Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

asfarovski
Canım benim ben her seferinde buraya baktığımda beni etiketlediyinizi gördüğümde çok duygilanıyorum, bir tarafdan da çok mutlu oluyorum. Ben burda diyildim yani Baküde diyildim babam rahatsız oraya gitmişdim dün geldim bir bakayım dedim. Ben hiç iyi diyilim ki, diyet falan yapmıyorum hiç bir şeyle ilgilenmiyorum kendime kapanmış öyle evdeyim. Ben hepinizden özür dilerim söz verdim ama sözümün arkasında duramadım ben de istiyorum zayıflamayı hem de her şeyden çok istiyorum ama bana ne oldu bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor son zamanlarda o kadar üzücü şeyler yaşıyorum ki, çocuğum olmazsa yaşamak bile istemiyorum o kadar kötüyüm.

Herşeyde vardır bir hayır, herşeyinde bir zamanı var bunu yalnızca Rabbim bilir.

hoşgeldin canım . İNŞALLAH tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun.

arkadaşlar günaydın,hepinize tekrar teşekkür ederim desteğiniz için,ne kadar iyi olunabilir bu durumda bilmiyorum ama toparlamaya çalışıyorum işte,3 gündür baş ağrım geçmedi,ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Babamlar gitmemi istemedi hatta son ana kadar da götürmeyiz dediler ama ben direttim,o benim düğünüme geldi bense onun cenazesine gidebildim diye ağlayıp duruyorum

Tekrar başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun..

Hadi inşallah canım gelişmel eri bekliyorum

offf kızlar ya moralim çok bozuk saçlarımı kestireyim dedim sağolsun kuaför etti saçlarımın içine . bazen facede falan hayaller ve hayatlar diye resim paylaşıyorlar ya resmen benimde paylaşım geldi .
Ayyy ben de üzüldüm şimdi çok mu kısa kesti başka bir yer düzeltme yapamaz mi ki

Canım benim çok geçmiş olsun babacigina allah şifa versin. Güzelim diyet icin değil motive olmak için gel sen de muhabbete katil fırsat buldukça. Herşeyin başı sağlık özelikle ruh sağlığı. Bir daha duymayalim lütfen ne biçim laflar onlar yaşamak istememek lütfen silkin derin bir nefes al ve elhamdulillah de gerisini hepimizi yaradan allaha havale et. İnşallah daha kolay çözülecek herşey bak gör

Ağlama kuzum allahtan geldik ona döneceğiz onun adına sevin bak ne kadar çok seveni var. Dua et birtanem onun huzuru için dua et. Rabbim cennetinde misafir etsin inşallah

Ayyy ben de üzüldüm şimdi çok mu kısa kesti başka bir yer düzeltme yapamaz mi ki

başka yerede düzeltme yaptırsam sanırım asker traşı gibi olur fatmam . resmen şok oldum ya bide herzaman gittiğim kuaför istediğim modelle alakası bile yok . kökü bende nede olsa uzar diye teselli ediyorum kendimi

Orası öyle canım kökü sende neyse en azından bir süre yıkaması kurutmasi kolay olur en azindan

daha çabuk beslenmesi ve büyümesi için bir tavsiyede bulunabilirim bende faydasını gördüm biraz biraz e vitamini ve bepanthen kapsülü şampuanına kırıp ekle onu kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…