Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin canım nasılsın . kaç kilosun şuanda takımdan kaç kiloyla ayrılmıştın hatırlıyormusun . sana ve annenede çok geçmiş olsun .

Selam kızlar yoğun bir hafta sonu maratonundan sonra yine döndüm buradayım cumartesi günü ve bütün hafta boyunca sınava çalıştım her zaman sordukları bir SORU vardı 50 puanlık banada 50 yettiği için en çok O konuya çalıştım her türlü SORU türevlerini çözdüm diğer konulara çok önem vermedim ama bu sefer komisyon bir değişiklik yapıp beş yıldır sürekli sorduğu soruyu sormamış ve ben ne oldum....sınavda apışıp kaldım....sonuç ne olur bilmiyorum sonucu zaten iki ay sonra öğrenebiliyoruz dört dörtlük Çalışmadan her yerini bilmeden bu dersi geçemiyecem anladım bu süreçte bana kalan aldığım kilolar oldu
Bugün pazartesi diyete başlamam gerekiyor ya hemen bi bahane geldi aklıma bu hafta komşular Hoşgeldinegelecek ertele diye ama sonra aeben ablamın mesajını okudum ve her ne kadar sabah annemde karbonhidrat ağırlıklı bi kahvaltı yapsamda bugün menü verecek ve diğer öğünlerimi dengeliyecem inşallah
keklik_58 canım kimin öldü göremedim ama başın Sağolsun Rabbim sabır versin böyle durumlarda diyecek bi söz bulamıyorum ateş düştüğü yeri yakıyor
N Naz canım saçına üzüldüm çok gıcık bi durum
zanbak 55 canım Rabbim hastalarına şifa içine ferahlık evine huzur versin inşallah cümlemizle beraber

Bide bütün terslikler sınavımın olacağı gün mü olur tamamen moral bozukluğu ctesi çocukları annanne babaanne dağıtmıştım o gün oğlan hastaydı orda bırakmak zorunda kaldım aklım onda kala kala ertesi gün kafam zaten üstümde değil.sınav var çocukların ödevleri banyoları aksamış telaşlıyım bide sınav yeri değişmişacelem var arabaya bindim bi baktım motorda tik yok akşam bıraktığım araba sabaha kadar nolduysa akü boşaltmış vardır bunada bi hayır dedim zar zor 2 dolmuş sınav yerine gittim sonra sınavdaki soru şokları bende ilimi Allah a bıraktım Rabbim ne dilerse o oluyor biz çabalayalım duralım boş

Ağlama kuzum allahtan geldik ona döneceğiz onun adına sevin bak ne kadar çok seveni var. Dua et birtanem onun huzuru için dua et. Rabbim cennetinde misafir etsin inşallah
Seveni çoktu,elinden ekmek yemeyen yoktu,herkesin duasını alırdı zaten,ama çok sarsıldım. Tamam hastaydı çok çekti ama geride bıraktığı görme engelli bir evlat var. Hep dua ederdik Rabbim evladının yüzüne baksın da annesiz kalmasın diye ama olmadı. Rabbim yanına aldı!

perigunlugu kaptanım bana birkaç gün müsade eder misiniz toparlanmam için,doğru düzgün beslenemiyorum birkaç gündür.
Canım ya tekrar başın sağolsun ölen neyin göremedim geçmiş okunmuyor ama deminde dedim ya Ateş düştüğü yeri yakıyor gençmiydi Rabbim evladına sabır versin

Ooo çok kötü olmuş gerçekten hani bu kadar mı olur dedikleri şey bu olsa gerek. ama ne güzel bak bugün kendine bahane bulmadan başlıyorsun Akşama menünü bekliyoruuuzz
perigunlugu kaptanım bana birkaç gün müsade eder misiniz toparlanmam için,doğru düzgün beslenemiyorum birkaç gündür.
Tabiiki karar senin canım ama açıkcası uzaklaşma derim, çünkü gidenler maalesef dönemiyor listeye

Aynen öyle oldu gizemcim bakalım sabahki kahvaltımı görmezden gelin menü vereyim

Yok kaptanım,girip okuyorum yine,yazarım da ama menü falan düzgün değil,bir şey yediğimden değil,düzgün beslenmediğimden diyorum.

Aynen öyle oldu gizemcim bakalım sabahki kahvaltımı görmezden gelin menü vereyim
Görrrmeddiikkk kiiii
Yok kaptanım,girip okuyorum yine,yazarım da ama menü falan düzgün değil,bir şey yediğimden değil,düzgün beslenmediğimden diyorum.
Anladım canım,o zaman şöyle yapalım mı ? bu cumada gel kilo bildirimini yap, eğer o an karar değiştirirsen hiç izinli yazmam seni aynen devam edersin ama dersen ki yok düzene sokamıyorum azıcık bekleyeyim o zaman izinli yazarım. yani cuma tekrar istişare edelim

tamam kaptanım öyle yapalım

hoşgeldin canım nasılsın . kaç kilosun şuanda takımdan kaç kiloyla ayrılmıştın hatırlıyormusun . sana ve annenede çok geçmiş olsun .
Teşekkür ederim
Ne zaman kaç kilo ile izine ayrıldığımı hatırlamıyorum malesef mart mıydı ne baya oldu yani

Sağ ol canım teşekkür ederim

İyi akşamlar güzellikler ..
Sabah açılmıştı site ama fırsat olmadı , mutfagı temizledim .

Kekliğim allah sabır versin yavrum zor durum gerçekten (

Ahum neler gelmiş başına dediğin gibi bundada bi hayır vardır . Oğlan nasıl hastaydı demişşin ?
Frene bir an evvel basmazsan uçarsınnnn hadi bakalım memü

Nazlım kısamı kestirdin saçlarını , bende değişik bir model kestirsem diyorum.. Şu bi tarafı kısa bir tanı uzun oluyoya o modelden

Zambakcım nasılsın ? Seni görmek çok güzel özledik

Mucizem geçmiş olsun kuzum sanada annenede . Şimdi nasılsın iyileştinmi ?

Fatmacım yarın sabah işe başlıyorsun dimi ? hadi bakalım bismillah .

Gestapo 68 i görmüşsün hadi bakalım 65 önümüzde

Fatmanurum enerjin burdan hissediliyor bacım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…