Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım öncelikle cok gecmiş olsun..neden oluyor acaba...bişi dedilermi...

yediklerine gelince....

sabah ve öğlen aran cok uzun armutu arada yemen gerekiyor...cok uzun süre aclık iyi değil daha cok yersin ve doymazsın... akşamına mandalina ile kapatmadın herhalde değilmi...ohaoldumsmile

bana gelince....
sabah:keloks
ara:elme
öğlen keloks
ara:yoğurt
akşam.kıymalı yumurta ve kahvaltılık

1 yeşil cay 1 form cayı...
bidanede gayfe içerim artık

tutku :lepi: doğru karar tatlım...cumaları baktın giremiyon bana msj atarsın
sağol canm..

çok geçmiş olsun..
nekadar az yiyosun.

sabah 1 yumurta,1 muffin,çok az peynir,
öğlen 1köfte az sebze yanında
akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık bezelye..birazda üzüm.

aram yok malesef unutuyorum hepçok plansız yiyorum ya mutfağa giriyorum ne yesem diye bakarken önüme ne çıkarsa onu yiyorum bunu değştirmem lazım

unutmayın bildirimler cuma 10:30a kadar bitmiş olsun bu hafta ilk bildirimi yapmak istiyorum aklinialirimsmile sizler bana destek olursunuz eminim buna yarın kan vercem bakalım sonuçlar ne olacak

eferim eferim devam dansa mezdeke aç bari :roflol::roflol:
hayy bu editi kaldıranın....................................................

nan sen hiç değişmeişsin canım jujummmmmmmopuyorumnanaktan:teselli:a.s.:1hug:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uykum geldi gibi az yatayım kalkar neredeyse tüm yazılarınıza cvp yazacağım beni bilen bilir mesela pregant bir başladımmı konuşmaya susmam

petüüüüüüüüüüüş sağa tüpürme silimi :dilcikar:
zalimiiiiiiiiiiiiiiiiii eyi geceler üryanda beni gör

ewet arkadaşlar aramıza yenii katılan arkadaşlar var neredeyse herkes yenilendi benim zamanımdan kimse kalmadı ,kimse kimse birbirini pek tanımıyor çünkü çoğu yeni arkadaşlar ,şimdi rica etsem hem biz yeni gelenleri tanımak adına hem canlanmak adına hemde yenilerin bizleri tanıması adına ,
başta yaşınızı olmak üzere işinizi ,şimdiye kadar neler yaşadığınızı ,kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum) ,ilk başladığınız kilo ve hedef kilonuzu ,şuan kaç kilo olduğunuzu ,hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba ..biraz uzun oldu ama sorun deil parça parça da cevaplayabilirsiniz yeterki tümü cevap bulsun,,

yeni bişi geldi aklıma takım anket defteri şeklinde yapayım ben bunu sırayla yaşınız mesleğiniz adınız kaydirigubbakcemile3 iyi fikir

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…