Canım nasıl demleniyor bu?tarif etsene.almış kv ıhlamur...bizim evde un seker yokki almiyoruz o yuzden hazir aldim
ayy bizden ne guzel bahsediyosunn
elma kabugu (kalin soyulmus) ihlamur kaynat icine bal koy icir kuzuna oksuruge birebir 6 yasinda oglum var hic oksuruk surubu icmedi anneannemin cayi bu bizde bununla buyuduk
T tozpembefil tuğba hanım dün müsait değilmiydiniz menülerinizi vermediniz gerçishadelima rahatsızmış geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım...Ayy kızlar Afedersiniz de dünden beri berbat bir ishal olmuşum lavabo dan çıkamıyorum. Bildiğiniz bi yöntem var mı çok fena Karnım agriyo. Anormal bişey de yemedim ama vücut diyete böyle mi tepki verdi acaba anlamadım.
doldurdular aynura dün sen yoktun canımT tozpembefilshadelima kızlar çok iyi arkadaş olmanız...ilk sayfadakı formu doldurdunuzmu?özelden bana atmamışsınız ya ondan sordum.atarsanız sevinirim...tekrar hoşgeldini...her gün menü vermek,bol paylaşım yapmak gerek ki tanıyalım kaynaşalım. .
evet vermişsiniz pardon dikkat etmemişim kusura bakmayın geç satte olunca bakmamışım demekkiBen dün menümü yazdım. Saat biraz geçti ama anlamadım yani..
Ben yazmamıştım dün bugün 2 günlük yazarım canım dün akşam çok kötüydüm bugün daha iyiyim.evet vermişsiniz pardon dikkat etmemişim kusura bakmayın geç satte olunca bakmamışım demekki
aynura elma ları 4 böl ıhlamur varmı sizde bilmem ama kuşburnuda atabilirsin varsa tabi sonra içine ayva yapragı limon kaynatıyorsın 10 dakka ve bal koyup içiriyorsun yoksa sizde varmı bilmem ama öksürüğe iyi gelen şeylerden biride harnup pekmezi yani keçiboynuzu pekmezi içirirler.Ayyy ben sanıyorum ki kuşburnu ıhlamur diyosunuz ama meyersem başka şeylermiş...acaba ıhlamur azericede nedir...bizde bulunan kuşburnuymuş..ki biz ona itburnu diyoruz..
çok geçmiş olsun nihal hanım allah şifa versin inşallah çarçabuk düzelirsiniz.Ben yazmamıştım dün bugün 2 günlük yazarım canım dün akşam çok kötüydüm bugün daha iyiyim.
Kizlar nasılsınız
Aynura bu gün menum kotu yakizim gitti bende yemekle kendimi teselli ettim. Neyseki etaplar birleşti. Kizim hala yolda. Tv izliyormus, hiç uyumamis yani. Hata mi ettim gondermekle acaba demekten alamiyorum kendimi. Oglum
Bazen dediklerinizi anlayamiyorum. Etaplar birleşince ne oluyor ?Kizlar nasılsınız
Aynura bu gün menum kotu yakizim gitti bende yemekle kendimi teselli ettim. Neyseki etaplar birleşti. Kizim hala yolda. Tv izliyormus, hiç uyumamis yani. Hata mi ettim gondermekle acaba demekten alamiyorum kendimi. Oglum
allah kavuştursun saraycam buda anne içgüdüsü ah ah daha çok ayrı kalacağınız günler olacak saraycam sen kaç yaşında çıktın evden hatırla bakayım allah can sağlığı versin iyi olsunda sonuçta 3 gün kalacaklar.
Bazen dediklerinizi anlayamiyorum. Etaplar birleşince ne oluyor ?
ay kendi kendime konuşuyorum en iyisimi gideyim hayırlı akşamlar ben bugün mesaj sayımı aştım öpüldünüz.
Anladım canım teşekkür ederimCanim her cuma kilo bildiriyoruz ya. Seçimden dolayi tatil oldu. Bir cok kisi tatile gideceginden kilo bildiremiycek. Takim kaptanlarida oy çokluğu ile bir sonraki cuma bildirim yapilmasina karar verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?