Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet evet bir liste olsun. Beni önemseyin ilgi gösterin gaza getirin

Ablam görev bas üstüne de kaptan yardımcısı kısmını anlamadım

Evet evet bir liste olsun. Beni önemseyin ilgi gösterin gaza getirin
Ne gazi sana turbo taktirsam ise yaramaz kocayı aldın iki de oğlan dogurdun koca kaçarsa oğlanlar bakar diye güveniyorsun di mi ama ızmir güzelim oralar valla bir an önce kendine bak bence

Ay sabah 6:30 da uyanınca böyle oldum ya kusura bakmayın lütfen çenem düştü elifi de ozleyince takılmak geliyor içimden sürekli. Banane ya beni böyle sevin bu günlük. Zaten güzel mutlu rahat günler sona eriyor

Enerjin yüksek maşallah

'Kilo veremez ki şişko' diye diye kilo verdirirsin hepimize
Napayim Allah Allah koca koca kadınlar yalvarıyor size güzellikten anlamıyoruz ben de ters psikoloji yapıyorum bence zaten boğalar güzellikten anlamaz inada vurmak lazım mesela kendime her sabah aynada bakip aferin sana yiye yiye dop gibi oldun başta senin kendine saygın yok boğaz peşinde bu hale geldin diye sayıyorum sonra içimden tekrar bakma sen ona gayet iyisin diyorum o ayrı. Evet gerçekten ben iyiyiz

Çok güzel modeller var yeni işe yeni kıyafetler. Benim de işe başlayıp şu eşofman modundan çıkasım geliyor ara ara

Eklentiler

• image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 41
Dün kocamla kilolar hakkında konuşuyoruz. Bana dedi ki hemen belli oluyor aldığın kilolar dedi. Ben de buna alış kilo alacağım dedim. Hamile kalınca mi dedi yok dedim normalde de şişman olmak istiyorum 100 kilo dedim. Ben de 80 olayım o zaman dedi sonra durdu düşündü kendi halinden korktu galiba yok dedi ben 70 bile olsam bıçakla keser yine atarım fazlaliklari dedi. Korktum kızlar ya valla benim bir an önce hızlanmam lazım kilo için bu herif beni uykumda kesmesin sakin

İyi ki beni kesmiyosun deseydin neyseki eşim 85 kilo da birbirimizle karşılıklı uğraşıyoruz

Çok güzel modeller var yeni işe yeni kıyafetler. Benim de işe başlayıp şu eşofman modundan çıkasım geliyor ara ara
Ay ilk ve son bordo ya bayıldım ikisi de çok sık . Zaten bu ara bordo ya takmış durumdayım. Topuklu normal ayakkabı hep bordo hatta dün greyder den seri sonunda kalmış bi bordo ya bayıldım ama numarası kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…