Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sanki beni tarif etmissin gidecek kilolarda iste inadini kiramiyoruz bir türlü
valla artık deneyecek bişey kalmadıaçıkçası çokta uç şeyler yapamıyorum haşimato hastasıyım 20 kilo verdim geriye 5 6 kilo kaldı yok diyo inatla metobolizma. bakalım diyete devam elbet kırılacak diye ümit ediyorum.inş senin bukadar uzun sürmez.

Seninle baya ortak noktamiz varmis ablacim (yasini bilmeden canim dedim biraz önce )
41x masallah cok güzel kilo vermissin. Geriye kalanj 5-6 kilonun da inadini kirarsin insallah
Ben kendime umutsuz vaka gözüyle bakiyorum Mezuniyeti 100 gr. ile kacirdim, troid haplarim sagolsun istahimin tavan yapmasina sebep oldu... Her gün gidim gidim kilom artiyor ama elimden de hic bir sey gelmiyor

Ohhh yasemin ablam çok teşekkürler ne güzel ağırlamışsın kızları...ben de dişçiye geldim..adam 30dakikadır bekletiyor.daha da bekletecek gibi...

Hoşbulduk kaptanım Hayır tesadüf değil arkadaşız.O ara ben onun peşinden 8 e girmiştim şimdide o benim peşimden 7 ye geldi.O sıralar 8. takımda bizde çok diyet modunda değildik kalıcı olamadık.Kafamızda diyeti iyice oturtunca yularımızı sıkı tutan bi takıma girmek istedik.Arkadaşım adına konuşmayayım ama ben zayıflamadan biyere gitmiycemBu arada çok konuşmadığıma aldanmayın çenem düşüktür iki gündür çok hastayım ondan sesim pek çıkmıyor

Menü de spor da örnek olmuş

Sanal olmasa bu böreğe mümkün değil dayanamazdım
harika görünüyor ama ne şanslıyım ki etrafımda bu böreği yapacak bir Allahın kulu yok
Itiraf ediyorum onume gelse bende yok diyemem allahtan kendim yapiyorum yemekleri eve un seker almiyorum ben yemiyorsam kImse yiyemez

Ayy kızlar Afedersiniz de dünden beri berbat bir ishal olmuşum lavabo dan çıkamıyorum. Bildiğiniz bi yöntem var mı çok fena Karnım agriyo. Anormal bişey de yemedim ama vücut diyete böyle mi tepki verdi acaba anlamadım.

irem hanım evde varsa hemen kahveyle limonu karıştırıp için yada limontuzu kullanıyorsanız evde vara hap gibi için evet diyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ya içtiğiniz çaylar yada üşütmüşsünüzdür.

43 yaşındayım ebrucum ama iştahımızı troid ilaçlarına bağlamayın benim burcuma bağladığım gibi herşey beyinde bitiyor yeterki isteyin beynı bu konuda kodlayın emin ol oazaman işteh falan kalmıyor .

Yok tesadüf değil arkadaşız. Birbirimizi gaza getirip kesin başlama kararı aldık o yüzden beraber geldik. Hatta birbirimize rakibiz :) sonunda en çok kim verecek kiloyu bakalım:))

Ohhh yasemin ablam çok teşekkürler ne güzel ağırlamışsın kızları...ben de dişçiye geldim..adam 30dakikadır bekletiyor.daha da bekletecek gibi...
aynuram geçmiş olsun en korktuğum resmen panik atağı yaşadığım dişçiler ve kadın doğum masası oy oy beni kimse oralara götürmesin .

bu arada geçmiş olsun dememişim@ Iremoz02 hanım.

aynuram geçmiş olsun en korktuğum resmen panik atağı yaşadığım dişçiler ve kadın doğum masası oy oy beni kimse oralara götürmesin .
Evlendim evleneli kadın doğum masasından kalkamadım ablaaa yaaa

Artık korkunç gelmiyor bana alıştık birbirimize sanki

İnşallah en kısa zamanda doğum için çıkarım o sempatik masaya

Evlendim evleneli kadın doğum masasından kalkamadım ablaaa yaaa

Artık korkunç gelmiyor bana alıştık birbirimize sanki

İnşallah en kısa zamanda doğum için çıkarım o sempatik masaya
rabbim inşallah hayırlı sıyla bebek haberlerinizi alırız inş sende keklikte rabbim sizler hayırlı evlatlar nasip etsin tüm çoçuk isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…