Kızlar sonunda 40 oldum
Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işteküçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani
Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse
Dün saraycam bugun ben yarında habinin dogum günü . İlerleyen günlerdede hulyanın.
Hepinize Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Aa merhaba , sen hangi takımdasın deadline?C CallanPinckney focust25 cardio benim tamamdır
selam 7 takım hepinize sevgiler ben kaçtım
aeben doğum günün galiba yukarda gördüm doğum günün kutlu olsun
Aa öylemi geçmişi okumadım bilmiyordum :)onu yapmayacaktım zatiama adeletsizlik olduğunu düşündüğümden vazmıgeçsem bilemedim
7. Takimda 4 akrep.
Aa öylemi geçmişi okumadım bilmiyordum :)
Katıl yaseminim eğlence heyacan oluyor , derece için pek kriterde yok açıkçası sanş
Ablam yeni yaşın hayırlı olsun kocaman öpüyorum ablam benimKızlar sonunda 40 oldum
Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işteküçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani
Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse
Teyzesinin minik Kartal'ı iyiyim : )))anne baykuş pek görünmedin nasılsın
menimde gizli çoçuksu bir yanım vardır kendimdede başkasındada bu özelliği çok severim
Canım ablana gecmis olsunKimseler var mı? Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Biri bana akşam ne yapayım onu soyleyi versin
Firuze kıl payı kaçırmış akrep olmayıDaha uzayip gidecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?