Bacım ev almışsın yazmayı unuttum güle güle otur inşallahSiteye noldu öyle ya göçtümü
Bide bütün terslikler sınavımın olacağı gün mü olur tamamen moral bozukluğu ctesi çocukları annanne babaanne dağıtmıştım o gün oğlan hastaydı orda bırakmak zorunda kaldım aklım onda kala kala ertesi gün kafam zaten üstümde değil.sınav var çocukların ödevleri banyoları aksamış telaşlıyım bide sınav yeri değişmişacelem var arabaya bindim bi baktım motorda tik yok akşam bıraktığım araba sabaha kadar nolduysa akü boşaltmış vardır bunada bi hayır dedim zar zor 2 dolmuş sınav yerine gittim sonra sınavdaki soru şokları bende ilimi Allah a bıraktım Rabbim ne dilerse o oluyor biz çabalayalım duralım boş
SelamlarBeni özlediniz mi diye soramıycam çünkü site kapalıydı kimse giremedi Been daha rahat ve mutluyum. Dün elbisemi ve botlarımı aldıım o yüzden de mutluyum Çarşamba günüü doğum günüm bunun için de mutluyum Yani bilmiyorum kafa olarak rahatladım. Artık hep yapmaya çalışıp yapamadığım ölçülü ve herşeyden yemeye geçmek istiyorum. Yaşım henüz küçük bu porsiyon kontrolünü şimdiden sağlayıp alışkanlık haline getirmekistiyorum Örneğin; çok sevdiğim bir tatlı var diyelim bir kerede fazla yemektense 1 tane alıp sadece tadarak bırakmak istiyorum. Uygulayabilecek miyim bakıcaz beraber Neyse çok konuştum yine Sizler nasılsınıız
Ben de aynı durumdayım ablacım, daha işten çıkmadım yürümek istiyorum ama mecalim yokkızlar yağmur vardı yürüyemedim yemek yedim daha yorgunluğum çikmadı
biri meni kaldırsın yaa yürüyüş yapmam lazımmmmmmm
Ve 3 litre su 1,5 saat yürüyüş yaptımİyi akşamlar hanımlar bugün yazamadım size bebişim hastaydı menümü veriyorum
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Domates
Çay
Öğlen
Badem
Ayran
Akşam
Izgara balık
Salata
Şalgam
Kazen vuracak bana ban i az kaldıAllah seni ne etmesin yaaa
Evrakları teslim edip imzayı attım canım yarın başlıyorum inşallah. Valla ev darma duman dolabimi duzleyecegim bakalım totomu kaldırabilir semasfarovski bugün başladın dimi işeee :) nasıl gidiyor bakalıımmm :)
Kalk tenbel kalk ben de bayadır yapamadığım ev temizliyimi yaptım ve nihayet rahat uyuyorum.ev temiz olmadığında huzursuz oluyorum baya...Evrakları teslim edip imzayı attım canım yarın başlıyorum inşallah. Valla ev darma duman dolabimi duzleyecegim bakalım totomu kaldırabilir sem
Bebişine Allah acil şifalar versin güzelim.tanışamadık sizinlede.ben takımın ex eli sopalı kaptanıyım...menün güzel ama sporunu suyunu yazmamışsın...İyi akşamlar hanımlar bugün yazamadım size bebişim hastaydı menümü veriyorum
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Domates
Çay
Öğlen
Badem
Ayran
Akşam
Izgara balık
Salata
Şalgam
Kıymalı bi şey okudummu ağzım sulanıyor.yine super bi menü herzamanki gibi...ama spor yapmamışsın.gerçekten çalışan kadın olarak spor yapmak çok zor o kadar yoruluyorumki üzerine sporu hayal edemiyorum bile...iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm k ekmeği
5 zeytin
peynir
1 hş yumurta
yeşilli,k
dom salatalık
ARA
1 elma
ÖĞLE
kıymalı pırsa
salata
AKŞAM
kıymalı pırasa
ayran
salata
2 lt civarı su yürüyüş yapamadımm dünde yapamadım hayırlı akşamlar
Kız yemek yerken yazdım sizeKalk tenbel kalk ben de bayadır yapamadığım ev temizliyimi yaptım ve nihayet rahat uyuyorum.ev temiz olmadığında huzursuz oluyorum baya...
Memnun oldum :) altına yazdım ama görmediniz galiba 3 litre su 1,5 saat yürüyüş yaptımBebişine Allah acil şifalar versin güzelim.tanışamadık sizinlede.ben takımın ex eli sopalı kaptanıyım...menün güzel ama sporunu suyunu yazmamışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?