Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar çok pis bi iş yaptım yarım ekmekten fazla tam ekmekten az ekmek ve 2 tabak hamsi buğulama yedim
sadece öğle yemeği
beni hemen aranıza almanız lazım

Öff çalışmayı özledim galiba artık. Çalışırken de sanki hergün aynı işler gibi geliyordu ama evde olmak da sıkıyor insanı. Gündüz eşofman gece pijama ikilisinden kurtulamadan aynı işler sıkıldım vallahi

ben de boğayım

hoşgeldin canım boğa kardeşim umarım istediğimiz kiloya hep beraber ulaşırız mende 43 yaiındayım boyum 163 civarı cuma günü 113.8 kiloydum 4 çoçuk annesiyim öğretmenim çok kilolu olduğumu düşüne bilirsin ama takıma geldiğimde 134.4 düm 21 kiloyu takımımla verdim çok şükür en kilolu halimden şuan arasında çok şükür 35 kilo civarında fark var

canım ikiside zor ne güzel annelik gibi bir işte çalıiıyorsun

Sagolun daha iyi oldu kardesim :)

fatma abla süpersin. idolümsün valla sende bu azim varken istediğin kiloya ulaşacağına eminim ( MAŞALLAH )

Telefon magduruydum ama yaptirdim az oncede aldim dun menu veremedim.
Dünkü menu:
Sabah : 2 gaslanmis yumurta lor peynir salatalik domates yesil cay
Ara elma mandalina
Oglen: corbayla gecistirdim
Ara kuruyemis ceviz badem fistik 5 er tane
Aksam yogurtlu buğday corbasi
Yaadan yogurt kuru

Sy 2.5 litre spor yarim saat yürüyüş

Adetim vallah bunu zor taptim harelwt olsun diye.

elif bende bazen düşünüyorum aman çalışma boşver otur evinde çocuğuna bak diye .ama sonra düşünüyorum evde de otursam sıkılırım ama 2. çocuk olduğunda ( ALLAH nasip ederse ) bırakıcam işi

ayy maşallah size azmin elinden hiçbi şey kurtulamaz

Hayırdır ahu izindeki ayrılıyosun

Ne Güzel yaa bizim izinler yığıldı kaldı yazın da gidemedik bi yere şimdi hele seçim öncesi hayatta izin alamaz eşim. Tıkılıp kaldık avuç kadar ilçede. Ben de temizlik yapayım bari dedim geniş geniş siler süpürürüm evi artık 4 günde

Size iyi eğlenceler...

fatma abla süpersin. idolümsün valla sende bu azim varken istediğin kiloya ulaşacağına eminim ( MAŞALLAH )

canımsın çok teşekkürler inşallah hep beraber ulaşacağiz hedeflerimize sizi tek tek mezun edip sonunda inşallah mende mezun olurum çok yerden mezun oldum ama bu mezuniyet hayallerimi süslüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…