Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi kaçsın zalimi .... iyi cabuk döndün sahalara uff hafta sonu kimseler yok yawww

dünki yediklerim..
sabah:1 dilim kızarmış tb peynir zeytin
öğle:ton balıklı salata
ara:armut
akşam:haslanmıs makarna az ızgara tavuk ve yoğurt...

Dün yediklerim:
sabah: 1 yumurta, peynir, zeytin, yarım simit
ara: yarım bardak meyve suyu
öğlen: az çorba, 2 kasık patlcan yemeği, yoğurt
aksam: patates köfte yemeği, yoğurt
ara: 1 gofret
ve bugün öğlen makarna

cemrecim makarnayı sadece 8 dk haslayıp yoğurtlayıp yersen bi öğün olarak tüketebilirsin...
yada domatesli biberli sos yapabilirsin yağsız...

ben bugün çok fena oldum ya inanılmaz kötüyüm kardeşimin arkadaşı trafik kazasında ölmüş gittiğimiz komşu hep diyordu ortalık kötü kimseye güven olmaz falan sonunda anlattı hiç olmucak birinden senelerce tacize uğramış ve onunda sonu feci bir ölüm olmuş içim kaldırmadı anlattıklarını ve yaşadıklarını duyunca şok oldum elim ayağım titriyor bir lokma yiyesimde yok allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olay annemde yemek hazırlıyor oda çok kötü oldu başımızdan iftira gibi pis bir olay geçtide midesine vurdu sinirlenince yine off kadın olmak ne zor ya

jjuliette, maalesef makarnayı dışarda yedim bol kremalıydı ama akşam bişi yemedim :)
dün yediklerim:
sabah:yarım simit, peynir, zeytin ezmesi
öğlen:makarna
ara:yovita
akşam:1 dilim kek

ya kimse yazmıyo mu, yoksa ben mi göremiyorum yazılanları?
bugünkü menüm:
sabah: yarım simit, peynir, zeytin
ara: muz
öğlen: 2 dilim ekmek, çok az ızgara sebze
ara: yovita, profiterol
akşam: yoğurt, muz, az kek

Sabah 2 dilimden tost :saat 1di
akşam 2 dilimden tost birkaç zeytin :saat 8di
ve dondurma (vişne-limon) :saat 11di
ve en azından saat 3e kadar yatmayı planlamıyorum uykum yok

günaydın kızlarrrrr

cuma günü sitedeki sorundan solayı uğrayamadım.bildiğiniz gibi mezun olmak istedim sanırım bugün karnemi alırım.bu durumda gizemde listeye döneceğine göre kaptanlık gizemdedir.tecrübeli arkadaşlardan jülide arada ilgilenir diye düşünüyorum.

gizemcim verdiğin kloyu sanki 2 ye bölmek adaletli olur ama yine paylaşım alanına bir sor istersen.

yarıscım cidden mi :2: ben sen varsın die gelmiştim buralara :dilcikar:
cemrecim..cok düzensiz besleniyorsun..meyve ara öğündür...ana öğün olarak yenmez..simit yerine tam tahıllı ekmek öneririm... akşamları mutlaka sebze et balık bunlardann birini tüketmelisin....

ctesiyi unuttum..dünkiler...

1 dilim tam buğday peynir

öğlen: 1 tam bağday ekmekten tost..

akşam:balık salata...

2 yemek kasığı irmik tatlısı
hala tadı damağımda

slm kızlar haftasonu şehirdışındaydık gelemedim...
çok eğlenceliydi ama istanbulun köprü trafiği bizi öldürdü valaaa...tam 3 saat kaldık trafikte gideceğimiz yere de haliyle gecenin bi vakti gidebildik gene de çok güzeldi haftasonu kaçamaklarım oldu mesela 3 tane börek yemek gibi:tomato: pazar sabahı yedim ama kahvaltı şööle arkadaşlarla kalabalık bi ortamda attım kafamdan diyeti falan çok eğlendim gerçekten de ne kadar büyük bi özgürlük insanın istediği şeyleri yiyebilmesi...neyse artık evdeyim ve eskiye devam tabi ki de ...
bu arada listeyi inceleme fırsatım oldu da kızlar hemen hemen hepimiz kilo almışız açıkçası kızacaksınız ama biraz rahatladım demek ki bayram gelince işler bozuluyonaniknanik
kilo verenleri ya da kilosunu korumayı başaranları canı gönülden alkışlıyorum kızlar :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yediklerime gelinceee....haftasonunu hiiiç yazmıyorum bile:)))

bu sabah:
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 ad. zeytin
1 kupa çay(1 kesmeşekerle)
domates salatalık

bugün için şimdilik menümde herhangi bişey yok bakalım ne yaparsam onu yazarım kızlar...ok?

jülicim ben ayçinin bizden çok da fazla ayrı kalabileceğini zannetmiyorum açıkçası...bizi özleyecek ve kısa zamanda geri gelecek bence...
bak gizeme onda da aynısı oldu hemencecik döndü aramıza..:)))

valla buraya bakamadım kaç gündür...kuzenimin düğün telaşı var...çeyiz falan gelinlik mobilya ev temizliği baya baya yordu beni...
doğru düzgün yemek falan yemedim zaten....
umarım gruptan çıkarılmamışımdr...

sabah 3 dilim beyaz ekmek...
5 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak çay....

slm fıstıklarım ayçincim tebrik ederim tatlım bu zorlu süreci layığıyla yerine getirdin umarım bende senin gibi karnesine alanlar keranına kısa sürede katılırım diyet için olmasada diyetsiz sohbetler için gel özletme kendinia.s.bu alkışlar sana:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

juliette haklısın, biraz daha dikkat edicem. bu arada simitlerim tam tahıllı :)
sabah: yarım simit, peynir, zeytin ezmesi
ara:yarım bardak taze meyve suyu
öğlen: 4 kaşık pilav, az tavuk, yoğurt
ara:
akşam:4 kaşık pilav, az tavuk
ara : az kek, mıuz ve galiba biraz kuruyemiş ((((

jülicim ben ayçinin bizden çok da fazla ayrı kalabileceğini zannetmiyorum açıkçası...bizi özleyecek ve kısa zamanda geri gelecek bence...
bak gizeme onda da aynısı oldu hemencecik döndü aramıza..:)))
hadi insallah :lepi:

tam tahıllı olması güzel canım..susamsız mı :uhm:
hem kek hem muz hem kuruyemiş hemide akşam yemekten sonra yani 20.00 den sonra ohaoldumsmile

akşam yemekten sonra bii yemek istersen o bence meyve olmalı muz da masum bir meyve değil ama elma armuk falan daha iyi olur ha birde ..yerimseniben

bana gelince sanki bugün karnımda b i tas vardı canım hiç ama hiç bişi istemedi zorla yedim .....

dediğim gibi sabah karnım cok kötü olunca en iyisi light yoğurt diye düşündüm 3-4 kasık yedim hala canım kahvaltı istemeyince birde armut yedim....

öğlen yumurta haslama peynir domates maydanoz yidim....

akşamda canım hiç bişi istemedi zorla tost yedim peynirli domatesli

2 bardak form cayı 2-3 lt de su içtim

günü böyle sacma sapan beslenmeyle kapattım...hani sebze hani et hani kuru baklagill :kedi:

günaydın kızlarrrrrr

ben 4-5 gündür diyet yapmıyorum kendimi buna inandırıyorum ben bölede iyiyim diyorum kendime zayıfları görünce özenmemeye çalışıyorum amannnn ben böle iyiyim işte niye kendimi onlarla kıyaslıyorum ki diyorum ve henüz tartılmadımda (((
bilmiyorum böle neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…