kızlar hakkaten de toparlanmamız lazım adımız tembel takıma çıkacak...en azından bildirimleri öyle ya da böyle girmemiz lazım bu saate kadar çok acele işi vardır kızların yoksa böyle yapmazlardı...
emoş nerelerde ki ? özledim valaaa:1hug:
bu arada gizemcim ne güzel verdin kiloları valaaa kızlar süppersiniz yaaa darısı başıma inşallah accuk motivasyona ihtiyacım var kızlar...canım bişey yemek istemiyo ya da tam tersi acaip şeyler çekiyo e tabi aç kal kal ondan sonra da kıtlıktan çıkmış gibi ne bulursam götürüyorum valaaa...
selam kızlar,kusura bakmayın diyorum önce..çok çook özür dilerim...
okuldan geç geldim müdürle toplantımız vardı...
son sayfada gördüm zeynepçim sormuşsun özledim demişsin inan ben de sizi çok özledim:1hugpuyorumnanaktan...ama çok yoğun bi süreç geçiriyorum,okulun ilk günleri çok zor geçer,ee burak da kreşe başladı..evde yalnızız,eşim gece 11den aşağı gelmiyor falan...diyet psikolojisinden iyice çıktım..diyet nedir unuttum...öyle bi moda girdim ki hiç umrumda değil sanki...ama gün geçtikçe şiştiğimin farkındayım..tekrar başlıcam ama ne zaman bilmem-tatlicadiarzu-
ben takımdan ayrılmak istiyorum kızlar..çünkü ne yazacak halim var ne de diyete başlayacak..bu sırada sizlere de ekstra yük olmak,uğramayan üye olmak istemiyorum..takımdaysam gerçekten uğraşmalıyım...ama şimdi uğraşamıyorum maalesef:1no2:hayatım bi düzene girsin tekrar başlıcam inşallah...
hakkınız helal edin,çok güzel günler geçirdik,güzel kilolar verdik...hepinize teşekkür ediyorum,kilo verenleri tebrik ediyorum...özellike aslı süpersin:lepi:a.s.maşallah sana canımmerak ettim valla görmek istedim seniyerimseniben
eğer kilo yazmak gerekiyorsa 67,4
hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
takımda yer olursa sonra beni alırsınız di misempatiksalakcinni
aslitom nasılsın :1hug: elindeki ve karnındaki nasıl yerimseniben
ebtuna herkes teker teker gidiyo yaa bende gidiyom :dilcikar:
aycacım bildirimi saat 12 ye kadar eğer giremiceksen geceden yapmak gerekiyor..birde kilonu en son listeyi kopyalayıp adının olduğu yere yazman gerekiyor yerimseniben...
listeyi paylaştım ben kızlar.emoşu haftaya ayrıldı gösterin.bu haftada listede olsun.
bu ne alaşkına kızlar hadi kendiniz bir yana preganta ayıp olmuyormu?????????
4 kilo vermiş listede yer alacak hatta belki takım olarak listede olunacak ama siz bildirim bile yapmıyoruz bırakın bildirimi listeye kilonuzu bile işlemiyorsunuz.
defalarca hesaplamaların nasıl yapılacağı,bildirimlerin en geç 12 de bittiği yazıldı.
ya anlamak istemiyorsunuz yada işinize gelmiyor.
lütfen daha ağır konuşmak istemiyorum kilo verenlere saygı gereği bu takımda birbirimize saygı gereği en azından bildirim yapın ve listenizi takip edin.
tekrardan bu takımın kapanmasını istemiyorum
bu hale döndürmek için çok çabaladım sorumsuzluklar yüzünden yeniden başa dönmesini istemiyorum.
lütfen emeğe saygı duyun
pregant ve juliette tebrikler...
juliette haklısın yine ama ben böyle dengesiz beslenmeyi alışkanlık edinmişim düzeltmeye çalışıyorum. hesaplamayı yapmıştım sonra görmedin sanırım.
bugün yediklerim:
sabah: muz, yovita
öğlen: yoğurt
ara: muz
akşam: 2 tabak çorba, 2 köfte
paylaşımada yazdım kızlar tel bozulmuş nete giremiyorum çıldıracaktım bugün resmen en sonunda telekomdan geldiler tel bozuk değiştirin dedi onunla uğraştım anca bütün gün kusura bakmayın bida olmaz umarım ve bu arada paylaşım son 12dir kızlar olmazsa geceden yapın bildirimlerinizi gecikme olmasın tutku rahatsızmış ondan uğrayamamış hastalıklar başladı artık havalar sürekli değiştiğinden hasta olan arkadaşlarımız var geçmiş olsun kızlar
kızlar o kadar tuhaf bi süreç geçiriyorum ki anlatamam..günler nasıl geçiyor farkında bile değilim..geçen cuma ayçin beni aradı,kilo için aradığı aklıma bile gelmiyor düşünün..sonradan aaa bugün cumaydı di mi demişim:bbo:
bugün de zor hatırlayıp geldim:kedi:bu durumda benim de payım var sanırım,tekrar çok özür diliyorum kızlara.s.kusuruma bakmayın ne olur...takımda olduğum sürece hep palaşımda bulunmaya,aktif olmaya çalıştım ama şimdi hiç o modda değilim gerçekten...kendimi inadırayım ki takım bana inansın di mi?
hepinizi çok seviyorum,özellikle ayçinimi çoooooook çooook seviyorumŞenizo benim istediğim zaman arayabileceğim,muhabbetiyle bana enerji veren,günümü güzelleştiren tatlı arkadaşım,eski dostumolumunekankayizsmile
herkese bu yolda başarılar kızlar,görüşmek üzere,beni unutmayınopuyorumnanaktan
pregant tebrik ediyorum canım...senin bu azminle takımın birinci olması gerekiyordu ama herkes senin gibi azimli olmadığı gibi senin bu derecenle dahi ikinci olduk...
yarıscım katılıyorum..her hafta aynı seyi yazıyoruz...
her gün yenilenler yazılsın.....
paylasımda bulunulsun....
cuma 12 önce herkes kilosunu listeye yazsın.....
cumadan cumaya kilom bilmem kaç yazıp cekip gitmek olmuyor...arkadaslar biz buraya birlikte motive olmak için giriyoruz
bunu neden yapıyoruz bilmem ama böyle olmamalı 12.:44e kadar netim vardı eğer diğer arkadaşlarda bildirimde bulunsaydı paylaşım olacaktı şuan oylamaya soktular listemiz kabul edilsinmi edilmesinmi diye çok üzülüyorum bu duruma bizim net kurallarımız var arkadaşlar en önemlisi de paylaşımların sıklığı ve 12den önce bildirim yapılması eğer bu kuralara uyulsaydı şuan bir sorun yaşanmıyacaktı hen takım olarak dereceye girmiştik çünkü hemde bireyselde eğer listeler yenilenirsse çok çok üzülcemmafoldumben