Yapıyorum kuzu en az 30 dk yürüyüş ya da cardiyo en az 15 dk da bacak kalça egzersizleri falan günlük en az 40 dk yapmaya çalışıyorum.Tamam kuşum takimla dydream ablalarn gruba yazmaya calisacagim jendini salmakla olmuyir bu isler sen spor yapiuor musun
Link versene balm bakaymYapıyorum kuzu en az 30 dk yürüyüş ya da cardiyo en az 15 dk da bacak kalça egzersizleri falan günlük en az 40 dk yapmaya çalışıyorum.
Bana uyar kuzum ben sadece senin sağlıklı mutlu olmanı isterimAcil onerilerini bekliyorum cok kalamicamasfarovski canm
Ben liste disi ama surekli menu lerle devam etsem olur mu
Nur hoşgeldin tatlım, bende Selin 24 yaşında bekarım. 50 kg çok az değil mi ya boylarımız aynı gibi ama kendimi 50 kg düşünemiyorumhedefim 55 ama bir türlü inemedim
Öyle hissetmeyin, inanın sizi çok iyi anlıyorum. Kedimizle barışmalıyız, önce kendimizi sevmeliyiz. Acı bir şekilde gördüm ki kendini sevmeyen bir başkasını da sevemiyor, yetemiyor. Ama hepsini birlikte aşacağız.
Günaydın kuzu,asfarovski günaydın ablam
Yediklerimizi canım ah ah planladıklarımizi yesek sadece burada olmazdık galibaGünaydınlar, sabah planladığımız menüyü mü yazıyoruz yoksa bir gün önce yediklerinizi mi ?
Tekrar basın sağ olsun canım. Nasılsın biraz daha iyi misingünaydın arkadaşlar,yoldayız dönüyoruz antep'e
İnşallah azimle hepimiz kilolarımızı veririrz ve güzel arkadaşlıklar kurarız.
Bugün spora gitmek yerine bol bol temizlik yaptım
Kahvaltı
Yarım simit
Peynir
Çay
Öğlen
Yarım paket form bisküvi
2 kaşık yoğurt
Akşam
Tavuklu salata
Ayran
2.5 litre su içtim bu arada
günaydın arkadaşlar,yoldayız dönüyoruz antep'e
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallahgünaydın arkadaşlar,yoldayız dönüyoruz antep'e
Tekrar allah rahmet eylesin kekliğim sabır diliyorum ..günaydın arkadaşlar,yoldayız dönüyoruz antep'e
Elavinya canım benim eğerki yorum istemediğini belirtsen yeterdiBelkide hayatmda ilk yarim biraktgm iş,70kg vermesi gereken birinin psikolojisi diyelim ,hepinizi ayri sevdim
Hoşgeldin ay kızım tekrar menülerini vermeme çokkk sevindimBugun yazayimda yarin giremicem
Sabah
Cavdar ekmegi
Zeytin
Peynir
Yogurt
Oglen
Bir tabak mercimek corbasi
Bir kase pirasa
Bir kase yogurt
Aksam
Bir mandalina
Yatmadan pulbiberli yogurt
Allah iyiliğini versin yasemin
Tünaydın elifim biliyorumki sende bende yeni uyanmadıkGünaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?