Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öyle ama her konuda iradesiz olduğumuzu gösterir mi ki bu canım ?

Eenginnerim yarın tartıya çıkmayı sakın ihmal etme

Çok güzel bi yazı ablam...ve hepsi gerçek

sadece kilo olsa şeker yüksek tansiyon kalple ilgili rahatsızlıklar, yüksek kolesterol,kalp krizi,şeker hastalığı,kanser
işte şekerin neden oldukları! yavrularımızı bilerek öldürüyoruz : (
evet kesinlikle bu konuda hem fikiriz bence hastalıklı olmaya ne gerek var ki değil mi

Her satırını zevkle okudum
Tamamen beni anlatmış diyetisyen de 7. Takim oluyo aynura yani
özellikle etrafın yorumu beni çok etkiledi.
çok güzel ilerliyodum. Ama çirkin oldun yüzün çöktü vs yorumlar bırakmama sebep oldu.

Kahvaltımı yaptım bugün yeniden başlıyorum herseye.
Yarın spor salonunda da ölçü alınacak
Bakalım 1 ayda ne kadar fark etti

Ayy ben de seni gördükce yavaştan gaza geliyorum...sen buradan kopma önüne bi şey geldiyinde hemen buraya yaz..hatta bana yaz tel.den. biz seni vaz geçirelim....

Tamam canım.
Bugün aşure ve börek imtihanım ama kazanicam inşallah. Yarın 69 u bi görsem ah ahhh
E tabi canııım...bugün senin milaadın...zaten daha ilk günden geçemezsen kötü olur...kendine güven.ben sana güveniyorum ve zafer mesajını okumak istiyorum...

Hepimizin Cumhuriyet bayramını kutlu olsun.
Dün menü vermeyi unutmusum
Sabah; 2 yumurta ile omlet, avuç içi kadar peynir, 6 zeytin, 10 fındık ve yeşil çay.
Öğle; bir tabak taze fasulye ve yoğurt.
Akşam; bir tabak salata, 2 tane közlenmiş biber ve bir kase yoğurt.
3 litre su, 1,30 saat yürüyüş ve 10 tane mekik.

Kızlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
Bu hafta ben kilo bildiremiycem yarış listesindende çıkarın çünkü kvdeyim bu ara
Benim koca yaz boyu değiştiremedi kombiyi şimdi havalar birden soğuyunca ortada kaldık bugün yarın kombi değişimi tesisat bakimi vs yapılacak kombi Bodrum kattan Bi üst kata çıkacak yeri kırılacak vs. Bu işler olurken de evde olamıycam tartılamıycam kısacası
Ama bende artık resetledim kendimi Can'ım istediği herşeyin tadına baktım bu ara o yüzden bu tatlar beni 2-3 ay daha götürür gibi düşünüyorum şimdi Bi 10 kilo daha vermeden kimse beni tutamaz

Tamam ahucum.sana pazartesiye kadar izin verdim.inşallah tam gaz dönüyorsun aramıza.yoksa bak cuma artıyla gelirsen seni diskalifiye ederim haberin olsun...isminin önüne de kaptanın gazabına uğradı yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…