Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız selvos hoşgeldin sevdin bizim takımı sana ne ikram edeyim börekmi tatlımı ne istersin
Hosbuldummm pro uyeleri kiskaniyorym geleni gideni goruyorlar kredi karti alcam sirf pro uye olmak icin gunu kapatali cok oldu canim kiraz sapi demledim gel icelim odem atarsin

Doldurmuşlar ama isterseniz tekrara atalım:) iyi arkadaşız ama diyet konusunda çok sıkı rakibiz :) inşallah buradaki herkeslere iyi arkadaş olur hedefleri beraber görürüz:))

Menüm :
Sabah: 1 bardak süt

Kahvaltı: maydanozlu omlet
Peynirli domatesli tost (2dilim ekmekten)
2-3 zeytin, 1 lokma bal

Ara: 1 ceviz

Akşam: patlıcan ezmesi, 1 közlenmiş biber, yarım kaşık kavurma, 1 kase kırmızı biberli yoğurt

_AYNURA_ kaptanım su ile spor henüz yok menüyü erken yaz dediğin için tamamlayamadan suyumu sporumu yediklerimi yazdım sadece. Su ile sporu eklerim bitince

slm hanmlar
Menüm
Sabah
Iki dlim tb
Domats salata
Iki çatal beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
Salata
Haşlama et
Köz patlıcan yoğurtlu

Akşam
Domates
Iki çatal peynir
Üç ceviz
Üç zeytinyağlı grissini çubuk krekere benziyor inceliği

Su 1,5 oldu
Spor yok çarşıyada gidemedim

Itiraf ediyorum onume gelse bende yok diyemem allahtan kendim yapiyorum yemekleri eve un seker almiyorum ben yemiyorsam kImse yiyemez
Hoşgeldin selvos perinin takımındasın sanırım
Ayy ne şanslısın benim etrafım kaynıyor bir kapı çalıyor birkaç çeşit birden gönderiyor eltilerim bazen hem kızıp hem yiyorum bazende ben elimi sürmeden çocuklar silip süpürüyor
Dün akşam haşhaşlı çörek göndermiş eltim zor tuttum kendimi çocuklar biran önce bitirsede bana kalmasa diye dua ettim

allah iyiliğini versin serpil okadar diyosun yani göndereydin ben yerdim. selvoş 6takımdan bugün börek çörek pasta getirdi bize siz yiyin şişin biz zayıflayalım dedi

Ohhh yasemin ablam çok teşekkürler ne güzel ağırlamışsın kızları...ben de dişçiye geldim..adam 30dakikadır bekletiyor.daha da bekletecek gibi...
sanada Geçmiş olsun kaptanım hayırdır
Benimde kontrol için dişçiye gitmem gerekiyor ama fırsat bulamıyorum bu ara arayı uzattım iyice gitsem iyi olacak

allah iyiliğini versin serpil okadar diyosun yani göndereydin ben yerdim. selvoş 6takımdan bugün börek çörek pasta getirdi bize siz yiyin şişin biz zayıflayalım dedi
Evet bazen çok zorlanıyorum gözlerinin içine bakıyorum ne zaman bitiricekler diye
Yaaa öylemi benim net sıkıntılı resim yüklemek zor oluyor yoksa bende onlara nefis ikramlar götürürdüm

Evet bazen çok zorlanıyorum gözlerinin içine bakıyorum ne zaman bitiricekler diye
Yaaa öylemi benim net sıkıntılı resim yüklemek zor oluyor yoksa bende onlara nefis ikramlar götürürdüm
anam serpilim senin bu pasta börek işini bi çare bulman lazım allahtan çoçuklarınız var ahuyla senin yoksa hepsini yiyip bitireceksiniz

anam serpilim senin bu pasta börek işini bi çare bulman lazım allahtan çoçuklarınız var ahuyla senin yoksa hepsini yiyip bitireceksiniz
Haklısın oldumu yeniyor
Ortanca eltim diyete başlamış bende yaptığım hamur işi felan gözüm görmesin diye ona gönderiyordum hem yiyip hem bana kızıyormuş
Aynısını oda bana yapınca bende hem kızıp hem yiyordum sonra ona bunu söylediğimde güldü bende aynısını yapıyorum dedi ikimizde gülüştük
Şu takımlar arası ikramlar bana onu hatırlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…