Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hıhhh...ben kendi yaptığımdan getirmiştim ama...azcık hamarat olaydın da kendin yapaydın...ne yapcaz biz bu hazır şeyleri
bizim evde un seker yokki almiyoruz o yuzden hazir aldim

Yok xperim...bu çok daha önemliii...baksana ne iyi yürekli bol gönüllü rakibelerimiz var karşımızda
ayy bizden ne guzel bahsediyosunn

Sağol ablammm...inşallah bu kez şifayı buluruz hepten...15gündür öksürüyor kuzum...
elma kabugu (kalin soyulmus) ihlamur kaynat icine bal koy icir kuzuna oksuruge birebir 6 yasinda oglum var hic oksuruk surubu icmedi anneannemin cayi bu bizde bununla buyuduk

şaka biyana bizim takım hepsi iradeli kızlardır bunlarla kandıramassın selvos ve hiç sevmem tatlı hiçte cezbetmedi açıkçası beni istersen ayaklarıma ser yemem ama ikramın için teşekkürler düşünmen yeterli nasılda iyilik sever rakiplerimiz var.ben sana yeşil çay ikram edeyim arkadaşım buyur

Yesil cayim hazir suan hadi beraber icelim

ben kurutma makinesini önermiyorum
bir süre sonra çamaşırlar çok yıpranıyorlar

Masallah Rabbim herkese senin gibi takimdas/rakibe nasip etsin
Nasilsin canim? Nasil gidiyor diyet?
hamdolsun canım ben merdivenleri inip çıkıyorum kilo veremiyorum canım ya metobolizmayı falaka yatırdım sabah gene yok diyo çalışmayacambende dedim senmisin inat benmi geçinip gidiyouz işte. izindeyim 3aydır kilo veremiyorum.

E-brulim senin nasıl gidiyor umarım iyi gidiyordur. periciğimle anlaşıyormusunuz ? gestopom benim ben ona öyle hitap ediyodum . onu kızdırmak çok hoşuma gidiyodu.kaptanlık yakıştı kuzucuğa.

Sanki beni tarif etmissin gidecek kilolarda iste inadini kiramiyoruz bir türlü

E-brulim senin nasıl gidiyor umarım iyi gidiyordur. periciğimle anlaşıyormusunuz ? gestopom benim ben ona öyle hitap ediyodum . onu kızdırmak çok hoşuma gidiyodu.kaptanlık yakıştı kuzucuğa.
Gitmiyor Bende izinliyim canim, 4 ay oldu kilo veremedim ama buna da sükür
Periginizle her sey yolunda, kaptanimizdan gayet memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…