valla artık deneyecek bişey kalmadıSanki beni tarif etmissingidecek kilolarda iste inadini kiramiyoruz bir türlü
Seninle baya ortak noktamiz varmis ablacimvalla artık deneyecek bişey kalmadıaçıkçası çokta uç şeyler yapamıyorum haşimato hastasıyım 20 kilo verdim geriye 5 6 kilo kaldı yok diyo inatla metobolizma. bakalım diyete devam elbet kırılacak diye ümit ediyorum.inş senin bukadar uzun sürmez.
Canım kızımla birlikte yedik ama normalde yerimcanım afiyet olsun bu tabağın hepsini yiyebiliyor musun
Valla ben de çokkk yerim...öyünlerimde cıss yoksa hiiiç kasmam...yasak olmayan şeyleri bol bol yedim...Canım kızımla birlikte yedik ama normalde yerim
Hoşbulduk kaptanımshadelima T tozpembefil öncelikle hoş gelmişsiniz kızlar..ikinizde 8 takımda denemede olmuşsunuz ve aynı tarihten gelmemişsiniz takıma.şimdi de aynı günde buradasınız...bi tesadüfmü yoksa arkadaşmısınız?
Menü de spor da örnek olmuşHepimizin Cumhuriyet bayramını kutlu olsun.
Dün menü vermeyi unutmusum
Sabah; 2 yumurta ile omlet, avuç içi kadar peynir, 6 zeytin, 10 fındık ve yeşil çay.
Öğle; bir tabak taze fasulye ve yoğurt.
Akşam; bir tabak salata, 2 tane közlenmiş biber ve bir kase yoğurt.
3 litre su, 1,30 saat yürüyüş ve 10 tane mekik.
Sanal olmasa bu böreğe mümkün değil dayanamazdımEki Görüntüle 1671105 Buda tatli sevmeyenler icin
Itiraf ediyorum onume gelse bende yok diyememSanal olmasa bu böreğe mümkün değil dayanamazdımharika görünüyor ama ne şanslıyım ki etrafımda bu böreği yapacak bir Allahın kulu yok
irem hanım evde varsa hemen kahveyle limonu karıştırıp için yada limontuzu kullanıyorsanız evde vara hap gibi için evet diyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ya içtiğiniz çaylar yada üşütmüşsünüzdür.Ayy kızlar Afedersiniz de dünden beri berbat bir ishal olmuşum lavabo dan çıkamıyorum. Bildiğiniz bi yöntem var mı çok fena Karnım agriyo. Anormal bişey de yemedim ama vücut diyete böyle mi tepki verdi acaba anlamadım.
43 yaşındayım ebrucum ama iştahımızı troid ilaçlarına bağlamayın benim burcuma bağladığım gibiSeninle baya ortak noktamiz varmis ablacim(yasini bilmeden canim dedim biraz önce )
41xmasallah cok güzel kilo vermissin. Geriye kalanj 5-6 kilonun da inadini kirarsin insallah
Ben kendime umutsuz vaka gözüyle bakiyorumMezuniyeti 100 gr. ile kacirdim, troid haplarim sagolsun istahimin tavan yapmasina sebep oldu... Her gün gidim gidim kilom artiyor ama elimden de hic bir sey gelmiyor
shadelima T tozpembefil öncelikle hoş gelmişsiniz kızlar..ikinizde 8 takımda denemede olmuşsunuz ve aynı tarihten gelmemişsiniz takıma.şimdi de aynı günde buradasınız...bi tesadüfmü yoksa arkadaşmısınız?
aynuram geçmiş olsun en korktuğum resmen panik atağı yaşadığım dişçiler ve kadın doğum masası oy oy beni kimse oralara götürmesin .Ohhh yasemin ablam çok teşekkürler ne güzel ağırlamışsın kızları...ben de dişçiye geldim..adam 30dakikadır bekletiyor.daha da bekletecek gibi...
bu arada geçmiş olsun dememişim@ Iremoz02 hanım.irem hanım evde varsa hemen kahveyle limonu karıştırıp için yada limontuzu kullanıyorsanız evde vara hap gibi için evet diyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ya içtiğiniz çaylar yada üşütmüşsünüzdür.
Evlendim evleneli kadın doğum masasından kalkamadım ablaaa yaaaaynuram geçmiş olsun en korktuğum resmen panik atağı yaşadığım dişçiler ve kadın doğum masası oy oy beni kimse oralara götürmesin .
rabbim inşallah hayırlı sıyla bebek haberlerinizi alırız inş sende keklikteEvlendim evleneli kadın doğum masasından kalkamadım ablaaa yaaa
Artık korkunç gelmiyor bana alıştık birbirimize sanki
İnşallah en kısa zamanda doğum için çıkarım o sempatik masaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?