Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoş geldin müge. Fatma ben 30 yaşında evli çocuksuz mühendis konya

Merhaba Nur hoş geldin

Günaydın fıstık yaz bakalım menünü
Bugun yazayimda yarin giremicem
Sabah
Cavdar ekmegi
Zeytin
Peynir
Yogurt

Oglen
Bir tabak mercimek corbasi
Bir kase pirasa
Bir kase yogurt

Aksam
Bir mandalina

Yatmadan pulbiberli yogurt

Bugun yazayimda yarin giremicem
Sabah
Cavdar ekmegi
Zeytin
Peynir
Yogurt

Oglen
Bir tabak mercimek corbasi
Bir kase pirasa
Bir kase yogurt

Aksam
Bir mandalina

Yatmadan pulbiberli yogurt

Akşam olmamış canım mandalina yi ara ogün yap ama akşam az da olsa yemek ye geceler çok uzun vücut korumaya geçmesin sabahki ekmek tüm ekmek değildir dı mi

Su spor? Sen cok güzel spor yapardın kuzum ya

Afiyet olsun şeker. Sen yine böyle kaçıp gelmeyi dene olmazsa pazartesi yazarsın

Ogleni gec yicem kuzucum aksam vakti olcak yani o yuzden cunku gec acikiyorum mandalina yerine ne olsun gec vakitte ama
Yok bir dilim kuzucum annem yeni bi yerden aliyor sevmiyorum tadini birden fazla yemedim su icemiyorum geri kazanmam lazim o aliskanligi spor olarak gun icinde yuruyus yapiyorum yani gidecegim yere yuruyerek gidiyorum balm birde leslie ve mekige basliyorum bugun

Nur hoşgeldin tatlım, bende Selin 24 yaşında bekarım. 50 kg çok az değil mi ya boylarımız aynı gibi ama kendimi 50 kg düşünemiyorum hedefim 55 ama bir türlü inemedim
çok teşekkürler.yarın görüşmek üzere, kusuruma bakmayın. bugünlerde kendimi çok çirkin hissediyorum.
iyi geceler
Öyle hissetmeyin, inanın sizi çok iyi anlıyorum. Kedimizle barışmalıyız, önce kendimizi sevmeliyiz. Acı bir şekilde gördüm ki kendini sevmeyen bir başkasını da sevemiyor, yetemiyor. Ama hepsini birlikte aşacağız.

Gunaydin hanimlarrr
Günaydın kuzu, asfarovski günaydın ablam

Acil onerilerini bekliyorum cok kalamicam asfarovski canm
Ben liste disi ama surekli menu lerle devam etsem olur mu
Canım sen kilo ver de nasıl istersen öyle ver bence ama sen her hafta güzel kilo veriyordun, listeye dönmen takım için çok iyi olur. Liste seni tetiklemek yerine kasıyor mu?

Canım sen kilo ver de nasıl istersen öyle ver bence ama sen her hafta güzel kilo veriyordun, listeye dönmen takım için çok iyi olur. Liste seni tetiklemek yerine kasıyor mu?
Kasması dışında kuzum siteye giremiyorum surekli o yuzden

Günaydın fıstık

Kasması dışında kuzum siteye giremiyorum surekli o yuzden
Hımm anladım bebeğim, günlük ne kadar zaman ayırabilirsin, hiç mi? birşey bulmaya çalışalım. Özlüyoruz seni

Günaydınlar, sabah planladığımız menüyü mü yazıyoruz yoksa bir gün önce yediklerinizi mi ?
Genelde günlük menü bildirimini akşam veriyoruz, yeme içme işlememiz bitince. Ama dünün menüsü verilmediyse onu da belirtebilirsin bir sonraki gün.

Bende ozledim kuzum onceki sohbetlerimizi ama soz veremiyorum buyuk bir yuk var suan omzumda eger giremezsem sizleri zor durumda birakmis olacagim ondan korkuyorum ama bir iki hafta vakit bulmaya calisip gireyim diyorum zamanla oturtursam listeyede girerim umarim

tamam kuzucum sen kendini zorlamadan minumum seviyede de olsan gel aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…