- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Hoş geldin canımMerhabalar kızlar bende yarın başlıyorum 23 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.58 hedefim 50 kilo.inşallah hepimiz kilolarımızı sağlıklı şekilde veririz.
selamlar
İlk tanışma formum: (umarım doğru anlamışımdır :)
ADINIZ: Müge
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:66.5
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: aşırı iştah ve adet düzensizliği
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığım ve tabi ki görüntüm.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuk annesiyim, İstanbulda yaşıyorum.
son 2 yılda adet düzensizliğim nedeniyle kilo almaya ve verememeye başladım, bu da daha çok iştah açılmasına sebep oldu.
MERHABALAR(İLK TANIŞMA FORMUM):
ADINIZ:NUR
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:SAĞLIKSIZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM.B
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:23 YAŞINDAYIM İKİZLER BURCUYUM. SÖZLÜYÜM. ÜNİVERSİTE SON SINIFTAYIM ANKARADA YAŞIYORUM.
Günaydın fıstık yaz bakalım menünüGunaydin hanimlarrr
Bugun yazayimda yarin giremicemGünaydın fıstık yaz bakalım menünü
Bugun yazayimda yarin giremicem
Sabah
Cavdar ekmegi
Zeytin
Peynir
Yogurt
Oglen
Bir tabak mercimek corbasi
Bir kase pirasa
Bir kase yogurt
Aksam
Bir mandalina
Yatmadan pulbiberli yogurt
Ogleni gec yicem kuzucum aksam vakti olcak yani o yuzden cunku gec acikiyorum mandalina yerine ne olsun gec vakitte amaAkşam olmamış canım mandalina yi ara ogün yap ama akşam az da olsa yemek ye geceler çok uzun vücut korumaya geçmesinsabahki ekmek tüm ekmek değildir dı mi
Su spor? Sen cok güzel spor yapardın kuzum ya
Afiyet olsun şeker. Sen yine böyle kaçıp gelmeyi dene olmazsa pazartesi yazarsın
Nur hoşgeldin tatlım, bende Selin 24 yaşında bekarım. 50 kg çok az değil mi ya boylarımız aynı gibi ama kendimi 50 kg düşünemiyorumMERHABALAR(İLK TANIŞMA FORMUM):
ADINIZ:NUR
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:SAĞLIKSIZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KENDİ SAĞLIĞIM İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM.B
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:23 YAŞINDAYIM İKİZLER BURCUYUM. SÖZLÜYÜM. ÜNİVERSİTE SON SINIFTAYIM ANKARADA YAŞIYORUM.
Öyle hissetmeyin, inanın sizi çok iyi anlıyorum. Kedimizle barışmalıyız, önce kendimizi sevmeliyiz. Acı bir şekilde gördüm ki kendini sevmeyen bir başkasını da sevemiyor, yetemiyor. Ama hepsini birlikte aşacağız.çok teşekkürler.yarın görüşmek üzere, kusuruma bakmayın. bugünlerde kendimi çok çirkin hissediyorum.
iyi geceler
Günaydın kuzu,Gunaydin hanimlarrr
Canım sen kilo ver de nasıl istersen öyle ver bence ama sen her hafta güzel kilo veriyordun, listeye dönmen takım için çok iyi olur. Liste seni tetiklemek yerine kasıyor mu?Acil onerilerini bekliyorum cok kalamicamasfarovski canm
Ben liste disi ama surekli menu lerle devam etsem olur mu
Kasması dışında kuzum siteye giremiyorum surekli o yuzdenCanım sen kilo ver de nasıl istersen öyle ver bence ama sen her hafta güzel kilo veriyordun, listeye dönmen takım için çok iyi olur. Liste seni tetiklemek yerine kasıyor mu?
Günaydın fıstıkNur hoşgeldin tatlım, bende Selin 24 yaşında bekarım. 50 kg çok az değil mi ya boylarımız aynı gibi ama kendimi 50 kg düşünemiyorumhedefim 55 ama bir türlü inemedim
Öyle hissetmeyin, inanın sizi çok iyi anlıyorum. Kedimizle barışmalıyız, önce kendimizi sevmeliyiz. Acı bir şekilde gördüm ki kendini sevmeyen bir başkasını da sevemiyor, yetemiyor. Ama hepsini birlikte aşacağız.
Günaydın kuzu,asfarovski günaydın ablam
Hımm anladım bebeğim, günlük ne kadar zaman ayırabilirsin, hiç mi? birşey bulmaya çalışalım. Özlüyoruz seniKasması dışında kuzum siteye giremiyorum surekli o yuzden
Genelde günlük menü bildirimini akşam veriyoruz, yeme içme işlememiz bitince. Ama dünün menüsü verilmediyse onu da belirtebilirsin bir sonraki gün.Günaydınlar, sabah planladığımız menüyü mü yazıyoruz yoksa bir gün önce yediklerinizi mi ?
Tamam teşekkürler :)Hımm anladım bebeğim, günlük ne kadar zaman ayırabilirsin, hiç mi? birşey bulmaya çalışalım. Özlüyoruz seni
Genelde günlük menü bildirimini akşam veriyoruz, yeme içme işlememiz bitince. Ama dünün menüsü verilmediyse onu da belirtebilirsin bir sonraki gün.
Bende ozledim kuzum onceki sohbetlerimizi ama soz veremiyorum buyuk bir yuk var suan omzumda eger giremezsem sizleri zor durumda birakmis olacagim ondan korkuyorum ama bir iki hafta vakit bulmaya calisip gireyim diyorum zamanla oturtursam listeyede girerim umarimHımm anladım bebeğim, günlük ne kadar zaman ayırabilirsin, hiç mi? birşey bulmaya çalışalım. Özlüyoruz seni
Genelde günlük menü bildirimini akşam veriyoruz, yeme içme işlememiz bitince. Ama dünün menüsü verilmediyse onu da belirtebilirsin bir sonraki gün.
Bende ozledim kuzum onceki sohbetlerimizi ama soz veremiyorum buyuk bir yuk var suan omzumda eger giremezsem sizleri zor durumda birakmis olacagim ondan korkuyorum ama bir iki hafta vakit bulmaya calisip gireyim diyorum zamanla oturtursam listeyede girerim umarim
Tamam kuşum takimla dydream ablalarn gruba yazmaya calisacagim jendini salmakla olmuyir bu isler sen spor yapiuor musuntamam kuzucum sen kendini zorlamadan minumum seviyede de olsan gel aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?