Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

siz nasıl yiyorsunuz tek butmu porsiyon küçücük butlar valla benim karnım doymaz az yiyemem.siz tek butla doyuyorsanız ne mutlu nedeyim.
Yok bea tek butla doyan mideye mide denem ben ben tavuğun göğsünü kullanıyorum. Ya haşlayıp salataya ekliyorum, ya da Firini ızgaraya ayarlayip ızgara gibi pisiriyorum. Ama ah ah o butlar.. 85 e inip obezlikten kurtulayim bende arada listede ekleyecegim

iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız bakalım?
menü:
sabah:domates,zeytin ve kaşar peyniri
öğle:kıymalı bamya,iki dilim ekmek,tarhana çorbası
akşam: tavuk ızgara, 4-5 kaşık makarna,turşu

su:1.5 litre, spor: leslie 3 mil yüreyeceğim

nanacım ben derili but yemem nefret ederim gögüs etindende nefret ederim onu yiyeceğime hiç yemeyim daha iyi.cinsim biraz anlayacağın

Kizlarr naber yiyomusunuz bol bol kalorili yiyecekleri yarin bol bol tursu yiyin emi pizza yiyin gozleme yapinn hatta simdi soslu bi makarna ne guzel gider kalkin yapin yiyin

nanacım ben derili but yemem nefret ederim gögüs etindende nefret ederim onu yiyeceğime hiç yemeyim daha iyi.cinsim biraz anlayacağın
Ah ablacım bende yemez hep soslu kanat yer yer dururdum. Tavuk göğsünü yeni yeni

İşte bu ağzımı sulandırır yanında hamsi olsa bide...offf..

Krem peynir, sucuk spor da yok...
Cumaya az kaldı

Evveett benim bugünkü menüm,
Sabah yarım poğaça
Domates salatalık
Bir yumurta
Öğlen bir dl ekmek
8 yk barbunya
Salata
4 yk kereviz
Akşam 4 yk kereviz
1 dl peynir
Yoğurt
Salata
Su ve sporu belirtmemişsin canım. Menü bu şekilde güzel ama tabi poaça yerine tam buğday ekmek falan tercih etsen daha iyi olurmuş

Ben de menümü yazayım
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates
Yarım dilim tam tahıl ekmek

Ara: 1 bardak süt

Akşam: 2 yk kavurma, közlenmiş patlıcan ezmesi
Izgara mantar, biber, domates, 3 yk kırmızı biberli yoğurt

Ara: 1 elma

Su: 2 ltyi geçti
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (6 km) _AYNURA_ borcum bitti

Zaten cısını belirtmişsin ama üstüne sporunu da yapmışsın tebrik ediyorum yine de

Menüde spor da güzel abla öğlen yemişsin zaten 2 butu akşam spor da var

Ah ablacım bende yemez hep soslu kanat yer yer dururdum. Tavuk göğsünü yeni yeni
Tavuk Göğsü bana da çok fena geliyor ya yiyemiyorum bir türlü... Eskiden tavukların boynu da satılıyordu bütün tavuğun içinde benim en sevdiğim yeri boynu idi
eti yok denecek kadar az ama nasıl lezzetli gelirdi ya.. Artık boynu yok bütün tavukların

İya geceler kızlar yatmadan mezunu yazayım. Birinci gün için biraz karışık oldu ama çok daha düzenli olacak yakında.

Sabah:
Çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir
1 dilim dil peyniri
1 haşlanmış yumurta
Domates çay

Ara: 2 çay kaşığı neskafe 1 çay kaşığı kremalı yarım fincan kahve

Ogle: 1 beyaz peynirli kepekli tost 1 bardak ayran

Ara: 1 orta boy muz

Aksam:
2 kase çorba

Ara : yok

Su: 2.5 litre
Spor: 100 squats

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…