Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar sevimli takımımı 31 sayfa dolduracak kadar geveze hatunları..kaptanınızın sırtı fena...sabah 10dan saat 7ye kadar hiiiç totom yer görmedi...misafirlerim 11gibi gitti...ben de tüm evi temizledim,namazımı kıldım size yazıp uyuycam...sırtım çok fena...yarın dişçiyle randevum var o bitsin kesin bi sırt için doktora gitmem gerek artık...yere yatırınca bile sızlıyo yara gibi...onurgam da ağrıyoracaba nesi vardır...
Misafirliyum çok güzel geçti...çok sevdim kadını...kızı da kızımla aynı yaşta...iyi anlaşdılar sayılır.e eylendik işte...ama şimdi o kadar yorgunumki...whatsappda bile beni bekleyen mesajlar var...ama yazamam...uyuycam yarın bakarım artık...umarım o 31 sayfada rutin şeyler olmuştur...herkes iyidir inşallah...yarına ev temiz hazır yemeyim de var...dinlenicem inşallah...

shadelima T tozpembefil öncelikle hoş gelmişsiniz kızlar..ikinizde 8 takımda denemede olmuşsunuz ve aynı tarihten gelmemişsiniz takıma.şimdi de aynı günde buradasınız...bi tesadüfmü yoksa arkadaşmısınız?

Ohh afiyet olsun sen nerelisin abla bu arada

Hahhaha cok iyi denk gelmiş kuzum
Günaydın : )))

Valla ineğin ineği bile var o derece Ay babamda gelmiş az önce ygs ye düz hesap 24 ay var diyo bana böyle söyleyince az kaldıı bii İspat yazılısı yok ama o bizdeki klasik sınav olabilir belkii
Hiccc stres yapma, emin adımlarla hedefine kitlen
Bir de haftalık plan yapmak, hedefler koymak cok ise yarıyor, tavsiye ederim
Bizde geometri ispat yazılılari vardı, garip bir şey olduğu için Aklımda kalmış
Fen lisesi bir gariptir, bir arkadaşımız gecelere kadar ders çalışırdı sonra gece uykusu açılsın diye kollarını keserdi
Ama böyle garip seyler yapanlar cok iyi yerlere gitmediler
Her zaman Planlı Programlı disiplin yaşayanlar en iyi yerleri kazandılar. Ondan diyorum, gece uyumamak sınırları zorlamak bunlara lüzum yok. Eğer sen günü Gününe çalışıyorsan ve vakti geldiğinde dinleniyorsan, başaracaksin demektir.

Off ne guzel görünüyor
Afiyet şifa olsun nanacim

Günaydın güzeller cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

firuzeew bu sabahki kilom 69,3. Ama hissetmiştim kendimi o bikaç günlük şişkinliğim azaldı

çoçukken yediğimiz herşey lezzetli geliyordu şimdi hiç bişeyin tadı kalmadı canım benim.
yediğim parça tavuktada but şu kemiği derisi alınmış olanlar küçük bişey ve o tavadada güzel oluyor üzerine kırmızı biber kekik atıyorum lezzetleniyor yağsız pişiyor hindiyide öyle yapıyorum.
Abla brokoliyi haşla
Üzerine sarmısaklı yoğurt ve salçalı sos yap
Yeme yanında yat
Brokoli mantısı gibi bişey oluyo valla süper
habinim ben karnıbahar brokoli çok severim ama malesef yasaklı yiyeycekler listemde dokunuyor hem mideme hem troidimi etkiliyor pazartesi hastanede yedim karnıbahar o akşam mahvoldum birsürü ilaç içmek zorunda kaldım . yoksa salatasını yemeğini çok severdim malesef siz benim yerime yiyin.

günaydın hayırlı sabahlar herkescikler uyuyor galiba

CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ..................

Günaydın güzeller cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

firuzeew bu sabahki kilom 69,3. Ama hissetmiştim kendimi o bikaç günlük şişkinliğim azaldı
Günaydın canım
Ben yarın tartilicam çok ümitsizim
Sen şimdiden görmüşsün 69 u ne güzel
Darısı bana
şimdi yumurta kaynatiyorum
Kahvaltı yapıp börek yapıcam
huzurevine gidicez sohbete elim boş gitmeyim dedim
yufka aldım börek yapıcam hulya nin böreği pratik onu yaparım.
Ama sabah sabah börekleri gördükçe ay yapsam da yesem mi diye çok gittim geldim ama yok
sanırım bu kez kararlıyim dünden beri kek de yemedim hiç.
Bu iyiye işaret. Inşallah bu kararlılığım devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…