- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Bence yasemin abla gibi senin yılbaşı hedefin 80Kız deme ne 80ihamilelik dışında görmedim ben o kiloyu Allah göstermesin
Seni seçtim pikaçuVaaawwww cesur gördüm seniama bence zor (çaktırma ters psikoloji yapıyorum ) gel yil başına kadar seninle yüzde üzerinden yarisalim elif ne dersin? Yasin yaşıma kilon kıloma burcun burcuma uygun
Evet evet bir liste olsun. Beni önemseyin ilgi gösterin gaza getirinFatmacım kaptan yardımcısı olaraktan yeni görevini veriyorum not et
Peride demiyoki sen kimsin
Fıstıgım bu hafta eskiden yaptıgımız gibi asil -yedek listesi yapmını rica ediyorum .
Yedeklerde ben ve elifde varız dimi elifffff ?
Liste dışı kızlara sor ve denemedi üyelerimizde yedeklistede olsunlar .
Bu hafta yarışıyoruz asiller yedekler
Tüm üyeleri allıntıla ve haber ver
Not elifim bugünki kilosunu baz al 72
Elif 2 kiloyu ver cumaya yemeyim seni ;(
Sizi obur boğalar siziVaaawwww cesur gördüm seniama bence zor (çaktırma ters psikoloji yapıyorum ) gel yil başına kadar seninle yüzde üzerinden yarisalim elif ne dersin? Yasin yaşıma kilon kıloma burcun burcuma uygun
Fatmacım kaptan yardımcısı olaraktan yeni görevini veriyorum not et
Peride demiyoki sen kimsin
Fıstıgım bu hafta eskiden yaptıgımız gibi asil -yedek listesi yapmını rica ediyorum .
Yedeklerde ben ve elifde varız dimi elifffff ?
Liste dışı kızlara sor ve denemedi üyelerimizde yedeklistede olsunlar .
Bu hafta yarışıyoruz asiller yedekler
Tüm üyeleri allıntıla ve haber ver
Not elifim bugünki kilosunu baz al 72
Elif 2 kiloyu ver cumaya yemeyim seni ;(
Hayat koçlugu faturanı nere gönderem elifffffEvet evet bir liste olsun. Beni önemseyin ilgi gösterin gaza getirin
Ne gazi sana turbo taktirsam ise yaramazEvet evet bir liste olsun. Beni önemseyin ilgi gösterin gaza getirin
Yahu seni 3 kaptan yardımcısından biri ilan etiydikyaAblam görev bas üstüne de kaptan yardımcısı kısmını anlamadım
Enerjin yüksek maşallahNe gazi sana turbo taktirsam ise yaramazkocayı aldın iki de oğlan dogurdun koca kaçarsa oğlanlar bakar diye güveniyorsun di mi ama ızmir güzelim oralar valla bir an önce kendine bak bence
Ay sabah 6:30 da uyanınca böyle oldum ya kusura bakmayın lütfen çenem düştü elifi de ozleyince takılmak geliyor içimden sürekli. Banane ya beni böyle sevin bu günlük. Zaten güzel mutlu rahat günler sona eriyor
Ben yoklama yaparım amele olurum vurun kirbaci çalıştırin ama ben sorumluluk ne anlarım ablam ya yönetici kim ben kim ameleyim benYahu seni 3 kaptan yardımcısından biri ilan etiydikya
Ha bide yoklamadan kim sorumluydu ?
'Kilo veremez ki şişko' diye diye kilo verdirirsin hepimizeBen yoklama yaparım amele olurum vurun kirbaci çalıştırin ama ben sorumluluk ne anlarım ablam ya yönetici kim ben kim ameleyim benruhum amele
Allah hayırlara getirsin öyle valla bugün. Hadi bana akıl ver alış verise çıkacağım çizme ve kaban gibi birşey anladın sen kışlık alacağım yani. Renk model ne alayım akıl ver kardeşine kilo verdim ya gaza geldim yenilenmek istiyorumEnerjin yüksek maşallah
Napayim Allah Allah koca koca kadınlar yalvarıyor size güzellikten anlamıyoruz ben de ters psikoloji yapıyorum'Kilo veremez ki şişko' diye diye kilo verdirirsin hepimize
Çok güzel modeller var yeni işe yeni kıyafetler. Benim de işe başlayıp şu eşofman modundan çıkasım geliyor ara araAllah hayırlara getirsin öyle valla bugün. Hadi bana akıl ver alış verise çıkacağım çizme ve kaban gibi birşey anladın sen kışlık alacağım yani. Renk model ne alayım akıl ver kardeşine kilo verdim ya gaza geldim yenilenmek istiyorum
İse başlama ege az daha büyüsün ama evet eşofman modundan çık çünkü kilo aldığını fark etmeni engelliyor. Giyin süslen güzelceÇok güzel modeller var yeni işe yeni kıyafetler. Benim de işe başlayıp şu eşofman modundan çıkasım geliyor ara ara
İyi ki beni kesmiyosun deseydinDün kocamla kilolar hakkında konuşuyoruz. Bana dedi ki hemen belli oluyor aldığın kilolar dedi. Ben de buna alış kilo alacağım dedim. Hamile kalınca mi dedi yok dedim normalde de şişman olmak istiyorum 100 kilo dedim. Ben de 80 olayım o zaman dedi sonra durdu düşündü kendi halinden korktu galiba yok dedi ben 70 bile olsam bıçakla keser yine atarım fazlaliklari dedi. Korktum kızlar ya valla benim bir an önce hızlanmam lazım kilo için bu herif beni uykumda kesmesin sakin
Ruhumda yok benim o giyinip süslenme. Saçımı kestirip boyadım da azcık kendime geldim vallahiİse başlama ege az daha büyüsün ama evet eşofman modundan çık çünkü kilo aldığını fark etmeni engelliyor. Giyin süslen güzelce
Ay ilk ve son bordo ya bayıldım ikisi de çok sık . Zaten bu ara bordo ya takmış durumdayım. Topuklu normal ayakkabı hep bordo hatta dün greyder den seri sonunda kalmış bi bordo ya bayıldım ama numarası kalmamışÇok güzel modeller var yeni işe yeni kıyafetler. Benim de işe başlayıp şu eşofman modundan çıkasım geliyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?