Peki su değiyormu sebzelereCanım ben buharda pişirme aparatı aldım
Tencerenin içine koyuyorum
Gayet memnunum
15 tl
http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/buharda-pisirme-aparati-192971174
Makine alma istersen bosu bosuna para kaybı ve evde alan kaybı gibi
Yine de sen bilirsin
Abla brokoliyi haşlane karnıbahar nede brokoli yiyebiliyorum yapın yapın yeyin ne güzel benim yerimede oh mis limonlu
Ohh afiyet olsun sen nerelisin abla bu aradaaynen öyle habinim burda malatyalı bir doktorum getirmişti ona yapıp götürdüm bide acılı yaptıydım annesini aradı telle diyo anne senden bile güzel yapmış yasemin abla ay ne kadar gülmüştük yazık kadın orda bura kuru patlıcan yollamış bide senden bile güzel yapmış diyo kadına bende severek yerim ve güzelde yaparım dermişim
Hahhaha cok iyi denk gelmiş kuzumAyy abim de bizle çok dalga geçerdi inek diye aynı şehirde üniversite okuyorduk onun bir kere ders çalıştığına ömrümde şahit olmadım zaten.
Bir gün de bize geldi öğrenci evimize biz de kızlarla gaza geldik zayıflayacağız diye bir leğen salata yapmıştıkabim gördü şok olup ben Size boşuna inek demiyorum diye baya dalga geçmişti
Hiccc stres yapma, emin adımlarla hedefine kitlenValla ineğin ineği bile var o dereceAy babamda gelmiş az önce ygs ye düz hesap 24 ay var diyo bana böyle söyleyince az kaldıı bii İspat yazılısı yok ama o bizdeki klasik sınav olabilir belkii
Can cagazim azmini hayranlıkla izliyorumHaydi kızlar spor zamanı!!! Ben koşu bandıma gidiyorum 1.5 saat sonra günlük raporumu vermeye geleceğim.
Sporunu yapmamış olanlar kalkın bakalım cumaya az kaldı
Onları görmemişimBiliyorum canım da tavuk ve ciğer yemiş ya makarnaya gerek yokmuş
Off ne guzel görünüyorBen geldim, ama elibos gelmedim; enfes salata tarifiyle geldim.
Akşam yemeği niyetine koca bir tabak bitirdim, benden mutlusu yok
Kırmızı lahana-1 tane turp- 1tane havucu rendeledim ve bol limon ekledim. Sonra 3 yaprak marul ve 2 domatesi küçük küçük dilimleyip salataya ekleyip tuzunu ekledim. Başta çok karışık göründü gözüme ama tadınca yemek memek unutup hepsini yedim.
Salatada değişiklik isteyen denesin , pişman. Olmaz kesinlikle
çoçukken yediğimiz herşey lezzetli geliyordu şimdi hiç bişeyin tadı kalmadı canım benim.Tavuk Göğsü bana da çok fena geliyor ya yiyemiyorum bir türlü... Eskiden tavukların boynu da satılıyordu bütün tavuğun içinde benim en sevdiğim yeri boynu idieti yok denecek kadar az ama nasıl lezzetli gelirdi ya.. Artık boynu yok bütün tavukların
habinim ben karnıbahar brokoli çok severim ama malesef yasaklı yiyeycekler listemdeAbla brokoliyi haşla
Üzerine sarmısaklı yoğurt ve salçalı sos yap
Yeme yanında yat
Brokoli mantısı gibi bişey oluyo valla süper
Günaydın canımGünaydın güzeller cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
firuzeew bu sabahki kilom 69,3. Ama hissetmiştim kendimi o bikaç günlük şişkinliğim azaldı
Günaydın yasom....günaydın hayırlı sabahlar herkescikler uyuyor galiba
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ..................
nasılsınGünaydın kızlar. Etaplar Birleşmiş haber vereyim dedim.
günaydın eminecim börek yemek yokGünaydın yasom....
Cumhuriyet cumhuriyet en güzel şey hurriyetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?