Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatmişim kız niye artıdasın?geberticem seni.kimin numarasını istiyorsinuz?
@keklik_58 bildirimde bulunmamış niyeki?
shadelima sen de sabitmişsin hiç yakıştıramadımmm...
Sabit bi karakterim olmadığı için sabitliği kendime bende yakıştıramadım Yok yok sabit kalmak yok marş marş ileri

Zambak geçmiş olsun babana...kuzum neden hayattan bu kadar kopup soğuttun kendini..Rabbim bizim için herşeyin hayırlısını verir...o güzel kalbini buna inandır..inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın..

Keklikcim tekrar başın sağolsun...Allah sabır versin..

Günaydın kızlar..

perigunlugu peri saç dökülmen varsa şampuanına dökmek yerine direk saçına uygula...tatlı badem yağı,evit ampül ve bepantene...şampuana çamterebentine dök..kuruluk yapar biraz ama saç dökülmesine iyidir...şampuan olarakta eczanelerde satılan zigavusu öneririm yada tresan..

Günaydıın aslında gözle görülür öyle aşırı saç dökülmem yok şuan ama saçlarım çok zayıfladı, bi kuaför arkadaşımda bunu tavsiye etti iki şampuandır kullanıyorum baya baya kalınlaştığını farkettim bir kere de çamterebenti yağını koymuştum şampuanıma.

Ama dediğin gibi birde direk saçıma uygulayayaım ) saçlarımda çok yağlı aslında kuruluk yapsa çok iyi oluuurr :)))

sağol gizemciğim deneyeyim 1 er tane yetiyormu
Buna benzer bi tarifte ben verim canım.Zeytinyağı yada badem yağının içine 1 bepanthen,1 bemiks(b vitamini),1 evigen(e vitamini) kırıp saçına maske olarak sür beklet sonra yıka.Birde saçı hızla uzatan dana ilikli tarifim var ama onu duyan önce bi ıığğğ dio ama hiç kokmaz çabucakta uzatır istersen verebilirim.

AYY 2 gündür bir boşluk yaşadım sanki şidi siteme girdiğimi görünce acaip mutlu oldum
hayırlı günlr hayırlı haftalarm olsun canlarım umarım herkes iyidir
hepimizin herşey gönlünce olması dileğiyle selamlar sevgiler
68 lere geldim duyuruluur

gözün aydın canım kutlarım

HANIMLAR LÜTFEN BU HAFTA ÇOK AZM EDELİM DERECE HATTA 1İLİK İÇİN ÇALIŞALIM ÖZELLİKLE KENDİME VE LİSTEDEKİ ARKADAŞLARA HAFTANIN BAŞINDAYIZ 4 GÜN BİLE ÇOK DİKKAT ETSEK YAPABİLİRİZ ÇOK EZİK KALDIK YAA TAKIMLAR ARASINDA HADİ HANIMLAR BU HAFTA 7. TAKIMIN HAFTASI OLSUN

menülerimiz ve sporlarımıza bakınca zaten sonucu tahmin edebiliyoruz 4 gün hepimiz kusursuz menü ve bol spor yapalım
kızlar dediğim gibi önce kendime diyorum yarışta olduğumuzu hatıurlayalım
cuma günü tebrik mesajlarımız dolaşssın inşallah takımda

İşte buuuddduuurrrrr

Merhaba kızlar nasılsınıız
Uzun zamandır hastalıklardan kurtulamadım önce ben ameliyat oldum sonra annem ameliyat oldu Allah daha kötü şeylerden korusun çok şükür artık iyiyiz
Ben artık takıma dönmek istiyorum ne kadar geçti bilmiyorum ama belli bi süre varmı _AYNURA_ dönebilecekmiyim bilemiyorum Diyetime kaldığım yerden devam etmek istiyorum listeye giremesemde burda sizinle olmak istiyorum desteğe ihtiyacım var

Günaydın hanımlar bol kilo vericeğimiz bir hafta olsun inşallah
Günaydıınlaarrr

Hoşgeldin canım en son izne ayrıldığın kilonu hatırlıyor musun peki ? Tabiiki girebilirsin aynura maalesef işe başladığı için aramızda olamıyor pek onun yerine ben varım

Çook çook geçmiş olsun

Son düzenleme:

alabilirim ixperim tarifi istersen özelden yazabilirsin . biran önce uzasın saçlar ya bir tarafı anyada bir tarafı konyada saçlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…