Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa sende iyice gaddar oldun heeeeee kaptan mezun olup löp löp yiyo kilo alıyo sorun yok bana gelince niye onaylatıyon seabahara ya

Paylaşım alanına yaz de ki ben peri olmadan yapamıyorum illa da o yardımcım olsun

Biraz kolaçan ediyorum gözüme kestirdim bi iki kişiyi daha yardımcı olması için

kaptanım elllerine sağlık.. ama asfarovski yi göremedim değerlendirme de izinli miydi o bikaç kişi daha yok sanırım hatta callan , aeben , yasom abla... onlar liste dışı sanırım o yüzden

Herhalde bu listeye beni eklese "mesaj kotası doldu, yeter artık bi sus" yazar

Kız hani kaç haftafır didin ya bu hafta iyi olacam 59ları görecem diye ben de sana dimedim mi eyerki bu cuma 59ları görmezsen seni özel mesaj yerimde yazar herkese ilan ederim ondan didim
anladııım, yalancı demeyelimde, hedefini tutturamadı diyelim ona

kaptanım elllerine sağlık.. ama asfarovski yi göremedim değerlendirme de izinli miydi o bikaç kişi daha yok sanırım hatta callan , aeben , yasom abla... onlar liste dışı sanırım o yüzden
Canım bi önceki mesajda anlatmıştım bazılarının nedenini..izindeki üyelerde callanın yetkisinde...

Bak söz veriyom sen bu cuma ayrıldığın kilonum 500gram altında listeye gir.ben paylaşıma öyle yazmazsam arap olayım

bugünkü menümü yazayım sporumu ve suyumu yarın yazarım artık .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin

öğlen
1 adet karnıyarık
salata

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç kadar çiğ badem
1 kutu ayran

Slm kızlar özlediniz beni bugün yoğun bir gündü amaliyatlarimiz yeni bitti çok şükür kazasız belasız bir günü geçirdik . İşimin en çok sevdiğim evresi hastanın uyanması kimse sevmez hasta uyandırmayı bende uyandırmayı severim ne ters bir kadınım Peri sen boğalarımi yiyecen kız hadi görelim seni bu hafta listeye gir ve beni geç hodri meydan
keklik_58 canım Rabbim tüm çocuğu olmayanlara tabi sana ve diğer arkadaşlarımızda güzel haberlerini duymayı ınanki tüm kalbimle diliyorum .buna inanmayacak belki ama dün bişey araştırırken aklıma geldn ama yoktun bugün için yazarım demiştim senin yazını okuyunca çok mutlu oldum .Rabbim hepinizi sevinirsin.

canım ne yazacaktın kız merak ettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…