slm kızlar.
ne güzel bugün diyete başlayacaktım. hemde çok kararlıydım ta ki sbah okula gidene kadar. okulda ders anlatamadım ve apar topar doktora gittim ve sonuç yüz felci. yine prednol. ama bu sefer bana kilo olarak dönmesine izin vermeyeceğim. tabi bu moral bozukluğu ile ne kadar diyet yapılabilir ne kadar spor yapılabilir bilmiyorum ama deneyeceğim yinede.
normalde su, tuz, şeker, hamurlu şeyler yasak. su dışında diğerleri iyi ama baklım.
bugün yediklerimi de yazayımda;
7.30 gibi bir kase müsli, 1 bardak yeşil çay
15,30 gibi önce bir armut, 4-5 tane küçük dolma, yoğurt, salata, 1 dilim kepek ekmeği
18.00 gibi 1 mandalina
sağol canm..tutku :lepi: doğru karar tatlım...cumaları baktın giremiyon bana msj atarsın
slm kızlar.
ne güzel bugün diyete başlayacaktım. hemde çok kararlıydım ta ki sbah okula gidene kadar. okulda ders anlatamadım ve apar topar doktora gittim ve sonuç yüz felci. yine prednol. ama bu sefer bana kilo olarak dönmesine izin vermeyeceğim. tabi bu moral bozukluğu ile ne kadar diyet yapılabilir ne kadar spor yapılabilir bilmiyorum ama deneyeceğim yinede.
normalde su, tuz, şeker, hamurlu şeyler yasak. su dışında diğerleri iyi ama baklım.
bugün yediklerimi de yazayımda;
7.30 gibi bir kase müsli, 1 bardak yeşil çay
15,30 gibi önce bir armut, 4-5 tane küçük dolma, yoğurt, salata, 1 dilim kepek ekmeği
18.00 gibi 1 mandalina
eferim eferim devam dansa mezdeke aç bari :roflol::roflol:en iyisi kimseye söylememk. artık sadece bu diyet aramızda :1hug: :lepi:
kendimede cok güzel spor buldum..kızımı halının ortasına koyuyom müzik acıp etrafında oynuyom oda alkıs tutuyo :roflol: ayy kan ter içinde kaldım
hayy bu editi kaldıranın....................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?