Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

noldu dilini yuttun galibam cevap veremedin :roflol: :roflol: :roflol: nan aramızda 2.5 kilo varmış bende bişey sandım haftaya geçerim seni lülülülülülü

kızlar takım kurallarısengözlerimebaksanab

kızlar dilim yara oldu pek bişi yiyemiyorum yarım dilim ekmekle bir iki çatal ekmek yedim azcıkta pilav

eweeeeeeeeeet yine ben bugün oruçluyum ondan daha bişi yemedimsempatiksalakcinniehheeehee iftarda ne yesemki yağsız tarhana çorbası yicem buldum bilesempatiksalakcinni

noldu dilini yuttun galibam cevap veremedin :roflol: :roflol: :roflol: nan aramızda 2.5 kilo varmış bende bişey sandım haftaya geçerim seni lülülülülülü
hareket simili ::dilcikar:
arkadaşlar ben bugün dieti bozdum yaw (((((( misafir vardı da ((((((
ilahi cemre daha düzgün diyete girmedin ki sen :roflol: sana diyet listesi falan mı yapsak acaba tabi gercekten zayıflamak istiyorsan
eweeeeeeeeeet yine ben bugün oruçluyum ondan daha bişi yemedimsempatiksalakcinniehheeehee iftarda ne yesemki yağsız tarhana çorbası yicem buldum bilesempatiksalakcinni

hayırdır tatllım ne orucu

slm kızlar haftasonu netim yoktu..gelemedim...yeni bi hafta başladı hepimize başarılar diliyorum...ben almış başımı giderken artık döndüm sahalara..zira böle giderse tekrar 70 leri görmem an meselesi..yarın da diyetisyenimde randevum var çok korkuyorum acaba ertelesem mi ki?artık kimseye zayıfladığımı sölemiyorum kızlar hemencecik nazar ediyolar bu hale gelene kadar neler çekiyorum sonra hoop hemen eski kilolara dönüş...
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 kupa çay
2 dilim peynir
2 ad. zeytin
domates salatalık

ara:
1 ad. incir

ciddi ciddi eski halime dönüyorum innnşalllahhhh

yeni gelenler hoşgelmiş bu arada acilen taze kana ihtiyaç var duyrulur..takımın başına gelenlere de üzüldüm ama ders olsun bize...
hadi gene yazarım şimdi biraz işlerim var kızlar görüşürüz...a.s.

selam sailcim nasılsın..en iyisi dieyette olduğunu kiimseye sölememek...
cok dikkat ediyorum cevremdekiler özellikle tatlı börek cörek getiriyor gelirken hemde cok yakınlarım...neden olabilir.....

selam sailcim nasılsın..en iyisi dieyette olduğunu kiimseye sölememek...
cok dikkat ediyorum cevremdekiler özellikle tatlı börek cörek getiriyor gelirken hemde cok yakınlarım...neden olabilir.....

acaba neden?:)))kıskanıyolar gülüm bizi aslında benim derdim daha çok kendimle sanırım başkalarına söyleyince diyet baskısına girip kuralları çiğneyesim geliyo ama kendi halimde diyetime sporuma bakınca farkına bile varmıyorum canım bişey çekmiyo çünkü insanlar diyette olduğunu bilince sana istedikleri gibi karışabileceklerini zannedip ayy onu yeme bunu yeme bak bi çay varmış ıonu da iç falan offff boğuyolar beni...bugünden itibaren diyette değilmişim gibi davranacağım iştahım yokmuş gibi :))):lepi:

zeynep bencede söyleme kimseye zayıfladığını kesin nazar oluyordur diyetisyen randevunuda erteleme

ben kesinlikle öyleyim artık diyorumki ilaçlar kilo aldırıyormuş ameliyattan sonra kendiliğinden vermeye başladım falan diyorum bazen ağzımdan kaçıyor ama herkes alışık diyet çabalarıma 2 saatlikti benim diyetlerim hep hatta onların yanında yiyip güzelce tabağımı bitiriyorum böylece işgillenmiyorlar benden ama tabi 2 haftada vereceğim kiloyu 3 haftada veriyorum ama ama kafam rahat zayıflıyorum kimsenin bak ben duydum ekmek yimicekmişsin tabağını yarıya indircekmişsin laflarından nefret ediyorum daha çok utanıyorum bu yüzden kimseye söyleme taraftarı deilim

tamam gizemcim korkunun ecele faydası yok verememiş çıkacağım ama napalım artık bi dahaki sefere inşallah...
yediğimize içtiğimize karışanşlar daha çok yakın çevreden oluyo zaten samimiyetten dolayı istediklerini söyleyebileceklerini zannediyolar tavsiye veriyolar gıcık gıcık üfff ben de çok sıkılıyorum bööle muhabbetlerden artık ama kadınlar genel olarak ya kıyafet ya da diyet konuşuyo zaten uzak durmak lazım böyle ortamlardan gerçekten de...insan sinirlendiğiyle kalıyo kimisi de jülinin dediği gibi önüne yığıyo yemekleri amaaan canım yarın başlarsın faln diyolar o da ayrı bi dert en iisi sır gibi saklamak:)))

en iyisi kimseye söylememk. artık sadece bu diyet aramızda :1hug: :lepi:
kendimede cok güzel spor buldum..kızımı halının ortasına koyuyom müzik acıp etrafında oynuyom oda alkıs tutuyo :roflol: ayy kan ter içinde kaldım

merhaba arkadaslar a.s
bir haftadir sizi takip ediyorum
ve nihayetinde diyete basladim
gec bile kaldim
9 aylik kizim var ve dogum kilolarindan acil kurtulmayi hedefliyorum
suan malesef 77 kiloyum 60 kiloya inmem lazim
diyete 79 ile uc gun once cuma gunu basladim
2 kilo gitti bile dahada gidecek azmettim

bu topikte birkac onceden tanidigim arkadaslarim var
juliett tutku ayca, ayni donem dogum yaptik
araniza alirsaniz bende bu yarisa katilmak istiyorum

buldum seni :) canım bende ayen kızımı karşıma koyup oynuyorum sauna esofmanla ben doğumdan sonra 83 düm şimdi 72 yim ama azimliyim 60 olacam inş.sen nasılsın melisa nasıl. ben 60-69 topiğindeyim bu aralar.

canım sen emziriyordun dimi...
buldum seni :) canım bende ayen kızımı karşıma koyup oynuyorum sauna esofmanla ben doğumdan sonra 83 düm şimdi 72 yim ama azimliyim 60 olacam inş.sen nasılsın melisa nasıl. ben 60-69 topiğindeyim bu aralar.

selam ttalım..benim kız iyi seninki nasıl yasına girdimi...

juliette, aslında haklısı. ama ben 71.5 dan 64 e indim, sanırım biraz sıkıldım diet yapmaktan, bi de zor kilo verdiğim için adapte olamıyorum. beni bi hizaya soksanız iyi olacak :)

yok canım 11 aylık oldu.halen 8 kilo ama çok afacan hiç durmuyor
maşallah ecrine cok iyi bence ilk doğduğunu hatırla....
juliette, aslında haklısı. ama ben 71.5 dan 64 e indim, sanırım biraz sıkıldım diet yapmaktan, bi de zor kilo verdiğim için adapte olamıyorum. beni bi hizaya soksanız iyi olacak :)

bak cemrecim....kendinde diyorsun zor kilo veriyorum okadar kg vermişsin şimdi hoop die alıyorsun yazık değilmi..
bence bu hafta işe kaçamakları bitirerek basla.....
çikolata gofret sekerli seyler yok...
ekmek tam tahıllı olursa harika olur...
o yovitamı ne onlarıda kaldır at ana öğünde öyle seyler yeme sebze yada et ve mutlaka yoğurt yee

yeni gelenler hoşgelmişler...

öğle:
2 yumurta sahanda
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kupa çay

sebze bulamadım ben de öğün atlamaktansa yumurta yiyeyim dedim...ii yapmış mıyım kızlar?biraz vakit geçince de yürüyüşümü yapacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…