabiki bir birimizi motive edebilir. Hatta buna cok ama cok sevinirim. :)
cok ama cok gecmis olsun.. bu mesaji da yeni gordum.
Degerli forum arkadaslarim tanistiklarim tanismadiklarim eski sayfalari okumaya calistim ama nafile 16.700lerden 17140lara kadar coook coook sayfa vardi pes ettim. 3900 civari mesaj yapiyor galiba
hoşgeldin canım boğa kardeşim umarım istediğimiz kiloya hep beraber ulaşırız mende 43 yaiındayım boyum 163 civarı cuma günü 113.8 kiloydum 4 çoçuk annesiyim öğretmenim çok kilolu olduğumu düşüne bilirsin ama takıma geldiğimde 134.4 düm 21 kiloyu takımımla verdim çok şükür en kilolu halimden şuan arasında çok şükür 35 kilo civarında fark var
Telefon magduruydum ama yaptirdim az oncede aldim dun menu veremedim.4GÜNÜN DEYERLENDİRİLMESİ
@ksrays 35mesaj ,her gün menü vermiş,bir gün spor yapmamış 30DAKİKA SPOR EK YAPILACAK
@Ahu060812 18mesaj,pazar spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
Antepia27 41mesaj,cuma menü vermemiş,cuma spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
N Naz 15mesaj,3gün spor yapmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@_SARAYCA_ 40mesaj,1gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
xpreiaZ 39mesaj,bi gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@asfarovski 31mesaj,bi gün menü vermiş,bi gün spor yapmış.....kendisiyle özeldemn konuştuk izinli yarına kadar İZİNLİ
@nananais 32mesaj,her gün menü vermiş her gün spor yapmışGÜRU ÜYEMİZ,HERŞEY SUPER
@keklik_58 28mesaj,bi gün spor yapmamış,dünki menünü göremedim30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@emnyzk 17mesaj,hergün menü vermiş,spor yapmış,dünkileri göremedim MESAJ SAYIN AZ,AZ GELİYORSUN
@petitjoueur 12mesaj,bi gün menü verilmemiş,3gün spor yapılmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,AZ GELYORSUN
@Iremoz02 3mesaj,cumartesiden beri yoksun GALİBA VAZ GEÇMİŞ
Pln35 13mesaj,hergün menü vermiş,bi gün spor yapılmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,AZ GELİYORSUN
Öff çalışmayı özledim galiba artık. Çalışırken de sanki hergün aynı işler gibi geliyordu ama evde olmak da sıkıyor insanı. Gündüz eşofman gece pijama ikilisinden kurtulamadan aynı işler sıkıldım vallahi
ayy maşallah sizehoşgeldin canım boğa kardeşim umarım istediğimiz kiloya hep beraber ulaşırız mende 43 yaiındayım boyum 163 civarı cuma günü 113.8 kiloydum 4 çoçuk annesiyim öğretmenim çok kilolu olduğumu düşüne bilirsin ama takıma geldiğimde 134.4 düm 21 kiloyu takımımla verdim çok şükür en kilolu halimden şuan arasında çok şükür 35 kilo civarında fark var
Hoşgeldin CanımSelam 7. Takımın çıtır adaylarıBoş veriniz varsa bende takımınıza gelebilirmiyim.Nolur nolur nolur
Hayırdır ahu izindeki ayrılıyosunCanım etaplar birleşirse gitmeyebilirim bugün metabolik çayla vicdan çorbası yapacam bakalım faydası olacak mı
Can'ım izne çıksam bile gelirim buraya sadece listeyi kötü etkilememek adına izne çıkmak istiyorum çünkü 10 kilo verdim şu an hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum resetlenip gelicem 2. 10 kilo startı verebilmek için
Ne Güzel yaa bizim izinler yığıldı kaldı yazın da gidemedik bi yere şimdi hele seçim öncesi hayatta izin alamaz eşim. Tıkılıp kaldık avuç kadar ilçede. Ben de temizlik yapayım bari dedim geniş geniş siler süpürürüm evi artık 4 gündegünaydın kızlar, ahu sende mi izne ayrılıyorsun?
kızlar etaplar birleşecek sanırım, benim için fark etmez cuma yine bildirim yaparım
biliyorsunuz öğleden sonra tatil ve 4,5 gün ediyor,
bizimde bazı planlarımız var, kaplıcaya falan gitmeyi düşünüyoruz, tabi bi aksilik çıkmazsa
tatilde fazla giremeyebilirim, bilginize...
Ayyy yerim ben bunu yaaa maşallah nasıl da güzel bişey Allah anasına babasına bağışlasın.!Eki Görüntüle 1670274
ben hamileyken bu kızı cok tatlı bulurdum hep buna bakardım ama kızım buna benzemiyor : )))))
kara kaşlı kara gözlü,kıvırcık saçlı benimki
fatma abla süpersin. idolümsün valla sende bu azim varken istediğin kiloya ulaşacağına eminim ( MAŞALLAH )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?