Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayçincim fotolarına bakınca bende sana özeniyorum ne yalan söyleyim senin zayıflığında güzel üzme kendini öyle kaç beden giyiyorsun şuan madem onlar kadar zayıf olamıcam yoruldum artık diyorsun o zaman umarım kilonu korur ve böylede mutlu olursuna.s.

sıcakta bol bol yürüdüm elektrik parası yatırdım doktora gittim kan tahlili istedi zorlanıyorum nefes almakta taksit yatırdım dün annemler ilaç yazdırmıştı onları aldım 1buçuk saat yürüdüm ooh mis boyoz yemiştim sabah sırf yağ biraz erisin sıcakta sempatiksalakcinni nessemsi dip bucak bir ev işine girişeyim

zalim sıcak mı burda kıs geldi yaa.... izmirde havalar nasıl kuzenim var focada soğuk diye istemiyoruz artık bi yere gitmek orda ne zmana soğuyor hava

sabah boyozyedim maaleseef çok üzgünüm ama telefi etmeye çalışıcam

öğlenin sıcağında 1 gibi dışarı işlerimi hallettim 1 buçuk saatte 2 gibi temizliğe başladım deli gibi çalışıyorum elma yicem canım istemesede nese bide bamya yaptım birazdan da çorba yapcam yağsız sadece çorba içeceğim:lepi::1no2:

Juliette simit susamsiz ama başka bisiler var üstünde. Bu aralar doymuyorum nedense, aksam bisiler yemek istiyorum
bugunki menüm:
sabah: yarım simit, peynir, zeytin
öğlen: 4 kasık pilav, çok az tavuk, yoğurt
ara: yovita
aksam: 6 kasık pilav, çok az şinitzel
ara: muz

bügünki yediklerim...
kalkınca : armut

kahvaltı.. 2 dilim tb ekmek.ev yapımı salca...
öğlen: ton balıklı salata
ara:beyaz leblebi bi avuç
akşam: 1 tb ekmek yumurtasız yağsız menemen ve peynir ile 2 zeytin

günaydın kızlar...
dünkü yediklerim şöyleydi...dün günün çoğunu çarşıda geçirdim bol bol yürüdüm ve su içtim...
sabah peynir zeytin yedim1 brdak çay içtim ...
öğlen elma armut yedim...
akşam 3 tane barbunya balık yedim..ekmeksiz..ve salata...

akşam 11 buçuktu yemek yemem yarım porsiyon zeytinyağlı bamya taneleri ekmeksiz yedim

zalimi cim bu takıma acilen yeni kan lazım....cok bos topik herkes bebeleri sık giremiyo kimse o yüzden..

dün ki yedikleri..
kalkınca armut

kahvaltı 2 dilim ekmek domates peynir süt

öğlen bi avuc lebleci süt

akşam: 1 pors bamya 2 dilim ekmek yoğurt

ve bombam 5 adet kestane sekeri gözüm döndü resmen oda yaptığım montignac diyeti yüzünden hiç ttalı yok yasak muz bile karpuz bile ee yeme yeme patlama oldu sonunda bu diyeti bıraktım keloksa baslıcam

bugün kendime izin veriyorum bildirim öncesi iyi olmadı ama psikolojim bozuldu galina sanırsam herhalde

içinden aşkitom anam malkara bubam evreşe
ama ben istanbulda ikamet ediyom artık :2:

slm kızlar net yoktu giremedim geliyorum birazdan az işim var bubam gelcek temizlik yapmaktayım

evet bugün yediklerim arkidişlerim...
sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta....çay...
ara da bir avuç kuruyemiş...
öğlen 1 dilim börek.
akşam meyveyle ve sodayla geçecek...kocacım iş yeöeğinde olacak

ayca vur dedik öldürdün hee.
akşam sebze yada et ye mutlaka meyveye ile olmaz eğer öğlen sebze yada et tüketirsen akşamı hafif tüketebilirsin...

bende..
bugün izinliydim zaten

9.00: muz (ne kaa özlemişim )

12.00:simit domates peynir

16.00 kfleks yağsız süt ile

akşamda bamya yemeğim var birde somon yapıcam bide salata yidimi tamamdır

hee bide bugün fındıklı 3ü bi arada içicem :içelim:

slm kızlar sabah yarım simit yedim domatesle

az öncede azcık haşlanmış nohut ve 2 mürdüm eriği yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…