Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım nasıl demleniyor bu?tarif etsene.almış kv ıhlamur...

T tozpembefil shadelima kızlar çok iyi arkadaş olmanız...ilk sayfadakı formu doldurdunuzmu?özelden bana atmamışsınız ya ondan sordum.atarsanız sevinirim...tekrar hoşgeldini...her gün menü vermek,bol paylaşım yapmak gerek ki tanıyalım kaynaşalım. .

Geçmiş olsun canım...

Ayyy ben sanıyorum ki kuşburnu ıhlamur diyosunuz ama meyersem başka şeylermiş...acaba ıhlamur azericede nedir...bizde bulunan kuşburnuymuş..ki biz ona itburnu diyoruz..

Ayyy ben sanıyorum ki kuşburnu ıhlamur diyosunuz ama meyersem başka şeylermiş...acaba ıhlamur azericede nedir...bizde bulunan kuşburnuymuş..ki biz ona itburnu diyoruz..
aynura elma ları 4 böl ıhlamur varmı sizde bilmem ama kuşburnuda atabilirsin varsa tabi sonra içine ayva yapragı limon kaynatıyorsın 10 dakka ve bal koyup içiriyorsun yoksa sizde varmı bilmem ama öksürüğe iyi gelen şeylerden biride harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi içirirler.

Kizlar nasılsınız
Aynura bu gün menum kotu ya kizim gitti bende yemekle kendimi teselli ettim. Neyseki etaplar birleşti. Kizim hala yolda. Tv izliyormus, hiç uyumamis yani. Hata mi ettim gondermekle acaba demekten alamiyorum kendimi. Oglum

allah kavuştursun saraycam buda anne içgüdüsü ah ah daha çok ayrı kalacağınız günler olacak saraycam sen kaç yaşında çıktın evden hatırla bakayım allah can sağlığı versin iyi olsunda sonuçta 3 gün kalacaklar.

Bazen dediklerinizi anlayamiyorum. Etaplar birleşince ne oluyor ?

Amin. Kazasiz belasiz gitsinler gelsinlerde..

Sali gunu donecekler inşallah. 2 gün eşim oglumu idare edecek bakalım. Ay oglumda cok sıkıldı şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…