bizim evde un seker yokki almiyoruz o yuzden hazir aldimHıhhh...ben kendi yaptığımdan getirmiştim ama...azcık hamarat olaydın da kendin yapaydın...ne yapcaz biz bu hazır şeyleri
ayy bizden ne guzel bahsediyosunnYok xperim...bu çok daha önemliii...baksana ne iyi yürekli bol gönüllü rakibelerimiz var karşımızda
elma kabugu (kalin soyulmus) ihlamur kaynat icine bal koy icir kuzuna oksuruge birebir 6 yasinda oglum var hic oksuruk surubu icmedi anneannemin cayi bu bizde bununla buyudukSağol ablammm...inşallah bu kez şifayı buluruz hepten...15gündür öksürüyor kuzum...
Al al cok al bunlar zayiflatiyormusSelvos88 canım ya teşekkür ederim tatlıyıda bi severimki aman allahım hiç ama hiç dayanamayacağım bişey dur şimdi pastaneye gidip alayım bunlardan
hıhı bayılırım hepsine yanlız bizim takımda tatlı düşkünü benim hepsini yiyeybilirim kilo aldırmaz bana tatlıAl al cok al bunlar zayiflatiyormus
Digerleri tatli sevmiomuuu himmm onlara uygun bisiler bulayim benhıhı bayılırım hepsine yanlız bizim takımda tatlı düşkünü benim hepsini yiyeybilirim kilo aldırmaz bana tatlı
canım afiyet olsun bu tabağın hepsini yiyebiliyor musun
Yesil cayim hazir suan hadi beraber icelimşaka biyanabizim takım hepsi iradeli kızlardır bunlarla kandıramassın selvos ve hiç sevmem tatlı hiçte cezbetmedi açıkçası beni istersen ayaklarıma ser yemem ama ikramın için teşekkürler düşünmen yeterli nasılda iyilik sever rakiplerimiz var.ben sana yeşil çay ikram edeyim arkadaşım buyur
ben kurutma makinesini önermiyorumBu arada şu evin işleri bitene kadar benden ses çıkmazsa şaşırmayın kv de elimde tel hoş olmuyo eve gidincede işler beni bekliycek haberiniz olsun
Bu arada kurutma makinesi kullananlar Nasıl bişey alayım çok ucuz da var pahalıda ne fark var
içelim arkadaşımYesil cayim hazir suan hadi beraber icelim
Yasom canim benim, afiyet bal seker olsun
canımsın bende bize gelene yeşil çay ikram ediyorumYasom canim benim, afiyet bal seker olsun
Masallahcanımsın bende bize gelene yeşil çay ikram ediyorummalum diyettesiniz tatlı yemeyin.
hamdolsun canım ben merdivenleri inip çıkıyorum kilo veremiyorum canım ya metobolizmayı falaka yatırdım sabah gene yok diyo çalışmayacamMasallahRabbim herkese senin gibi takimdas/rakibe nasip etsin
Nasilsin canim? Nasil gidiyor diyet?
Sanki beni tarif etmissinhamdolsun canım ben merdivenleri inip çıkıyorum kilo veremiyorum canım ya metobolizmayı falaka yatırdım sabah gene yok diyo çalışmayacambende dedim senmisin inat benmi geçinip gidiyouz işte. izindeyim 3aydır kilo veremiyorum.
GitmiyorE-brulim senin nasıl gidiyor umarım iyi gidiyordur. periciğimle anlaşıyormusunuz ? gestopom benim ben ona öyle hitap ediyodum . onu kızdırmak çok hoşuma gidiyodu.kaptanlık yakıştı kuzucuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?