Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hosbulduk canim kaydirigubbakcemile5
sana iyi yuruyusler

sailcim yumurta benimde kurtarıcımdır..yanlız yumurta yersen ekmek..ekmek yersen yumurta yeme .....
sana diyom ama ben hafta sonu yumurta kırdım bana banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yidim bilmiyorumkismile

juli emzirmiyorum canim

tutku bu hafta ayrılacak galiba öyle konusmustuk yer var yani..gelince kaptan yazar zaten...

hosbulduk canim kaydirigubbakcemile5
sana iyi yuruyusler

teşekkür ederim canım:)
sailcim yumurta benimde kurtarıcımdır..yanlız yumurta yersen ekmek..ekmek yersen yumurta yeme .....
sana diyom ama ben hafta sonu yumurta kırdım bana banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yidim

canım boş boş yiyemem ki yumurtayı illa ki yanında ekmek yemem lazımmafoldumben midem yumurtayı pek kaldırmıyo ne yazık ki ağır gelir bana...kafamçokkarıştı

tamam juli
kaptan zalimi degil mi
birde kurallari iyice okumam bu isi siki tutmam gerekiyor
yeni yila kadar butun kilolari vermem lazim
onumde 3 ay var
her hafta 1.5 kilo vermeyi baz alirsak olacak gibi
bu topik yardimiyla insallah..

teşekkür ederim canım:)

canım boş boş yiyemem ki yumurtayı illa ki yanında ekmek yemem lazımmafoldumben midem yumurtayı pek kaldırmıyo ne yazık ki ağır gelir bana...kafamçokkarıştı
o zaman hafta bir yada 2 olsun canım sürekli yumurta ekmek olmasın...
ben bi kaçgündür keloksa basladım..hafta sonu fazla kacırdım..yarında detoks yapıcam..bulunca linkini sizede atarım... yada ben fayda görürsem sizde denersiniz

yovitayı bıraktım zaten, bi işe yaramıyo. yarından itibaren tekrar dietteyim :)
hadi insallah
tamam juli
kaptan zalimi degil mi
birde kurallari iyice okumam bu isi siki tutmam gerekiyor
yeni yila kadar butun kilolari vermem lazim
onumde 3 ay var
her hafta 1.5 kilo vermeyi baz alirsak olacak gibi
bu topik yardimiyla insallah..

evet canım zalimi....

hadi bakalım bu hafta tekrar dereceye giderlim..tabi, zamnında bildirim yaparsak

jülicim yok ben zaten sadece bugün bööle yedim normalde başka menüm var listemde ama sebze bulamadım malesef ki...ben de boş geçirmeyeyim diye yoksa her gün yumurta yesem içim dışıma çıkar yani...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kizlar diyetinizde dikkat ettiginiz puf noktalar neler

ben universite donemi birden kilo almistim
sicak su icerek ve yuruyus yaparak vermistim hepsini

simdi ise kizcem duzenli spor yapmami engelleyecek gibi
surekli ilgi oyun istiyor
uykuya gittiginde kar olacak benim icin
bol bol twister cevirmeyi dusunuyorum
birde evimde sabit bisiklet var
bacaklara kuvvet deyip asilacagim..

yemek konusunda da benim metabolizmam cok zayif
zayiflamam icin hic yememem lazim
sagliksiz olacak ama cesitim fazla olmayacak ve cok az yiyecegim

rana cım benimde spora hiç vaktim olmuyor müzik acıp oynuyoruz ana kız...kolbastı falan zıplaya zıplaya bi hal kalıyom melisada annem delirdi die alkıs tutuyo

birde şeker ve sekerli şeylerden uzak duruyorum cay ve kahveye dahi atmıyorum...ekmek tam tahıllı tüketiyorum... yesil çay ve form cayı içiyorum

juli ben karsisina gecip oynamiyorum beceremem
ama bir sarki soylemeye gor
benimkide deli gibi alkisliyor ileri geri gitmeler gorsen
tam cadi bunlar

bende tatliyi sifirladim ama kahve sekeri haric
cayi biraktim ama neskahveyi birakamiyorum o beni ayakta tutuyor
malum uykusuzluk biliyorsun bebeden kaynakli

ranacım adını bilmiyorum rana diyorum ama?:)
ben yürüyüş yaparak ve de 6 öğün beslenerek verdim kilolarımı daha verecek çok kilom var ama bence hiç bişey yememek çözüm değil versen bile sonrasında fazlasıyla alırsın bence dengeli bi sistem kur kendine herşeyin içinde olduğu meyvesi sebzesi proteini eti sütü yumurtası:)))falan hepsinden vitaminini al hem de vücudun dirençsiz kalmasın...:)))
kızlar yürüyüşüme gidiyorum bugünkü sohbet güzeldi ara ara katılşdım ama olsun hep bööle olsak ne ka güzel olur:)))
hepinizi öpüyorum...

selam kızlar..
geçn hafta yorgan döşek yatttım çok fena grip oldum..cuma günü dr a gittim bildirimi unutmuşum..

jyliiyle konuşduk bildirimde bulunamadığım için ayrılsammı diye düşündüm ama ipin ucunu brakırım ayrılsamda..
takımdan ayrılmamaya ve sıkı sıkı asılmaya karar verdim..hergün gelip yediklerimide yazmaya çalışıcam..

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler..hep birlikte inceliriz inşallah

canim nickim ama rana diyebilirsin
baslangic icin birkac hafta az yiyeyim diyorum
mide iyice kuculsun
sonra kendimi duzene sokacagim
zaten menumde yazdiklarin var ama iki gunde yada uc gunde bir olacak
ve cok az olacak

zaten kesinlessin duzenli yediklerimi yazacagim

slm kızlar.
ne güzel bugün diyete başlayacaktım. hemde çok kararlıydım ta ki sbah okula gidene kadar. okulda ders anlatamadım ve apar topar doktora gittim ve sonuç yüz felci. yine prednol. ama bu sefer bana kilo olarak dönmesine izin vermeyeceğim. tabi bu moral bozukluğu ile ne kadar diyet yapılabilir ne kadar spor yapılabilir bilmiyorum ama deneyeceğim yinede.
normalde su, tuz, şeker, hamurlu şeyler yasak. su dışında diğerleri iyi ama baklım.
bugün yediklerimi de yazayımda;
7.30 gibi bir kase müsli, 1 bardak yeşil çay
15,30 gibi önce bir armut, 4-5 tane küçük dolma, yoğurt, salata, 1 dilim kepek ekmeği
18.00 gibi 1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…