En güzeli xperim en güzeli...tok git..bam gör nasıl memnun döneceksin...bi kez @fatmanurkaya yada onu önermiştim çok memnun kalmıştı...tamam kaptanım yiyip gideyim o zaman.. hatta sporumu da yapayım 7ye kadar öyle gideyimcumaya son 3 gün!! çok heyecanlıyım bu hafta için
Yaaaa sende iyice gaddar oldun heeeeee kaptan mezun olup löp löp yiyo kilo alıyo sorun yok bana gelince niye onaylatıyon seabahara yaAaa dur daha qaddar olayım...listeye girdikten sonra seabahara onaylatıcam...yoksa yoookkkk...yardımcı ve kaptan örnek olmalı...kaptan mezun oldu menü vermiyor...senin örnek olman gerek...hatta bi yardımcı daha arıyorum...
kaptanım elllerine sağlık.. amaCUMA-PAZARTESİ RAPORU@fatmanurkaya 55mesaj,KUSURSUZ
N Naz 18meaj,3gün spor yapılamış.MEAJ KOTASI AŞIIMAMIŞ VE 1.5SAAT SPOR BORCUN VAR
Sarayca 132 mesaj,cuma günki menü yok,cuma yapmadıysan 30dakika spor borcun oluştu
xpreiaZ 84mesaj,1saat spor borcun var
@nananais73mesaj,KUSURSUZ
keklik_58 41mesaj,cuma menü verilmemiş,1saat spor borcun var
@emnyzk41mesaj,menülerin iç iyi deyil canım haberin olsun
@petitjoueur7 mesaj katılımın çok düşük,2gün menü spor yok
@Iremoz026mesaj müneler bir tane...TEFTİŞİ BIRAKTIM
T tozpembefil 41mesaj,KUSURSUZ
@shadelima11mesaj,3gün spor yapılmamaış,1.5saat por borcun oluşmuş....
seni de kokocaman tebrik ederim...bakalım özel mesaj yerime yazılmaktan kurtulacakmıın saraycam...7.takımın en yalancı üyesikarizma 0
merhaba hoş bulduk :)Hoşgeldin takımımıza ...
Herhalde bu listeye beni eklese "mesaj kotası doldu, yeter artık bi sus" yazarCUMA-PAZARTESİ RAPORU@fatmanurkaya 55mesaj,KUSURSUZ
N Naz 18meaj,3gün spor yapılamış.MEAJ KOTASI AŞIIMAMIŞ VE 1.5SAAT SPOR BORCUN VAR
Sarayca 132 mesaj,cuma günki menü yok,cuma yapmadıysan 30dakika spor borcun oluştu
xpreiaZ 84mesaj,1saat spor borcun var
@nananais73mesaj,KUSURSUZ
keklik_58 41mesaj,cuma menü verilmemiş,1saat spor borcun var
@emnyzk41mesaj,menülerin iç iyi deyil canım haberin olsun
@petitjoueur7 mesaj katılımın çok düşük,2gün menü spor yok
@Iremoz026mesaj müneler bir tane...TEFTİŞİ BIRAKTIM
T tozpembefil 41mesaj,KUSURSUZ
@shadelima11mesaj,3gün spor yapılmamaış,1.5saat por borcun oluşmuş....
Kız hani kaç haftafır didin ya bu hafta iyi olacam 59ları görecem diye
anladııım, yalancı demeyelimde, hedefini tutturamadı diyelim onaKız hani kaç haftafır didin ya bu hafta iyi olacam 59ları görecem diyeben de sana dimedim mi eyerki bu cuma 59ları görmezsen seni özel mesaj yerimde yazar herkese ilan ederim ondan didim
Taam taam zaten ben de ne yazacağımı bulamadığımdan öyls yazdım.kırılmadın dimi?anladııım, yalancı demeyelimde, hedefini tutturamadı diyelim ona
O saraycaya ait perim ya baksana ne kadan konuşmuşHerhalde bu listeye beni eklese "mesaj kotası doldu, yeter artık bi sus" yazar
Canım bi önceki mesajda anlatmıştım bazılarının nedenini..izindeki üyelerde callanın yetkisinde...kaptanım elllerine sağlık.. amaasfarovski yi göremedim değerlendirme de izinli miydi o bikaç kişi daha yok sanırım hatta callan , aeben , yasom abla... onlar liste dışı sanırım o yüzden
Bak söz veriyom sen bu cuma ayrıldığın kilonum 500gram altında listeye gir.ben paylaşıma öyle yazmazsam arap olayımYaaaa sende iyice gaddar oldun heeeeee kaptan mezun olup löp löp yiyo kilo alıyo sorun yok bana gelince niye onaylatıyon seabahara ya
Paylaşım alanına yaz de ki ben peri olmadan yapamıyorum illa da o yardımcım olsun
Biraz kolaçan ediyorum gözüme kestirdim bi iki kişiyi daha yardımcı olması için
tamam ya bundan sonra az konuşacağım, mesajı aldım benO saraycaya ait perim ya baksana ne kadan konuşmuş
Taam taam zaten ben de ne yazacağımı bulamadığımdan öyls yazdım.kırılmadın dimi?
Tamam tamam ben bi daha şaka yapmıycamtamam ya bundan sonra az konuşacağım, mesajı aldım ben
kendime gideyimde başka topicler bulayım bari
canım ne yazacaktın kız merak ettim....Slm kızlar özlediniz benibugün yoğun bir gündü amaliyatlarimiz yeni bitti çok şükür kazasız belasız bir günü geçirdik . İşimin en çok sevdiğim evresi hastanın uyanması kimse sevmez hasta uyandırmayı bende uyandırmayı severim ne ters bir kadınım Peri sen boğalarımi yiyecen kız hadi görelim seni bu hafta listeye gir ve beni geç hodri meydan
keklik_58 canım Rabbim tüm çocuğu olmayanlara tabi sana ve diğer arkadaşlarımızda güzel haberlerini duymayı ınanki tüm kalbimle diliyorum .buna inanmayacak belki ama dün bişey araştırırken aklıma geldn ama yoktun bugün için yazarım demiştim senin yazını okuyunca çok mutlu oldum .Rabbim hepinizi sevinirsin.
Amin canım bu arada,Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah olmayanlara ve isteyenlerecanım ne yazacaktın kız merak ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?