Hosbuldum ablam :)Hoşgeldin ay kızım tekrar menülerini vermeme çokkk sevindim
Evet sitede sorun vardı girilemiyordu hiç daha yeni girebiliyoruzgünaydınlar ne olmuş böyle cumartesi öğleden sonra kimsecikler uğramamış resmen kk da sorun mu vardı ?
Herşeyde vardır bir hayır, herşeyinde bir zamanı var bunu yalnızca Rabbim bilir.asfarovski
Canım benim ben her seferinde buraya baktığımda beni etiketlediyinizi gördüğümde çok duygilanıyorum, bir tarafdan da çok mutlu oluyorum. Ben burda diyildim yani Baküde diyildim babam rahatsız oraya gitmişdim dün geldim bir bakayım dedim. Ben hiç iyi diyilim ki, diyet falan yapmıyorum hiç bir şeyle ilgilenmiyorum kendime kapanmış öyle evdeyim. Ben hepinizden özür dilerim söz verdim ama sözümün arkasında duramadım ben de istiyorum zayıflamayı hem de her şeyden çok istiyorum ama bana ne oldu bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor son zamanlarda o kadar üzücü şeyler yaşıyorum ki, çocuğum olmazsa yaşamak bile istemiyorum o kadar kötüyüm.
asfarovski
Canım benim ben her seferinde buraya baktığımda beni etiketlediyinizi gördüğümde çok duygilanıyorum, bir tarafdan da çok mutlu oluyorum. Ben burda diyildim yani Baküde diyildim babam rahatsız oraya gitmişdim dün geldim bir bakayım dedim. Ben hiç iyi diyilim ki, diyet falan yapmıyorum hiç bir şeyle ilgilenmiyorum kendime kapanmış öyle evdeyim. Ben hepinizden özür dilerim söz verdim ama sözümün arkasında duramadım ben de istiyorum zayıflamayı hem de her şeyden çok istiyorum ama bana ne oldu bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor son zamanlarda o kadar üzücü şeyler yaşıyorum ki, çocuğum olmazsa yaşamak bile istemiyorum o kadar kötüyüm.
Tekrar başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun..arkadaşlar günaydın,hepinize tekrar teşekkür ederim desteğiniz için,ne kadar iyi olunabilir bu durumda bilmiyorum ama toparlamaya çalışıyorum işte,3 gündür baş ağrım geçmedi,ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Babamlar gitmemi istemedi hatta son ana kadar da götürmeyiz dediler ama ben direttim,o benim düğünüme geldi bense onun cenazesine gidebildim diye ağlayıp duruyorum
Hadi inşallah canım gelişmel eri bekliyorumAyyy kahkaha attım resmenbenim eşim de Bayram'da kendine geldi her ziyarete gittiğimiz evlilik yaramış sana diye karşısında kahkaha atınca ya ben çok mu kilo aldım ki dedi (10 kg aldı o da evlendikten sonra şimdi 83)
Sınavı yarın. Sınavdan sonra spora başlayacakmış, artık beni üzmeyecekmiş, temizliğe de yardım edecekmişmerakla pazartesiyi bekliyorum şimdi
Site çoktu güzelim iki gün yapamadılargünaydınlar ne olmuş böyle cumartesi öğleden sonra kimsecikler uğramamış resmen kk da sorun mu vardı ?
Ayyy ben de üzüldüm şimdi çok mu kısa kesti başka bir yer düzeltme yapamaz mi kiofff kızlar ya moralim çok bozuk saçlarımı kestireyim dedim sağolsun kuaför etti saçlarımın içine . bazen facede falan hayaller ve hayatlar diye resim paylaşıyorlar ya resmen benimde paylaşım geldi .
asfarovski
Ağlama kuzum allahtan geldik ona döneceğiz onun adına sevin bak ne kadar çok seveni var. Dua et birtanem onun huzuru için dua et. Rabbim cennetinde misafir etsin inşallaharkadaşlar günaydın,hepinize tekrar teşekkür ederim desteğiniz için,ne kadar iyi olunabilir bu durumda bilmiyorum ama toparlamaya çalışıyorum işte,3 gündür baş ağrım geçmedi,ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Babamlar gitmemi istemedi hatta son ana kadar da götürmeyiz dediler ama ben direttim,o benim düğünüme geldi bense onun cenazesine gidebildim diye ağlayıp duruyorum
Ayyy ben de üzüldüm şimdi çok mu kısa kesti başka bir yer düzeltme yapamaz mi ki
Orası öyle canım kökü sendebaşka yerede düzeltme yaptırsam sanırım asker traşı gibi olur fatmam . resmen şok oldum ya bide herzaman gittiğim kuaför istediğim modelle alakası bile yok .kökü bende nede olsa uzar diye teselli ediyorum kendimi
daha çabuk beslenmesi ve büyümesi için bir tavsiyede bulunabilirim bende faydasını gördüm biraz birazbaşka yerede düzeltme yaptırsam sanırım asker traşı gibi olur fatmam . resmen şok oldum ya bide herzaman gittiğim kuaför istediğim modelle alakası bile yok .kökü bende nede olsa uzar diye teselli ediyorum kendimi
Bildiğin göçtü canımSiteye noldu öyle ya göçtümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?