Yok bea tek butla doyan mideye mide denem bensiz nasıl yiyorsunuz tek butmu porsiyon küçücük butlar valla benim karnım doymaz az yiyemem.siz tek butla doyuyorsanız ne mutlu nedeyim.
nanacım ben derili but yemem nefret ederim gögüs etindende nefret ederim onu yiyeceğime hiç yemeyim daha iyi.cinsim biraz anlayacağınYok bea tek butla doyan mideye mide denem benben tavuğun göğsünü kullanıyorum. Ya haşlayıp salataya ekliyorum, ya da Firini ızgaraya ayarlayip ızgara gibi pisiriyorum. Ama ah ah o butlar.. 85 e inip obezlikten kurtulayim bende arada listede ekleyecegim
Ah ablacım bende yemez hep soslu kanat yer yer dururdum. Tavuk göğsünü yeni yeninanacım ben derili but yemem nefret ederim gögüs etindende nefret ederim onu yiyeceğime hiç yemeyim daha iyi.cinsim biraz anlayacağın
İşte bu ağzımı sulandırır yanında hamsi olsa bide...offf..Ben geldim, ama elibos gelmedim; enfes salata tarifiyle geldim.
Akşam yemeği niyetine koca bir tabak bitirdim, benden mutlusu yok
Kırmızı lahana-1 tane turp- 1tane havucu rendeledim ve bol limon ekledim. Sonra 3 yaprak marul ve 2 domatesi küçük küçük dilimleyip salataya ekleyip tuzunu ekledim. Başta çok karışık göründü gözüme ama tadınca yemek memek unutup hepsini yedim.
Salatada değişiklik isteyen denesin , pişman. Olmaz kesinlikle
Krem peynir, sucukHayırlı geceler güzel hatunlar
Menüm
Sabah
Iki dilm tbuğdy
Bir kaşık krem peynir
Iki zeytin
Iki parça sucuk
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
Et haşlama
Salata
Bir kase tarhana
Köz patlıcan yoğurtlu
Su 1,5 ancak bu aralar su içemiyorum nedense
Sporda yok borcum çoğalıyor gittikçe şu temizlik bi biteydi
Su ve sporu belirtmemişsin canım. Menü bu şekilde güzel ama tabi poaça yerine tam buğday ekmek falan tercih etsen daha iyi olurmuşEvveett benim bugünkü menüm,
Sabah yarım poğaça
Domates salatalık
Bir yumurta
Öğlen bir dl ekmek
8 yk barbunya
Salata
4 yk kereviz
Akşam 4 yk kereviz
1 dl peynir
Yoğurt
Salata
Evet liste hazırdı zaten fotokopi halde bir yığınYuhhh 3 dakikada liste mi yazılır resmen başından savmis seni de
Haa iyiymiş. Lezzeti de iyidir heralde. Ben de dusunuyorum almayi. Diyet için ideal.tavam var yıkayıp baharat atıyorum sonra içine koyuyorum yağsız pişiyor kızarıyor şunun gibi
http://www.esse.com.tr/ozel-tavalar/essenso-ecotouch-double-grill-40x26-cm_111_62408
Kizlarr naber yiyomusunuz bol bol kalorili yiyecekleriyarin bol bol tursu yiyin emi pizza yiyin gozleme yapinn hatta simdi soslu bi makarna ne guzel gider kalkin yapin yiyin
Bugün sabah kahvaltıda eşim gözümün önünde 3 tane sucuklu kaşarlı tost yediayy ne bileyim sucukta peynirde çocukların suçuu
Zaten cısını belirtmişsin ama üstüne sporunu da yapmışsın tebrik ediyorum yine deBende menümü yazıp sopamı yeyim
Ya kıştan mı ne bilmiyorum karbon patlaması yaşıyorum max gibi kendime hakim olamıyorum nolur biri bana bu hafta bildirim yok desin Yaaa
Kalkınca 500 ml limonlu ılık su 500 ml metabolik çay
Sabah anacığım tahinli kömbe yapmış 1 kare ondan
Peynir zeytin domates salatalık turp havuç biber
Öğlen
Okadar turbu limonla yeyince Bi şişkinlik Bi şişkinlik
Hiç bişey yiyemedim sadece 1 mandalina bir dilim elma
Akşam
Çorba sulu bulgur köftesi salata idi sonra çocukların spagettisinden de yedim Bi kaç çatal
Su 2 spor 70 dk kendime kıza kıza yürüdüm vicdan çorbası yarına kaldı
Menüde spor da güzel abla öğlen yemişsin zaten 2 butu akşam spor da varbugün aynura olmayınca menü verende yok galiba neyse bende vereyim sonra gideyim çok konuşmuşum 500konuşma kotamı doldurdum.
sabah
geç kaldım işe 1 yumurta biraz beyaz peynir yarım dilim tb ekmeği ve yeşil çay
öğlen
ay çok açıkmıştım 2 tavuk but salata ayran
ara
2 ceviz bir incir kuru
akşam
1 tavuk but 4 yemek kaşığı kadar pırasa ve yoğurt
2.5 lt su 30dakka netten bir spor yaptım unuttum şimdi ismini.
Abla annemde de var bundan süper bişey ya! Annem de olmayan tava çeşidi yokmuş şuan farkettimtavam var yıkayıp baharat atıyorum sonra içine koyuyorum yağsız pişiyor kızarıyor şunun gibi
http://www.esse.com.tr/ozel-tavalar/essenso-ecotouch-double-grill-40x26-cm_111_62408
Tavuk Göğsü bana da çok fena geliyor ya yiyemiyorum bir türlü... Eskiden tavukların boynu da satılıyordu bütün tavuğun içinde benim en sevdiğim yeri boynu idiAh ablacım bende yemez hep soslu kanat yer yer dururdum. Tavuk göğsünü yeni yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?