slm kızlar bi kaç gündür misafirdi resmi işlemlerdi derken gelemedim dedim birikmiştir ama fazla da bi gelen olmamış malesef...acilen takımcak toparlanmamız lazım...başta da kendimden bahsediyorum tabi ki...
sadece aldığım 0.5 kg gitmiş benden o da zaten bayramda aldığımdı ama işin güzel tarafı reglimin ilk günü kızlar ya şişkinliğim yok ya da daha fazla vermiş olmama rağmen belli olmuyo olabilir bilemiyorum ama sabah tartıya çıkmadan önce moralim çok bozuktu dedim şimdi 68 69 çıkarım çünkü oldukça yoğun geçiriyorum ilk günü anlarsınız işte ama vermiş görünce moralim accuk da olsa düzeldi gene takılmış bulunuyorum bu rakamlara 72 lerde de bööle takılıp sinir olmuştum neyse 67 den de kurtulacağım inşallah kızlar...daha fazla verebilirdim ama biraz dikkatsiz davrandım bu aralar bi de malum tatlı krizlerim falan gene de sonuçtan memnunum...
bu arada aslıcım seni acaip tebrik ederim canım durdun durdun birden bire gidiverdi kilolar hem de 4 kilo birdendelikafaduldendelikafadulden valaa süppersin arkadaşım darısı başımıza bu hafta kesin 1. sensin ...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
****7.TAKIM 174.ETAP ****
ebtuna ( /67,0/
pregant (75,0/71,0/4,0/5,33%)
sailormoon (67.8/67.3/0.5/%0.75)
JJuLiEtt(66.0/64.6/1.1/1.66%)
neira(55.5/
tutku2012(66.0/
ayca24(68.7/
cemre2010(64,3/
7,TAKIM TOPLAM KİLO(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?