7.TAKIM KURALLARI
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
varım nan :dilcikar: :dilcikar: su değil günde 3 litre su içiyorum sempatiksalakcinni beşi biyerde funda suyu ve yeşil çay hariç sabahları 1 saat hızlı yürüyüş ve koşu veya evde spoor birde öğlen ve akşam 20 şer dakka okula gidip geliyom hıııııhhhhh ekmek hiç yok yerine etimek sabah etiek peynir meyve ara süt öğlen roka tere maydonoz dere otu havuç taze soğan taza nane havuç limon tuz sonra muz akşam etimek çorba ve aynı salatadan bi daha koca leğenle sadece sebze meyve yiyom nan :lepi: geççem seni süprizzzzz :mymeka: delikafadulden :sm_cool: :sm_cool:
hareket simili ::dilcikar:noldu dilini yuttun galibam cevap veremedin :roflol: :roflol: :roflol: nan aramızda 2.5 kilo varmış bende bişey sandım haftaya geçerim seni lülülülülülü
ilahi cemrearkadaşlar ben bugün dieti bozdum yaw(((((( misafir vardı da ((((((
eweeeeeeeeeet yine ben bugün oruçluyum ondan daha bişi yemedimsempatiksalakcinniehheeehee iftarda ne yesemki yağsız tarhana çorbası yicem buldum bilesempatiksalakcinni
selam sailcim nasılsın..en iyisi dieyette olduğunu kiimseye sölememek...
cok dikkat ediyorum cevremdekiler özellikle tatlı börek cörek getiriyor gelirken hemde cok yakınlarım...neden olabilir.....
en iyisi kimseye söylememk. artık sadece bu diyet aramızda :1hug: :lepi:
kendimede cok güzel spor buldum..kızımı halının ortasına koyuyom müzik acıp etrafında oynuyom oda alkıs tutuyo :roflol: ayy kan ter içinde kaldım
canım sen emziriyordun dimi...merhaba arkadaslar a.s
bir haftadir sizi takip ediyorum
ve nihayetinde diyete basladim
gec bile kaldim
9 aylik kizim var ve dogum kilolarindan acil kurtulmayi hedefliyorum
suan malesef 77 kiloyum 60 kiloya inmem lazim
diyete 79 ile uc gun once cuma gunu basladim
2 kilo gitti bile dahada gidecek azmettim
bu topikte birkac onceden tanidigim arkadaslarim var
juliett tutku ayca, ayni donem dogum yaptik
araniza alirsaniz bende bu yarisa katilmak istiyorum
buldum seni :) canım bende ayen kızımı karşıma koyup oynuyorum sauna esofmanla ben doğumdan sonra 83 düm şimdi 72 yim ama azimliyim 60 olacam inş.sen nasılsın melisa nasıl. ben 60-69 topiğindeyim bu aralar.
canım sen emziriyordun dimi...
selam ttalım..benim kız iyi seninki nasıl yasına girdimi...
maşallah ecrine cok iyi bence ilk doğduğunu hatırla....yok canım 11 aylık oldu.halen 8 kilo ama çok afacan hiç durmuyor
juliette, aslında haklısı. ama ben 71.5 dan 64 e indim, sanırım biraz sıkıldım diet yapmaktan, bi de zor kilo verdiğim için adapte olamıyorum. beni bi hizaya soksanız iyi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?