Sabit bi karakterim olmadığı için sabitliği kendime bende yakıştıramadımFatmişim kız niye artıdasın?geberticem seni.kimin numarasını istiyorsinuz?
@keklik_58 bildirimde bulunmamış niyeki?
shadelima sen de sabitmişsin hiç yakıştıramadımmm...
Organ nakli gerekmemiş iyikiBildiğin göçtü canımiki gun kalp masajı yaptı kazen galiba
Allah seni ne etmesin yaaaBildiğin göçtü canımiki gun kalp masajı yaptı kazen galiba
68 lere geldim duyuruluurKilo veren arkadaşları tebrik ederim , veremeyenlerdende haftaya oerformans bekliyoruz
Peri 69.4 müşüşsün haftaya 68 li kilolarda gelmezsen ooooooooo yu ben sana göstercem
daha çabuk beslenmesi ve büyümesi için bir tavsiyede bulunabilirim bende faydasını gördüm biraz biraze vitamini ve bepanthen kapsülü şampuanına kırıp ekle onu kullan
Zambak geçmiş olsun babana...kuzum neden hayattan bu kadar kopup soğuttun kendini..Rabbim bizim için herşeyin hayırlısını verir...o güzel kalbini buna inandır..inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın..@asfarovski
Canım benim ben her seferinde buraya baktığımda beni etiketlediyinizi gördüğümde çok duygilanıyorum, bir tarafdan da çok mutlu oluyorum. Ben burda diyildim yani Baküde diyildim babam rahatsız oraya gitmişdim dün geldim bir bakayım dedim. Ben hiç iyi diyilim ki, diyet falan yapmıyorum hiç bir şeyle ilgilenmiyorum kendime kapanmış öyle evdeyim. Ben hepinizden özür dilerim söz verdim ama sözümün arkasında duramadım ben de istiyorum zayıflamayı hem de her şeyden çok istiyorum ama bana ne oldu bilmiyorum hiç bir şey içimden gelmiyor son zamanlarda o kadar üzücü şeyler yaşıyorum ki, çocuğum olmazsa yaşamak bile istemiyorum o kadar kötüyüm.
Keklikcim tekrar başın sağolsun...Allah sabır versin..arkadaşlar günaydın,hepinize tekrar teşekkür ederim desteğiniz için,ne kadar iyi olunabilir bu durumda bilmiyorum ama toparlamaya çalışıyorum işte,3 gündür baş ağrım geçmedi,ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Babamlar gitmemi istemedi hatta son ana kadar da götürmeyiz dediler ama ben direttim,o benim düğünüme geldi bense onun cenazesine gidebildim diye ağlayıp duruyorum
ben mesela 750 ml şampuna 2şer yada 3er adet kırıyorum. şampuanın boyutuna göre değişiyorsağol gizemciğim deneyeyim 1 er tane yetiyormu
GünaydıınGünaydın kızlar..
perigunlugu peri saç dökülmen varsa şampuanına dökmek yerine direk saçına uygula...tatlı badem yağı,evit ampül ve bepantene...şampuana çamterebentine dök..kuruluk yapar biraz ama saç dökülmesine iyidir...şampuan olarakta eczanelerde satılan zigavusu öneririm yada tresan..
Buna benzer bi tarifte ben verim canım.Zeytinyağı yada badem yağının içine 1 bepanthen,1 bemiks(b vitamini),1 evigen(e vitamini) kırıp saçına maske olarak sür beklet sonra yıka.Birde saçı hızla uzatan dana ilikli tarifim var ama onu duyan önce bi ıığğğ dio ama hiç kokmaz çabucakta uzatır istersen verebilirim.sağol gizemciğim deneyeyim 1 er tane yetiyormu
68 lere geldim duyuruluur
İşte buuuddduuurrrrrHANIMLAR LÜTFEN BU HAFTA ÇOK AZM EDELİM DERECE HATTA 1İLİK İÇİN ÇALIŞALIM ÖZELLİKLE KENDİME VE LİSTEDEKİ ARKADAŞLARA HAFTANIN BAŞINDAYIZ 4 GÜN BİLE ÇOK DİKKAT ETSEK YAPABİLİRİZ ÇOK EZİK KALDIK YAA TAKIMLAR ARASINDA HADİ HANIMLAR BU HAFTA 7. TAKIMIN HAFTASI OLSUN
GünaydıınlaarrrGünaydın hanımlar bol kilo vericeğimiz bir hafta olsun inşallah
Merhaba kızlar nasılsınıız
Uzun zamandır hastalıklardan kurtulamadım önce ben ameliyat oldum sonra annem ameliyat oldu Allah daha kötü şeylerden korusun çok şükür artık iyiyiz
Ben artık takıma dönmek istiyorum ne kadar geçti bilmiyorum ama belli bi süre varmı_AYNURA_ dönebilecekmiyim bilemiyorum Diyetime kaldığım yerden devam etmek istiyorum listeye giremesemde burda sizinle olmak istiyorum desteğe ihtiyacım var
Buna benzer bi tarifte ben verim canım.Zeytinyağı yada badem yağının içine 1 bepanthen,1 bemiks(b vitamini),1 evigen(e vitamini) kırıp saçına maske olarak sür beklet sonra yıka.Birde saçı hızla uzatan dana ilikli tarifim var ama onu duyan önce bi ıığğğ dio ama hiç kokmaz çabucakta uzatır istersen verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?