Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kuşum takimla dydream ablalarn gruba yazmaya calisacagim jendini salmakla olmuyir bu isler sen spor yapiuor musun
Yapıyorum kuzu en az 30 dk yürüyüş ya da cardiyo en az 15 dk da bacak kalça egzersizleri falan günlük en az 40 dk yapmaya çalışıyorum.

Günaydın selinim

hoşgeldiniz arkadaşlar mende fatma antepte yaşıyorum 4 oğlum var 43 yaşındayım öğretmenim 5 aydır buralardayım
hepimize güzel kilo vermeler diyorum

1. İnşallah azimle hepimiz kilolarımızı veririrz ve güzel arkadaşlıklar kurarız.

Bugün spora gitmek yerine bol bol temizlik yaptım
    Kahvaltı
    Yarım simit
    Peynir
    Çay

Öğlen
    Yarım paket form bisküvi
    2 kaşık yoğurt

Akşam
    Tavuklu salata
    Ayran

2.5 litre su içtim bu arada

Belkide hayatmda ilk yarim biraktgm iş,70kg vermesi gereken birinin psikolojisi diyelim ,hepinizi ayri sevdim
Elavinya canım benim eğerki yorum istemediğini belirtsen yeterdi gitmen için bi sebeb yok arkadaşım . Herkes farklı diyet ,düzen içinde biz sadece sen çok diyet yapmadıgın için öngörülerde bulunduk istemezsen belirtmen yeterdi güzelim niye gidiyorsun . Dön lütfen senin bize ihtiyacım var bak fatmayla birbirinize destek olun inan tek başına olmak daha zor hadi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…