Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsin ablam bir fatma bence bunların hepsini yapabilir

Bugün çok uyuduk abla saat 9a geliyordu :) hava fena ama biraz açıldı gibi. Ve maalesef ben dün birine gelcem diye haber verdim pişmanım. Eski Bakıcı teyzemizin torunu oldu gözaydına gitçem çocuklarla nasıl olcak diye düşünüyorum. Neyseki dolmuş kapısının önünden geçiyor.
Kilomu yazmaya utanıyorum, akşam eşimin yanına indik çocuklarla ordan yemeğe gittik. Gece 9da yiyince sabah kilom 72

Fatmaaaa kayınvalidenle bence tekrar küss kız yoksa 70 kilo olacam hatta babanın yanınada gitmeeeee sana kötü örnek oliler
allah iyiliğini versin ablam inan sesli güldüm 5 dakika kadın suratıma bakıyor gelin delirdi diye ablam babamla çok severiz birbirimizi ama yanyana pek gecinemeyiz zaten birimiz tilki birimiz de kuyruğu olunca o yüzden sık gidemem. Kv gelince ona yapacak birşey yok ama böyle mutluyum be ablam 3 aydır ilk defa elinde yıkamak değil makinaya çamaşır atmayı kabul etti bekarken böyle bir seye sevinecegimi söyleseler kufrederdim herhalde bekarlar size bir tavsiye tutun dilinizi büyük ya da küçük hiç laf etmeyin hayırlısı deyin sonra benim gibi karizmayi yer kv ye kuyruk olursunuz

Elif napiyonnnnnnnn kız kendine gel sen resmen normal dağılım eğrisi yapıyorsun kilonla

Elifim ya şu utanma işini bi bırakın kenera ...
Elifim seni zorlamamdaki sebeb üzülmeni istemiyorum ve bu işi bi dur demediğin müddetçe baskül dahada fena olacak burda benim elimden tek gelen burda olduğumu bilmen . Gerisi sende bitiyor . Ama biliyorumki istesen yaparsın . Bu safer hadi başka demiyorum kararı sana bırakıyorum yakında ya 6 lı rakamlara düşersin yada 75! Olursun . Buna öngörü de ne dersen de kendimden biliyorum bunun ortadı yok malesef bıraktınmı gidiyor

Ben senin kv muhabbetlerini kaçırmışım :) neye küsmüştünüz öyle? Aynı evinde düşman gibi aynı sofraya bile oturmadınız mı?

Bence elif 80 i gormeden aklı başına gelmez ablam

Fatmacım kaptan yardımcısı olaraktan yeni görevini veriyorum not et
Peride demiyoki sen kimsin
Fıstıgım bu hafta eskiden yaptıgımız gibi asil -yedek listesi yapmını rica ediyorum .

Yedeklerde ben ve elifde varız dimi elifffff ?
Liste dışı kızlara sor ve denemedi üyelerimizde yedeklistede olsunlar .

Bu hafta yarışıyoruz asiller yedekler
Tüm üyeleri allıntıla ve haber ver

Not elifim bugünki kilosunu baz al 72

Elif 2 kiloyu ver cumaya yemeyim seni ;(

Yılbaşı hedefi belirlemişsiniz ben de yazayım o zaman gizem beni de not al perigunlugu
5 hafta 5 kilo yani 67 diyorum. Biraz dikkat etsem çabuk veriyorum ben aslında
Biraz dikkat etmesem de çabuk alıyorum işte
Vaaawwww cesur gördüm seni ama bence zor (çaktırma ters psikoloji yapıyorum ) gel yil başına kadar seninle yüzde üzerinden yarisalim elif ne dersin? Yasin yaşıma kilon kıloma burcun burcuma uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…