nasılsınSarayca m gittimi kuzun babaannesiyle.?
Yok canim şimdilik yemem gibi geliyo amagünaydın eminecim börek yemek yokben yemiyorum gene artıdayım benim halim ne olacak
babaannesini seviyor ya muhtemelen gider gibime geliyor ama ertesi gün seni arar emin ol öyledir çoçuklar. bizim batu dedsine gitmek isterdi 2. günü gel beni al diye ağlardı.Birazdan otobüs kalkacak. Tabi kizim son anda kararini degistirmezse. Gerci akşamdan çok heyecanlı idi dedemi gorecem, beni görünce çok sevinecek deyip duruyodu, tabii barbi bebeginde alınmış olmasi etkendir gitmek istemesine
Nasılsın elifim?ben de bugün yarın başlarım artık...şiştikce şişiyorum...Günaydın güzeller cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
firuzeew bu sabahki kilom 69,3. Ama hissetmiştim kendimi o bikaç günlük şişkinliğim azaldı
eminecim bu yemeye karşı çok kilo almadın aslında yani senin dediğin kadarıyla 3 kilo falan almışsın bence kilo vermekten çok korumak çok önemli evet istediğin kiloya inmek istiyor insan ama bence istesen verecen ama bir destek gerekiyor sizin şimdi pastaların böreklerin uçuştuğu biyerde nefsine hakim olmakta zor.allah yardımcın olsun bacım.Yok canim şimdilik yemem gibi geliyo ama
Yapınca dayanamaz miyim bilemem
Yok yaaa kararlıyim ocağa kadar bi tutayım kendimi dedim çünkü hakikaten hep erteliyorum ha sonra ha haftaya ha pazartesi
Hiç bitmiyor haftalar geçti 69 u göremedim
Ne tam diyet yapıyorum ne yapmıyorum
Soran olursa hep diyetteyim ama hep de yiyorum
Iki ay sabır...
Niye gidiyorki babaanne?peki ya oğluşuna kim bakacak?yoksa sizin orda tatilmi?babaannesini seviyor ya muhtemelen gider gibime geliyor ama ertesi gün seni arar emin ol öyledir çoçuklar. bizim batu dedsine gitmek isterdi 2. günü gel beni al diye ağlardı.
evet aynura 29ekim bizim cumhuriyet bayramımız 4 gün tatildi saraycada evde oğluna o bakar.Niye gidiyorki babaanne?peki ya oğluşuna kim bakacak?yoksa sizin orda tatilmi?
Evet eminem yaa...yılbaşına kadar hedeflere ulaşalım...ben de 2.çocuk düşünüyorum ve bunun için kilo vermem gerek mutlaka...sadece ben de kendimi gaza getiremiyorum...yoksa bi getirirsem hedefime ulaşmadan bırakmam...benim için ortası yok ki...ha hep ya hiç...Yok canim şimdilik yemem gibi geliyo ama
Yapınca dayanamaz miyim bilemem
Yok yaaa kararlıyim ocağa kadar bi tutayım kendimi dedim çünkü hakikaten hep erteliyorum ha sonra ha haftaya ha pazartesi
Hiç bitmiyor haftalar geçti 69 u göremedim
Ne tam diyet yapıyorum ne yapmıyorum
Soran olursa hep diyetteyim ama hep de yiyorum
Iki ay sabır...
Evet saraycam etaplar birleşmiş ama yarışlar devam...herkes kilosunu bildirecek...bu arada yarışa dahil kızlarGünaydın kızlar. Etaplar Birleşmiş haber vereyim dedim.
Amin Aynurameminecim bu yemeye karşı çok kilo almadın aslında yani senin dediğin kadarıyla 3 kilo falan almışsın bence kilo vermekten çok korumak çok önemli evet istediğin kiloya inmek istiyor insan ama bence istesen verecen ama bir destek gerekiyor sizin şimdi pastaların böreklerin uçuştuğu biyerde nefsine hakim olmakta zor.allah yardımcın olsun bacım.
Hadi inşallah firuzem...ben de katılıcam size...Amin Aynuram
Haklısın bu iştahla ve yemeyle 3 kilo iyi
Ama sporsuz günüm geçmedi Aynuram
Her gün 10 bin adim ve 45 dakika spor salonu.
1 aydır düzenli gidiyorum haftanın 6 günü sadece Cumartesi gitmedim.
Buna rağmen kilo fark etmedi ve şunu anladım beslenme ayağı düzgün olmadan spor kilo olarak çok etkilemiyor ama Incelme mevcut tabi ki.
29 ekim milat kabul ettim inşallah.
1 ay sonra hedefim 66 inşallah
Yılbaşına kadar veririz kilolarıEvet eminem yaa...yılbaşına kadar hedeflere ulaşalım...ben de 2.çocuk düşünüyorum ve bunun için kilo vermem gerek mutlaka...sadece ben de kendimi gaza getiremiyorum...yoksa bi getirirsem hedefime ulaşmadan bırakmam...benim için ortası yok ki...ha hep ya hiç...
Yok Aynuram saha yapmadım kahvaltıYa firuzem özledim senin o kahvaltı fotolarını...hadi bi tanesini at bakalımmm...nasıl bi tabağın var...ki daha yemediysen çok geç olmuş
evet canım aynen devlet genelde bu şekilde yapıyor keşke herkes aynı hizmetleri verebilseEvet canım porsiyon kontrolü cidden çok zor bişey benim danistigim özeldi. Ben devlet hastanesine gittim diyetisyen içim tahlil yaptılar bir şeyim çıkmadı bakmadilar bu diyetisyen dedi ki benim aşırı kilom olduğu için bakmalari gerekiyormuş ama hastane başından attı resmen.. kendi çapimizda allaha şükür hepimiz veriyoruz...
kesinlikle 1-2 kez o pişmanlığı yaşadıktan sonra bende korktuğum için kusmuştum her şeyi yedikten sonra ben de yaptım onu bir kaç kez malesefben ne zaman kaçamak yapsam,felaketleştiriyorum ,her şeyi bırakıyorum daha da cok yiyiyorum,nasılsa her şey bitti diye
bundan dediğinde haklı olabilirsin yeme korkusu takıntısı gibi bir şey olabilir
aklıma bir de şu geldi eskiden çok şişman olup zayıflayan insanlardan bazıları anoreksiya nevroza yani yememe hastalığına yakalanıyorlar,çünkü yemekten korkuyorlar; onların dşünce yapısının altında bizim bu hissettiğimiz şey olabilir,kontrolü kaybetmeme,asla bırakmama,bir kere yersem gerisi gelir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?