- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
yeni gelenler hoşgelmişler...
öğle:
2 yumurta sahanda
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kupa çay
sebze bulamadım ben de öğün atlamaktansa yumurta yiyeyim dedim...ii yapmış mıyım kızlar?biraz vakit geçince de yürüyüşümü yapacağım inşallah...
sailcim yumurta benimde kurtarıcımdır..yanlız yumurta yersen ekmek..ekmek yersen yumurta yeme .....yeni gelenler hoşgelmişler...
öğle:
2 yumurta sahanda
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kupa çay
sebze bulamadım ben de öğün atlamaktansa yumurta yiyeyim dedim...ii yapmış mıyım kızlar?biraz vakit geçince de yürüyüşümü yapacağım inşallah...
juli emzirmiyorum canim
hosbulduk canim kaydirigubbakcemile5
sana iyi yuruyusler
sailcim yumurta benimde kurtarıcımdır..yanlız yumurta yersen ekmek..ekmek yersen yumurta yeme .....
sana diyom ama ben hafta sonu yumurta kırdım bana banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yidim
sailcim yumurta benimde kurtarıcımdır..yanlız yumurta yersen ekmek..ekmek yersen yumurta yeme .....
sana diyom ama ben hafta sonu yumurta kırdım bana banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yidim bilmiyorumkismile
tutku bu hafta ayrılacak galiba öyle konusmustuk yer var yani..gelince kaptan yazar zaten...
o zaman hafta bir yada 2 olsun canım sürekli yumurta ekmek olmasın...teşekkür ederim canım:)
canım boş boş yiyemem ki yumurtayı illa ki yanında ekmek yemem lazımmafoldumben midem yumurtayı pek kaldırmıyo ne yazık ki ağır gelir bana...kafamçokkarıştı
hadi insallahyovitayı bıraktım zaten, bi işe yaramıyo. yarından itibaren tekrar dietteyim :)
tamam juli
kaptan zalimi degil mi
birde kurallari iyice okumam bu isi siki tutmam gerekiyor
yeni yila kadar butun kilolari vermem lazim
onumde 3 ay var
her hafta 1.5 kilo vermeyi baz alirsak olacak gibi
bu topik yardimiyla insallah..
ranacım adını bilmiyorum rana diyorum ama?:)
ben yürüyüş yaparak ve de 6 öğün beslenerek verdim kilolarımı daha verecek çok kilom var ama bence hiç bişey yememek çözüm değil versen bile sonrasında fazlasıyla alırsın bence dengeli bi sistem kur kendine herşeyin içinde olduğu meyvesi sebzesi proteini eti sütü yumurtası:)))falan hepsinden vitaminini al hem de vücudun dirençsiz kalmasın...:)))
kızlar yürüyüşüme gidiyorum bugünkü sohbet güzeldi ara ara katılşdım ama olsun hep bööle olsak ne ka güzel olur:)))
hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?