ay ne yapayım kimse konuşmuyor okuyor okuyor gidiyor ne yapayımBen geldim gidiyosun
amin inşallah canım kazasız belasız gidip gelisnler endişe etme bukadarAmin. Kazasiz belasiz gitsinler gelsinlerde..
Sali gunu donecekler inşallah. 2 gün eşim oglumu idare edecek bakalım. Ay oglumda cok sıkıldı şimdiden.
Elma kabuklarini kaynatiuorum sonra icine ihlamur atip agzjni kapatip demlenmeye birakiyorum 10 dk sonra suzup balla tatlandirip iiciriyorum ogluma esime zorlanmadikca hic ilac kullanmiuoruzCanım nasıl demleniyor bu?tarif etsene.almış kv ıhlamur...
Hosbuldummm pro uyeleri kiskaniyorym geleni gideni goruyorlarkız selvos hoşgeldin sevdin bizim takımı sana ne ikram edeyim börekmi tatlımı ne istersin
evet vermişsiniz pardon dikkat etmemişim kusura bakmayın geç satte olunca bakmamışım demekki
T tozpembefilshadelima kızlar çok iyi arkadaş olmanız...ilk sayfadakı formu doldurdunuzmu?özelden bana atmamışsınız ya ondan sordum.atarsanız sevinirim...tekrar hoşgeldini...her gün menü vermek,bol paylaşım yapmak gerek ki tanıyalım kaynaşalım. .
Hoşgeldin selvos perinin takımındasın sanırımItiraf ediyorum onume gelse bende yok diyememallahtan kendim yapiyorum yemekleri eve un seker almiyorum ben yemiyorsam kImse yiyemez
allah iyiliğini versin serpil okadar diyosun yaniHoşgeldin selvos perinin takımındasın sanırım
Ayy ne şanslısın benim etrafım kaynıyor bir kapı çalıyor birkaç çeşit birden gönderiyor eltilerim bazen hem kızıp hem yiyorum bazende ben elimi sürmeden çocuklar silip süpürüyor
Dün akşam haşhaşlı çörek göndermiş eltim zor tuttum kendimi çocuklar biran önce bitirsede bana kalmasa diye dua ettim
sanada Geçmiş olsun kaptanım hayırdırOhhh yasemin ablam çok teşekkürler ne güzel ağırlamışsın kızları...ben de dişçiye geldim..adam 30dakikadır bekletiyor.daha da bekletecek gibi...
Evet bazen çok zorlanıyorum gözlerinin içine bakıyorum ne zaman bitiricekler diyeallah iyiliğini versin serpil okadar diyosun yanigöndereydin ben yerdim. selvoş 6takımdan bugün börek çörek pasta getirdi bize siz yiyin şişin biz zayıflayalım dedi
Çok teşekkür ederim ilginiz icin.hemen deniycem.irem hanım evde varsa hemen kahveyle limonu karıştırıp için yada limontuzu kullanıyorsanız evde vara hap gibi için evet diyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ya içtiğiniz çaylar yada üşütmüşsünüzdür.
anam serpilim senin bu pasta börek işini bi çare bulman lazım allahtan çoçuklarınız var ahuyla senin yoksa hepsini yiyip bitireceksinizEvet bazen çok zorlanıyorum gözlerinin içine bakıyorum ne zaman bitiricekler diye
Yaaa öylemi benim net sıkıntılı resim yüklemek zor oluyor yoksa bende onlara nefis ikramlar götürürdüm
Hahahah ablam bu çok iyiymiş
20.30’dan sonra buzdolabı açmanın cezası 50 TL!
he bundan sonra evlerinize kamera koyacam ahuyla senin mutfağa. her buzdolabını açtığınızda kesecem cezayıHahahah ablam bu çok iyiymiş
Haklısın oldumu yeniyoranam serpilim senin bu pasta börek işini bi çare bulman lazım allahtan çoçuklarınız var ahuyla senin yoksa hepsini yiyip bitireceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?